Вярно ли е?

• 11 242
  • 232
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да ви попитам дали е вярно във вашия случай твърдението за първородно дете- ако мъжът ви има сестра, то първото детенце ще е момиче, ако има брат, то първото детенце ще е момче. Как е при вас? При мен се потвърждава това- мъжът ми има сестра и ние си имаме едно прекрасно момиченце Simple Smile

# 1
Не е вярно ! Абсолютна случайност е това при вас ! Въобще не знам на кой му е хрумнало , че може да има такава зависимост ?!?

Съпругът ми има брат , първото ни дете е момиче !

# 2
  • София
Не е вярно  Simple Smile

# 3
 Laughing Разбира се, че не е вярно.

# 4
Нищо вярно

# 5
Ми,да-има сестра първото е момиченце,ама сега второто ще е момченце.Дали пък няма някой извънбречен брат? newsm78

# 6
  • София
За нас е вярно.
Но се сещам поне още 2 случая, в които татковците имат сестра, пък първото е син Peace

# 7
Ами моя мъж има брат,а си имаме ''дама''.Така,че според мен това е още една бабина простотия.

# 8
Вероятно оплождащият сперматозоид първо се интересува от пола на родата и така преминава в атака.

# 9
При нас е "вярно"...мъжът ми има по-малка сестра и по-малък полубрат,съответно имаме първо момиче,после момче  Laughing
Ама кой наистина ги измисля тия дивотии!?   Laughing

# 10
Не е вярно. Мъжът ми има брат, а ние имаме момиченце. Аз съм чувала за същото нещо, само че с майката - ако има сестра, то ще има момиченце, и обратно. Пълна глупост, разбира се. Peace

# 11
  • София
Както при всички други такива начини за определяне на пола е вярно 50 на 50  Mr. Green Ние сме от вторите 50% с невярната част.  Peace

# 12
Ами за това последното,аз имам сестра и имам момиче,ама пък сестра ми има момче,ама пък нейния мъж има брат,така че.......... Joy Joy Joy

# 13
 Laughing
Моят мъж има и брат, и сестра. Аз пък имам 2 сестри.
Имаме 2 момчета.

# 14
Няма как да е вярно,просто не виждам логика,по-скоро съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт