Моля помогнете

• 6 626
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А ако толкова не вярва, че детето е негово - да извади няколко хиляди за ДНК тест и готово...
Много сте компетентни  Grinning
Около 800 лв е ДНК тестът  Peace

# 16
Не мога да повярвам, че може да има толкова неук мъж, той на колко години е - на 13? Правилно си се разделила с него Whistling

# 17
  • Бургас
Аз бих казала : Да не е твое. И край на мача. Щом е изтерясъл до толкова, че да се отрече от собственото си дете, защо да му правиш евала.

# 18
Я го пускай и не си създавай проблеми! Ти как би реагирала, ако имаш проблем със зачеването и някой ти каже, че не можеш да имаш дете? Първата ти реакция ще е да кажеш, че вече имаш дете. И да търсят проблема на друго място. Той защо не го е казал? Пък и с годините нещата се променят. На мен ми бяха казали, че ще имам проблем със забременяването, а забременях буквално от първия път.

# 19
След като не си обвързана  с него по никакъв на4ин-изклю4ае детенцето-не си зависима,не ти е дал нищо и не си му искала нищо,защо се измъ4ваш и мислиш какви ли не варианти да му се доказваш  ooooh!
4е кой е той и за 4ий заслужава време,нерви и подобни мисли от твоя страна #Crazy С нищо не си му длъжна.Според мен той ве4е не се интересува от детето и какъв по-удобен на4ин от думите "ми то не е мое" Стари колкото света.Всеки безотговорен баща ги изри4а в даден момент.
Какви тестове ще му предлагаш #Crazy Щом толкова се съмнява до сега да е взел детето и да е направил тест.Междувпро4ем и детето не му трябва.Щом има косъм от него или дори дъвка.Според мен може новата да го е натиснала и да му е поставила-или тя или детето...може да имат проблеми,може би не,но това си е едно оправдание.При4ината никога не се разбира навреме
Живей си живота и си гледай децата.
ПС-много са поевтиняли тЯХ тестове бре...не знжех

# 20
  • до една звездичка
Сега ме постави в една ужасна ситуация и ми заявява, че детето не е от него.

Кое й е ужасното на ситуацията? Ти нали си знаеш истината? Ако той, за да оправдае пред себе, или по-вероятно, пред новата си булка, невъзможността да има повече деца е решил да използва като коз сина си - проблема е само негов.  Whistling Олигофрен!

# 21
  • София
За такива тестове не трябва ли съгласието и на двамата родители?

# 22
Даже повече от съгласие - присъствие е нужно. Взема се сравнителен материал от тримата. И според мен тестовете не са твой проблем, а на бащата.

# 23
  • Пловдив
Подкрепям каквото са писали другите- предложи му да пусне тест ! Дали ще го направи, друг въпрос, но твоята готовност и спокойствие ще са красноречиви. 

# 24
  • София
 Сигурно новата жена му внушава тези идеи, гадно й е, че той си има дете, а тяхно общо няма да се получи. Може би всеки път, когато го взима, й бърка в раната. Поговори с него очи в очи,не по телефона и вместо с майка ти, може със свекървата, ако сте в добри отношения.

# 25
  • София
виж какво намерих ж един форум като инфо

СПОРЕН РОДИТЕЛСКИ ПРОИЗХОД ДНК-ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ (СЛЕДИ)   
изследване на 8 ДНК–маркера    600 лв

изследване на 12 ДНК–маркера*   800 лв

изследване на 18 ДНК–маркера*   1000 лв
* Изследването е възможно само при мъжки пол на детето

Защо само при момченце са възможни тези изследвания?

# 26
И да направите ДНК-тест, да го плати той.

ПП - на наши познати им излезе 1 200 лв.

# 27
Практическата страна на въпроса каква е?
Детето припознато ли е от него?
Ако не е, направо му казваш да го д..... и приключваш.
Ако е припознато му казваш да заведе дело за оспорване на бащинството, ако толкова иска, което включва и ДНК тест.... И според мен пак приключваш.
Единственият проблем, който аз виждам е, ако сте казали на детето, че това е баща му и той реши да не го вижда повече.

# 28
Абсолютно възможно е,не си единственият случай,но проблема не е твой,а негов.Лекар може да му каже,дали е вродено заболяването му или е придобито,да попита, а не да си прави поредната спермограма. Peace

# 29
Откъде на къде ще му даваш обяснения и ще подлагаш детето на ДНК тест. Я го разкарай.

Общи условия

Активация на акаунт