Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 957
  • 533
  •   1
Отговори
# 465
х_diabet_mama, разкажи ни повече за новите функции. За кого са достъпни?

# 466
  • София
За туристите:)
Класифициране на Снимки е лесен инструмент да окажете коя снимка в коя категория трябва да стои, дали е хотелска стая, басейн, вход, сграда, околности и т.н. Различно и забавно е.
Понякога обектите свършват, но трябва да се проверява.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 15:15 от х_diabet_mama

# 467
Питах за кого са достъпни, защото иконата ми за класифициране на снимки е изцяло оранжева, без картинки както са останалите икони и никога няма снимки за разпределяне. Мислих, че нивото ми не е достатъчно, че да ми е отворена опцията, но явно обектите просто са свършили като съм цъкала:)

# 468
Здравейте,

От днес и аз започвам да цъкам. Една миля на колко мнения се равнява?

# 469
  • София
Здравей, какво ще цъкаш? Simple Smile Триваго не е цък сайт  Wink

Новини: Свалена е границата за попълване на хотели на 50 000 мили.

# 470
Здравей, какво ще цъкаш? Simple Smile Триваго не е цък сайт  Wink

Новини: Свалена е границата за попълване на хотели на 50 000 мили.

Оффф, сега видях какво съм написала  ooooh!. Имах предвид започвам да коментирам, много е интересно! Но тепърва започвам да разучавам сайта.

# 471
И аз се регнах снощи. Написах няколко мнения,разбира се само за места ,които лично съм посетила.Интересува ме на колко мили се равнява 1лв. Аз си направих рега само заради допълнителните парички

# 472
И аз се регнах снощи. Написах няколко мнения,разбира се само за места ,които лично съм посетила.Интересува ме на колко мили се равнява 1лв. Аз си направих рега само заради допълнителните парички

Вече не се плаща за снимки и мнения, има други функции, които носят мили. Приблизително 1000 мили са 1 лв.

# 473
Нещо не ми се занимава вече с тоя сайт но благодаря за мнението и помощта

# 474
Интересен изглежда тоя сайт.Ще го пробвам и аз Simple Smile

# 475
  • София
Единствено в Триваго можеш след резервацията на хотела да видиш и максимум какви забележителности има в района около него. Жалко само, че много от хотелите, които се показват не могат да се резервират...нямат дори цени.

# 476
Имам проблем със сайта, не мога да публикувам мнение  Sad .

# 477
Имам проблем със сайта, не мога да публикувам мнение  Sad .

Може ли да опишеш по-подробно какво точно става, за да можем да ти бъдем по-полезни?

# 478
Пиша мнение, но когато дам публикувай спира да зарежда...и мнение няма. Три пъти пробвах и накрая се отказах.

# 479
  • София
http://java.com/en/download/index.jsp
инсталирай последната версия на Java и ще се получи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт