Строеж-къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-18

• 48 480
  • 727
  •   1
Отговори
# 150

Добре дошла, поозорили сте се с тез гамени Sad
А като ще сте само 1 семейство, защо не направите покрива направо без този 3-ти етаж? Няма ли да ви е по-добре? Ще строите по-малко, ще изолирате по-малко, ще измазвате, обзавеждате, отоплявате... по-малко. Помислете си добре. Наистина грубия строеж е само капка в морето от разходи Sad
Ние в момента сме на 2-ри етаж и имаме голяяяяма тераса и си давам сметка колко ще ми липсва.

# 151
  • София

Забравих да пиша за терасата , която е големичка ,  има място за цяло сепаренце с масичка и изгледа ни е чудесен  Heart Eyes Прозорците исках да са тези италианските ли се как се казват до пода , обаче не стана , малко по-малки са , но не са съвсем  Party[/b]
уилкомен, стискам палци да не обжалва  Hug   bouquet

Да се включа и аз с малко актуална информация за цени. Току що завършихме грубия строеж на къща с площ 200 кв. Горе е плоча и покрив. Избирахме сравнително добри материали. Излезе ни около 45 хил. евро с дограмата, която е тъмна. Много зависи какви материали си избираш, примерно светлата дограма е с около 2000 лв по-малко.
май доста сте се изсръсили  newsm78 ние платихме 35 хил лева за грубия строеж, който още е в процес де, и още 25 ще дадем за довършителните работи  Money като нашата е 205кв

# 152
Звучи ми доста странно цяла къща за 30 хил. Е, току що си гледам в записките, че при нас само материалите, които лично сме купували и то на цени на едро,  струват 59 000 лв, е те включват и бетона в двора, но той да е максимум 5-6 хил.
Вероятно при вас материалите ще са доста по-евтини, за да се получи тази цена.

# 153
  • София
temir зависи много и от самата фирма, защото тя като купува материялите й правят отстъпки за редовен клиент  Wink а и те търсят високо качество на възможно най-ниска цена, гредите за покрива ги докараха от Банско чак  Thinking Peace

# 154
  • София
избрахме си цвят за керемидите, не мога да го открия в нета да ви го покажа  newsm78 но ще снимам като ги сложат да ги видите  Hug

# 155
  • Горна Оряховица
Понеже повече от четящите тук са все още мечтателки- един подарък за тях  http://dreamo.ru/ Hug

# 156
  • густо майна Филибето
 Grinning
А желанието на руски ли да е Grinning Нямам проблеми с руския, но може да е важно Grinning

# 157
Grinning
А желанието на руски ли да е Grinning Нямам проблеми с руския, но може да е важно Grinning

Не е проблем руския, но човекът си търси абонати за сайта. Всъщност, може и да е интересно, който има време да се занимава.................

# 158
  • Горна Оряховица
аз мойто си го писах на български и определено не си търся абонати  Wink

# 159
  • Пловдив
И да върнем темата към същността и ... след цяла седмица валежи (които ни наводниха мазето), днес най-после продължихме работата по покрива:  цък и цък  Grinning

# 160
  • not found
Буболечо , много красиво местенце  Heart Eyes къде се намира къщичката ви ?

# 161
аз мойто си го писах на български и определено не си търся абонати  Wink

Хайде, че е спам, но като стигнеш до тук, какво следва според теб?

Буболечо, местенцето наистина е чудно, но и къщата става хубава.  Peace  bouquet

# 162
  • Пловдив
... къде се намира къщичката ви ?
- в Белащица /до Пловдив е/. А към планината пък каква гледка има ... Simple Smile

# 163
И да върнем темата към същността и ... след цяла седмица валежи (които ни наводниха мазето), днес най-после продължихме работата по покрива:  цък и цък  Grinning
Браво, вече сте се качили на покрива  bouquet.
Колко ви искаха за 3D? Нашата архитектка се опъва и не иска да ни направи Crossing Arms, струвал към 200 лв, не ги правили те, а др човек, бла-бла. Иначе ни даде идея как да приобщим 1 огромно общо помещение към нас, понеже е на нашето ниво  Mr. Green, само че информацията не ни вълнува, защото не правим планове да живеем там, (никога).

# 164
  • Банкя
Буболечо Стискам палци, да затворите покрива преди следващия дъжд! Praynig Grinning

Иначе да те питам, колко са ви високи обратните греди на последната плоча и колко ви е светлата височина под билото?

Ние май уточнихме последния вариант на разпределението, тоест архитектът е направил всички корекции, както ги искахме, но сега се колебая, дали да не направим наистина покрива четирискатен. Thinking
Така ще ми се върже съвсем и фасадата по снимката, която преди време ми показа Ljuboznatelna. Wink

Шушулче Нашият си чертае така, показва ни към всеки вариант и 3D-то и ни "разхожда" из къщата. Peace Даже ни навря под стълбището, за да видя, колко пространство остава. Mr. Green
А тази последната думичка, много тихичко я казвай, а най-добре даже не я казвай. Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт