Трудно проговарящи деца - тема 3

• 82 206
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
# 31
абе май има таква група в Карин дом вижте на какво попаднах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500044.0

# 32
sofi82   това е нова "частна градина" т.е може и цял ден, може и половин, намира се в кв. изгрев/ някъде вилна зона/, отвори врати на 1 септември, поне из целия град срещам разлепени плакати, аз лично не съм ходила да проверя как е. Таксата е 20 лв на ден, доколкото разбрах. Thinking

# 33
Вместо Запис в темата, да кажа, че съм за Радост пред Карин Дом. Имам лични впечатления и от двете места.

# 34
  • София
Миа, днес към 5 бяхте ли в Пумпелина? Понеже един Жорко ми каза чао Joy Но пък не е едно магаре Марко (между другото и моя дребния се казва така  Joy)
Днес за първи път не искаше да ходи...напоследък работят много по правоговора, а на него това не му харесва, но няма къде да ходи  Twisted Evil

# 35
  • София
Миа, днес към 5 бяхте ли в Пумпелина? Понеже един Жорко ми каза чао Joy Но пък не е едно магаре Марко (между другото и моя дребния се казва така  Joy)
Днес за първи път не искаше да ходи...напоследък работят много по правоговора, а на него това не му харесва, но няма къде да ходи  Twisted Evil
Даааа - ние бяхме, даже те познах, защото съм ти гледала снимките в подписа Wink Но нали съм темерут като сина си ме е срам да питам  Mr. Green

Напоследък малко се е "отворил" казва вече изречения с по 3 думи, но само аз му ги разбирам  hahaha
"Ма и ей", значи "Мамо, виж рейс", но ако се постарае и не бърза толкова може да го докара до: "Мама, иж еис" Което не знае и не може да го каже си е на "ай" и "ей" и се ядосва, че не го разбирам, но за мен и това е нещо, че преди не му пукаше.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 14:13 от M_I_A

# 36
  • София
Аз мислех да попитам колко е голям hahaha Значи ще се засичаме понеделниците там Simple Smile

# 37
Утре ще посетим за първи път Радост..Почвам да се притеснявам вече,че закъсняваме много ooooh!

# 38
Ние също ходим в Радост.Какво те птитеснява?На колко сте?

# 39
На 3год и 1мес. е сега...Не ме притеснява само говора,а че е голям бяс и спирка няма.Въобще не знам как би могъл някой да и привлече вниманието и да я занимава Rolling Eyes Утре ще имам поне мъничко яснота накъде отиват нещата Confused

# 40
И ние тръгнахме на толкова и сега след почти год.сме същите бясове,но вече на занятие внимава.

# 41
И ние тръгнахме на толкова и сега след почти год.сме същите бясове,но вече на занятие внимава.
Уффф,дано Praynig

# 42
Успех утре и да пишете как е минало.

# 43
Ми тя и мойта е бяс, а пък с чужди хора колко трудно контактува ама като ходим в Радост наш как се радва на специалния педагог ее реве като тръгвам ама то това редовния номер аз нали я виждам  Mr. Green

# 44
Ако на 3 години се започне интензивна работа с логопед и специален педагог не е късно и е възможно детето бързо да навакса пропуските. Разбира се, всичко зависи от конкретното дете и точния му проблем, но колкото по- рано се започне работа толкова по- малко е изоставането. Но силно препоръчвам на 3 години да се работи и в двете насоки, даже да изглежда, че детето "само не говори", а всичко друго му е ок.

Общи условия

Активация на акаунт