Вярно ли е?

• 11 242
  • 232
  •   1
Отговори
# 45
  • София
При мен е вярно, но си е чиста случайност, а не някакво задължително условие Peace

# 46
Здравейте, искам да ви попитам дали е вярно във вашия случай твърдението за първородно дете- ако мъжът ви има сестра, то първото детенце ще е момиче, ако има брат, то първото детенце ще е момче. Как е при вас? При мен се потвърждава това- мъжът ми има сестра и ние си имаме едно прекрасно момиченце Simple Smile

Аз пък си мислех, че първа съм го забелязала   Laughing. Има някаква зависимост, но не е така пряка. В някой родове преобладават момчетата, а в други- момичетата. От пола на роднините може само да се предположи с по- голяма вероятност преобладаващия пол на децата от едно поколение. Например бащата на една от моите баби има само братя. Децата му са- трима сина и две дъщери. Баба ми и сестра ̀и  от своя страна имат, едната- 2 момичета, другата- 2 момчета. До тук- нищо особено. Но ако включим в статистиката и децата на братята им, се оказва, че преобладават момчетата. В следващото поколение пак е така- имам основно братовчеди. Все пак не става за врачуване. В някакъв момент може да се промени съотношението- нали са намесени много родове- баби, дядовци и пра- такива...

# 47
Моят мъж има двама братя, а ние имаме две дъщери. Явно за изравняване. Laughing

# 48
  • София
Тиквен цвят, при нас няма подобна закономерност, даже никаква няма.

По линия на мама: Дядо ми бяха 4 братя и една сестра. Сестрата има само едно момиче. Двама от братята имат момиче и момче. Най-малкият брат има само един син. Общо са били 14 деца, но 9 са починали.
Баба ми са били 4 деца, две сестри и двама братя. По-голямата сестра и по-големият брат са почина големи, може би 20 годишни. Баба ми е най-малката.
Идва ред на мама и вуйчо.
В този род има известна закономерност, ако децата са две, 1вото е момиче.

По линия на баща ми: Не ги знам много, т.е. баба ми и дядо ми по колко и какви деца са били.
Баща ми има сестра, мисля, че той е по-големият.

Аз имам брат, аз съм по-голямата.

В рода на съпругът ми са малко по-предсказуеми. По 2 деца, еднополови. Съпругът ми има брат.

# 49
Ooo, ми вярно е раzбира се, как да не е. Чак пък се смнявате  Crossing Arms

# 50
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh!
Ако семейството отглежда Дого аржентино, вероятността първото дете да е аржентинче е много голяма.

# 51
  • София
За дъщеря ми излиза вярно, обаче чак пък зависимост  Whistling
Назад  в родословието не ми се връща, но сигурно нещата ще са 50 на 50  Mr. Green

# 52
Моят мъж няма братя и сестри. Нашият случай къде се вмества?  Laughing

# 53
Не го бях 4увала,но след онова с посипването на главата със сол ве4е нищо не може да ме о4уди #Crazy

Това пък защо ? Rolling Eyes
С каква цел се прави,за първи път го чувам ?
Имаше нещо свързано с това,4е където бъдещата майка се пипне е определящо.По брадата-моми4е,по носа-мом4е #Crazy #Crazy
Добре де.Тази поредна бабущница е за жени...ми за мъжете какво???Що пак ги пренебрегваме.При положение,4е имам брат,мъж ми от мен мом4е ли ще има #Crazy Щото и в обратния слу4ай не влизаме в "правилото"

# 54
Вярно е! А ако мъжът има и брат, и сестра, то му се ражда син динозавър!  Crazy

# 55
  • Между гори и планини
Мъжът ми има две сестри. Трявало е да чакам момичета близначки, а ми се роди син  Crazy

# 56
  • в 1001-та нощ
 Crossing Arms Naughty Thinking мъжът ми има сестра и първото е момче  Peace

# 57
Съпругът ми има и брат и сестра.Имаме момче.Не ми се вярва да има зависимост.

# 58
Тиквен цвят, при нас няма подобна закономерност, даже никаква няма.

По линия на мама: Дядо ми бяха 4 братя и една сестра. Сестрата има само едно момиче. Двама от братята имат момиче и момче. Най-малкият брат има само един син. Общо са били 14 деца, но 9 са починали.
Баба ми са били 4 деца, две сестри и двама братя. По-голямата сестра и по-големият брат са почина големи, може би 20 годишни. Баба ми е най-малката.
Идва ред на мама и вуйчо.
В този род има известна закономерност, ако децата са две, 1вото е момиче.

По линия на баща ми: Не ги знам много, т.е. баба ми и дядо ми по колко и какви деца са били.
Баща ми има сестра, мисля, че той е по-големият.

Аз имам брат, аз съм по-голямата.

В рода на съпругът ми са малко по-предсказуеми. По 2 деца, еднополови. Съпругът ми има брат.

Това не противоречи на теорията ми. При вас има друга закономерност. Както вече споменах детето принадлежи към няколко рода и ако изобщо има някаква специфика, то тя може да се промени в резултат от намесата на съпрузите и тяхната наследственост. Всеки човек има неограничен брой предци. Разни родови клонове имат край, но началото на всички са Адам и Ева  Grinning. Друго, което пречи на статистиката са малкия брой деца. Под 4 не е достатъчно мащабно и резултатите не са убедителни. Все пак може да погледнем роднините едно две поколения назад и ако открием закономерност да предположим какъв ще е преобладаващия пол на децата ни. Ето как става: Баща ми- няма закономерност- почти равен брой момчета и момичета в неговото поколение и общо на родителите му(т.е. единия има повече братя, другия- повече сестри). Майка ми- повече момичета. Аз- момичета. Съпругът ми- няма закономерност. Резултат две момичета. Все пак говорим за по- вероятно, не задължително. Сестра ми по тази система трябва да има син, но няма. Мога да твърдя обаче, че ако роди още едно дете, то най- вероятно ще е момче. 

# 59
При нас е така, ама не вярвам да е някаква закономерност. Чиста случайност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт