Вярно ли е?

• 11 242
  • 232
  •   1
Отговори
# 225
  • Видин
Това означава ли, че нямам шанс да имам момиче щом мъжо има брат? Или да говоря със свеки да си направят и една девойка та да огрее и мен  Mr. Green

# 226
Това означава ли, че нямам шанс да имам момиче щом мъжо има брат? Или да говоря със свеки да си направят и една девойка та да огрее и мен  Mr. Green

Joy Joy Joy

Ти внимавай да не направят близнаци, та да видиш тогава.  Mr. Green

# 227
Това означава ли, че нямам шанс да имам момиче щом мъжо има брат? Или да говоря със свеки да си направят и една девойка та да огрее и мен  Mr. Green

Разбира се, че означава. И моят мъж има брат, а имаме две дъщери Rolling Eyes Joy

# 228
Разбира се, че не е вярно  Simple Smile

# 229
Кой ги измисля тези твърдения ,не само че не е вярно ,но и няма никаква логика  ooooh!

# 230
не, не е вярно  Joy
мъжът ми има сестра, аз имам две момчета...

# 231
  • София
аз за пореден път ще кажа, че не вярвам в такива поверия. Всичко е генетика и нищо повече. Няма значение кой има брат, кой сестра.
Мъжът ми има брат и ние имаме момче- до тук "теорията" се потвърждава, да обаче това си е чиста случайност. Обратното както се вижда от темата е също често срещано.
То има и разбиране, че първороден син прилича на майка си, а първородна дъщеря- на баща си, АМА ако видите сина ми ще се запитате дали аз съм майката, а не кой е бащата  Mr. Green

# 232
Според мен не е вярно и аз и мъжа ми имаме братя а имаме прекрасно момиченце.Макар, че докрая всички мислеха, че ще е момче ама за тяхна изненада си се роди момиченца.А с какво ли не ме ръсиха и какви ли не бабини деветини и бяха убедени, че е момче.

Общи условия

Активация на акаунт