Вярно ли е?

• 11 242
  • 232
  •   1
Отговори
# 15
Аз също съм го чувала.
Ако мъжът има сестра вероятността за момиче,първо или второ е голяма,но не задължителна.Мъжът ми има брат и сме с две момчета.

# 16
Това според мен е поредната измишльотина. Laughing
Мъжът ми има сестра , но моето първо дете е син / нали за първородно иде реч/, а второто е дъщеря. Sunglasses

Янечек, страхотен подпис! :  Laughing Peace

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 12:09 от Fortune

# 17
Какви ли не глупости ,измислят хората  ooooh!

# 18
  • софия
В нашия случай не е истина.Мъжът ми има сестра,а детенцето ни е момче.
Пълни глупости са това! Crossing Arms

# 19
А ако няма брат или сестра, тогава какво?

# 20
  • sofia
Мисля, че няма такава зависимост.В моя случай Не е вярно. Мъжът ми има брат, а първото ни дете е момиче.

# 21
Това са глупости.

# 22
  • София
не е вярно.

А ако няма брат или сестра, тогава какво?
или остава бездетен или има двуяйчни близнаци Simple Smile

# 23
  • в Надежда-та
Има и брат и сестра, чакаме 2-ро момче Laughing

# 24
Не е вярно естествено,няма никаква логика,никакъв смисъл.Мъжът ми има брат,ние имаме 2 момичета

# 25
  • Стара Загора
Явно не е вярно- мъжът ми има сестра , а ние си имама момче.

# 26
  • София
Естествено, че няма как да я вярно. Мъжът ми има двама братя и една сестра (тя е последното дете в семейството). Сигурно трябваше да родя тризнаци - момчета и момиче. Simple Smile Е, не ги докарахме толкова и имаме само едно момче засега. Второто още не знам какво е. Предположения някакви по твоя метод? Grinning

# 27
  • Видин
Верно, кой ги измисля тия глупости  hahaha
Мъжът ми има брат, имаме момче. Ако второто е момиче да ходя да се разправям със свекърва ми къде е извънбрачната й дъщеря ли  hahaha

# 28
И на мен ми се струват глупости. А и при мен не  е вярно.

# 29
Здравейте, искам да ви попитам дали е вярно във вашия случай твърдението за първородно дете- ако мъжът ви има сестра, то първото детенце ще е момиче, ако има брат, то първото детенце ще е момче. Как е при вас? При мен се потвърждава това- мъжът ми има сестра и ние си имаме едно прекрасно момиченце Simple Smile

Хихи, сладка наивна глупост.  Flutter Mr. Green Няма никакви закономерности що се отнася до децата. Мъжът ми има брат, ние имаме момиче. Но жената на мъжа ми, сиреч аз - имам сестра, и имаме момиче - ха ходи че реши кое е вярно и кое не  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт