LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Miami
Момичета, успявате ли да плащате? Аз се пробвах няколко пъти и не става  Sad С карта виза електрон на прокредит банк съм.
И аз не успявам - със същата карта съм. В края на предната тема споделих какви глупости ми отговориха Редутци...
Преди два дни правих поръчка - с кредитна карта Виза нямах проблем, дебитна Виза ми я отказа, и двете са на Уникредит Булбанк.
Ахаа, моята е дебитна Виза, може там да е проблема  Thinking

# 16
  • Варна
Това не ми се беше случвало.Пуснах поръчка днес към 11.00 ч. и вече ми е на 4 стъпка.Много са бързи днес ! Simple Smile

На мен това ми се е случвало,но сега имам др.проблем надявам се да ми помогнете.Преди няколко дни пуснах поръчка детски маратонки и едно поло с код 20/29 излязоха ми около12евро
 днес погледнах извлечението от банковата сметка и ....начисление ми е такса доставка и са изтеглили грубо 38лв.
посъветвайте ме какво да правя да изчакам или да им пиша.
предварително ви благодаря.

Ако изтеглената сума е равна на цената на артикулите без намалението от кода, най вероятно поръчката ти е била обработена ръчно и не са ти признали кода. Нищо не можеш да направиш, но ако си получила кода лично, можеш да обжалваш.

# 17
И аз да се запиша тук. И пак да помоля да ми помогнете за размера на панталони при мерки талия 86, бедро 66, ханш 108.Харесала съм модел с еластан ако това има значение. А това намаление до кога е?  Hug
Аз залагам на 40, но нека и друг да каже.  Peace

И аз съм за този размер  Peace
[/quоте]
Това ми звучи много добре, но по таблицата в сайта съм за 44. Да не ми се налага да свалям още 20 кг.  Joy

# 18
  • София
Днес пуснах 3 поръчки и ги платих с Виза Електрон на ЦКБ - безпроблемно  Peace Ще чакам януарската разпродажба, освен ако не изкушат с още по-голямо междинно намаление  Mr. Green
Благодаря за темата, Алекс   bouquet

# 19
  • София
Аз днес пуснах 2 поръчки с Виза електрон на ДСК без никакъв проблем.

Финти,честита лентичка!
Добре,че има намаление,че да се разпишеш при нас.  Mr. Green

Алекс,благодаря ти за темата!   bouquet

# 20
  • София
Алекс   bouquet
Благодаря за труда Simple Smile

# 21
Получихме дънките, Morpho Standart на Okou, р-р 114 http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-morpho-standard-enfant- … =1&pos=15_n_n Обаче ни се виждат тесни в талията. Да не би под morpho standart да се има предвид, че е за слаби? Защото нашите са слаби, но това им е абсолютно точно без да има нужда да се натягат с ластика, който го има в талията.... ooooh! Сега само се дивим, какво ли да очакваме в р-р 102, че сме пуснали за едно момченце, ама то да не дойде бебешко направо....
Та, имате ли представа какво да гледаме в определението за дънки в бъдеще?
Якето Okou 114, е точно като р-р, толкова точно, че чак си късее /такъв му е модела де/

# 22
Може ли да си побутна питането. Искам да ми заменят я чека с ваучер. На адреса за проблеми с поръчката ли да си пусна писмото?  bouquet

# 23
Това не ми се беше случвало.Пуснах поръчка днес към 11.00 ч. и вече ми е на 4 стъпка.Много са бързи днес ! Simple Smile

На мен това ми се е случвало,но сега имам др.проблем надявам се да ми помогнете.Преди няколко дни пуснах поръчка детски маратонки и едно поло с код 20/29 излязоха ми около12евро
 днес погледнах извлечението от банковата сметка и ....начисление ми е такса доставка и са изтеглили грубо 38лв.
посъветвайте ме какво да правя да изчакам или да им пиша.
предварително ви благодаря.
Ако изтеглената сума е равна на цената на артикулите без намалението от кода, най вероятно поръчката ти е била обработена ръчно и не са ти признали кода. Нищо не можеш да направиш, но ако си получила кода лично, можеш да обжалваш.

Мислиш ли? Това не е много логично. Би трябвало да откажат изобщо поръчката, но да си дръпнат сума, по-голяма от тази, която си потвърдил при плащането?

# 24
И аз да се разпиша тук. Алекс, благодарско за труда! Както и за този на всички, които помагате с кодове  Hug
Момичета я вижте това http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-cintree-ado-fille.aspx?pr … minipdp=undefined
 Thinking май си е изгодно, а?
Или да чакаме да станат по 3-5 евро  Wink (дали?)
Одеве не успя да ми зареди форума, като тръгвах да пиша отговор, та да кажа сега... РНР, това яке, ако се намаля с кода, не съм пробвала преди затова само АКО, то с това намаление не е особено изгодно, аз за 18 год гледам, с код намалям с някое Е отгоре...а дали и кога ще стане 3-4 Е не знам  Confused Най-рано на зимните намаления.

# 25
  • София
Може ли да си побутна питането. Искам да ми заменят я чека с ваучер. На адреса за проблеми с поръчката ли да си пусна писмото?  bouquet
Като отговор на този мейл,с който са те известили,че ти пращат чек..или каквото там кореспонденция сте водили.
Или,да,във формата за проблем  с поръчката.

............
Мислиш ли? Това не е много логично. Би трябвало да откажат изобщо поръчката, но да си дръпнат сума, по-голяма от тази, която си потвърдил при плащането?
Не търсете логика в Ларедут...няма такава! Mr. Green

# 26
  • Стара Загора
Някой попита за бебешките дрешки на COCOON - според мен да, малко са умалени, или поне тези, които са до 6 мес. Ако искаш някакви размери на нещо мога да дам, имам накупени пижамки, панталонки и сега ще поръчам някои неща.

# 27
  • София
Надявам се,че нямаш много поръчки под 10 евро,за да те резнат по тази причина..   

Нямам нито една умишлена поръчка под 10е (само 2-3 по намаленията, които са паднали под 10е, заради отказани артикули).
Не знам какво представлява изобщо дебитната нота.
За три години и половина имам около 180 поръчки от 8 акаунта и досега не съм се сблъсквала с проблем да не мога да платя  Shocked

# 28
  • на морето
Един положителен глас за тези джинси от момичешкия сектор.Получих ги в сиво 168размер за щерката,но и на мен стават-мисля,че отговарят на 38.Много са мекички и стоят плътно по крака-слим.Не са много дълбоки,но не са и от най-плитките,та да видим дали момата ще ги хареса или аз ще се уредя Mr. Green
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-velours-morpho-tres- … plp&pos=2_n_n

А да попитам някой знае ли дали това намаление ще си остане така до края или ще намалят с още някой процент нещата-да знам да изчакам или да пусна една поръчица,че да се запиша Grinning

# 29

............
Не търсете логика в Ларедут...няма такава! Mr. Green
Сигурно, но за повече от две години нито веднъж не са били некоректни към мен, а общо -взето не съм чувала и към други да са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт