Моля помогнете

• 6 620
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
  • София
В "Спешно отделение" подобен тест не се правеше с косъм от главата, а с леко остъргване на клетки от вътрешната страна на бузата.
В този смисъл, ако това е методологията, няма как детето да не разбере, или поне един ден да се досети.

# 46
И дете на 5 години е трудно да му кажеш , че отивате на лекар за гърлото примерно  Crazy
Аз обаче продължавам да питам - каква ще е ползата от подобно нещо? Като гледам авторката си има ново семейство и още едно детенце. Бащата на голямото дете сега полага ли някакви грижи, които да заплашва, че ще прекрати?

# 47
Не знам да се остъргвa нещо от вътрешната страна на бузата.  newsm78
Доколкото ми е известно се прави със слюнчен секрет.

viliko Предполагам, че едно такова съмнение може да разруши връзката между бащата и детето.
Новото семейство няма значение в случая, ако детенцето страда от това.
Най-верoятно  това е мотива на авторката да се изясни ситуацията, а ДНК е неоспоримо доказателство биологичен баща ли е или не.

PS: Добре дошла отново  Grinning

# 48
  • В.Търново
Не знам да се остъргвa нещо от вътрешната страна на бузата.  newsm78
Доколкото ми е известно се прави със слюнчен секрет.

viliko Предполагам, че едно такова съмнение може да разруши връзката между бащата и детето.
Новото семейство няма значение в случая, ако детенцето страда от това.
Най-верoятно  това е мотива на авторката да се изясни ситуацията, а ДНК е неоспоримо доказателство биологичен баща ли е или не.

PS: Добре дошла отново  Grinning
Точно това имах  на предвид в предната страница с моя пост ,а и поставих линк на един сайт,чрез който може да се поръча такъв тест и с цените му.
Не се остъргва бузата от вътре,глупости....взема се с тампон  секрет от слюнката като се отърка вътре в бузата.Много лесно може да се обясни на детето ,че се взема секрет от гърлото,заради зимния период,който идва.Аз съм водила синът ми като беше по-малък да му вземат секрет от гърлото,за да се изключат евентуални бактерии от там.Може да се намери нормално обяснение за дедето.
Авторката не се е включвала в темата от скоро,какво ли е развитието?
 Peace

# 49
Така де, ама има ли връзка на бащата с детето и каква ще да е тая връзка - щом той е готов да я изтрие ей така, само защото новата не може да зачене? Пък ако и сега не се грижи и детето чувства новия мъж като свой татко - какъв е смисъла?
Затова питам какви са отношенията сега между бащата и детето и бащата и авторката.

# 50
  • София
Сега ще ви кажа. Синът ми казва на съпруга ми " тате" и това не съм го наложила аз. Явно самото дете така го чувства. Естествено ходи и при баща си и го обича много, но сам разбира къде какво получава.Относно издръжката, ние никога не сме се съдили, защото не сме имали брак, а просто така се стекоха нещата, защото той когато живееше с нас отново не полагаше кой знае какви грижи. Когато срещна новата си любов не се прибра 1 месец и накрая аз му казах да си ходи и той само това и чакаше. Дори не разбрах кога си събра багажа. НО това е друга тема. Изпращаше ми по 50 лв. на месец но това той си го е преценил.Аз никога не съм ги взимала и те винаги му се връщаха по пощата. Разбира се, че взимаше и детето, а най-интересното е, че прояви желание и днес да го вземе за събота и неделя и дори ме попита дали трябват пари за градината.

# 51
Ти защо връщаше парите? Странно. Да ги беше сложила на влог на детето.
Доколкото разбирам - сте си в добри отношения и до днес. Тогава какво чоплиш?

# 52
  • София
Не зная защо реши, че сме в добри отношения. А що се отнася до тези пари за мен това е подигравка, защото той сам е преценил, че тази сума от 50лв. е достатъчна за детето му. От години не ме е питал дали имам нужда от някакви средства и дали се налага нещо. Точно за това казах, че ми е странно, че снощи ме попита. Може пък и да се е усетил и силно се надявам на това. Дано всичко бъде наред.

# 53
Ами сигурно е решил, че щом не си уредила въпроса с издръжката по каналния ред, значи не са ти спешни. И явно не бърза да ти ги дава.

# 54
Не зная защо реши, че сме в добри отношения. А що се отнася до тези пари за мен това е подигравка, защото той сам е преценил, че тази сума от 50лв. е достатъчна за детето му. От години не ме е питал дали имам нужда от някакви средства и дали се налага нещо. Точно за това казах, че ми е странно, че снощи ме попита. Може пък и да се е усетил и силно се надявам на това. Дано всичко бъде наред.
Да де, подигравка, ама в касичката на детето щеше да има вече 2 000 сигурно. То не става въпрос само на гордост тук според мен, ама това е друга тема.
Сама казваш, че се интересува от детето, че го взима, че детето го обича. Питал те е снощи за парите. Какво да помисля друго, освен че сте в добри или поне прилични отношения.
Той самия какво точно казва по въпроса?

# 55
  • Пловдив
Не си била права да ги връщаш парите, понеже в някой труден момент може да си кажеш "сега да имаше 1000 лв отделно за някаква нужда на детето". Пращал 50 лв, все пак е пращал, не е като много бзотговорни бащи.

# 56
Може пък и да е по прочел нещо, да се е заинтересувал и да е преценил, че нещата при него преди 5-6 г са били ОК, но от сега и нататък да си има само този и единствен наследник- твоето дете.

# 57
  • Бургас
В никакъв случай не оправдавам бащата, но ми се струва, че твърде строго го съдите - може би е добре да се поставите за малко на негово място. Все пак е мъж, а мъжете са много чувствителни на тази тема. Реагирал е спонтанно, объркан е, задава си въпроси. Все пак не е като да му кажат, че има алергия, например.
Тестът е добро решение, но наистина да го плати той. И на майката не и е лесно, явно бившият не е светец... Но съмнения не бива да остават. Става въпрос за дете и неговия баща. И аз мисля, че е трябвало да взимаш парите за детето.

# 58
По-добре да се съмнява, че детето е от него, отколкото да иска да го вземе.

# 59
  • В.Търново
Моите родители се разведоха като бях на 3-4 години.Спомням си,че баща ми не плащаше издръжка и майка ми два пъти го е съдила за това,след това е пращал за два,три месеца пари и край.Майка ми имаше нужда дори от символична сума пари,за да може да ми купи това или онова.По-късно се омъжи повторно и вече спря да се надява на тези пари,но не защото нямаше нужда от тях,а защото разбра,че баща ми нищо не става от него.Той и така не ме търсеше,а този баща търси детето си,сам предлага някаква сума пари,те са за детето.Така че с тези парички един ден може да купиш нещо на детето или да го заведеш на една екскурзия на далечно мечтано място.Защо не? Peace

Общи условия

Активация на акаунт