Вярно ли е?

• 11 242
  • 232
  •   1
Отговори
# 30
Мъжът ми има брат а аз имам 3 сестри - имаме момче   newsm78
второто какво ли ще е  Joy
Бабини деветини  hahaha

# 31
При нас е вярно, мъжът ми има брат и в момента чакам момче.......

# 32
  • Бургас
А ако мъжа ми няма нито брат, нито сестра какво правим тогава  newsm78
Стига сте се зарибявали по подобни глупости  ooooh!

# 33
Мъж ми има няколко няколко братя и сестри... Първото ми дете е едно... добре, че не родих 6знаци Grinning

# 34

А ако няма брат или сестра, тогава какво?
или остава бездетен или има двуяйчни близнаци Simple Smile
[/quote]

Joy

# 35
Мъжът ми има сестра и имаме 2 момиченца, ама аз лично не вярвам да такива бабини деветини  Peace Ако иска авторката на темата да пусне анкета, за да се види нагледно колко е "вярна " тази теория  Wink

# 36
  • Ямбол
Ами при нас не работи, мъжът ми има брат, а и двамата имат по една дъщеря  yes . Не вярвам на подобни бабини деветини, според всички, които ми гледаха бременния корем трябваше да имам момче, че и сол ми слагаха на главата и пак момче решиха, че ще имам, ама нъцкиии - прелестна принцеса ни се роди...

# 37
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
МъжО няма братя или сестри, а имаме две принцеси. Аз съм с брат - той пък има момиче  newsm78

# 38
Поредната бабина измишльотина Laughing Не го бях 4увала,но след онова с посипването на главата със сол ве4е нищо не може да ме о4уди #Crazy
В нашият слу4ай-не,не е вярно Peace

# 39
Здравейте, искам да ви попитам дали е вярно във вашия случай твърдението за първородно дете- ако мъжът ви има сестра, то първото детенце ще е момиче, ако има брат, то първото детенце ще е момче. Как е при вас? При мен се потвърждава това- мъжът ми има сестра и ние си имаме едно прекрасно момиченце Simple Smile
бабини работи Mr. Green.

# 40
Не го бях 4увала,но след онова с посипването на главата със сол ве4е нищо не може да ме о4уди #Crazy

Това пък защо ? Rolling Eyes
С каква цел се прави,за първи път го чувам ?

# 41
  • У дома... някъде
Не бях чувала това.Мъжа ми има сестра и първото ни детенце е момиченце.Но моя приятелка има момче,а мъжа и има сестра също.Явно това твърдение е чиста случайност. Peace

# 42
  • София
Броячът на нови теми отчита... Simple Smile

Не мисля, че може да се прави статистика по роднините на половинката.
Как се отчита ако половинката няма братя или сестри? Или при някои други черногледи случаи, например смърт в семейството?

При мен не е вярно.

# 43
  • Сф
100 % не е вярно........ Shocked

# 44
   В нашия случай не е вярно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт