Отговори
# 570
pufpaf , гледам , че ще имаш момченце , така че е нормално да ти се окосми корема , от мъжките хормони е . Аз така бях предишния път , но сега пък чакам момиче и наистина бременността ми е по-различна .
За косата - с предишната ми бременност беше станала мазна , а сега е супер - мия я веднъж на 5-6 дни , като спокойно мога да си откарам и още 2 дни . А в болницата ще си я измия преди изписването , мъжо ще ми донесе сешоар .
За дрехите - на изписването ще съм с рокля . Въпреки , че до момента качих 11 кг , някак си не ми личат и половината рокли , с които ходя сега , са ми от миналата зима , така че и много да сваля след раждането , и нищо да не сваля - все тая , пак ще ми станат  Mr. Green
 И накрая - Даре , честито синче    smile3525 Много да те слушка , да расте много здрав , а ти вързо да се възстановяваш ! И поздрави на баткото , сигурно е много горд и щастлив  Grinning

# 571
Дарка, честито и от мен! Да ти е жив и здрав малкия Виктор, на теб бързо възстановяване    bouquet

# 572
  • Козлодуй
Добро утро Simple Smile
Днес никой не сервира кафе, затова аз ще си пия моето 3 в 1. Заповядайте и вие.
Кiara: Внимавай мила, щом ти е паднала тапата......момента наближава. Бъди спокойна, скоро ще гушнеш своето ангелче. Стискам ти палци и съм с теб Simple Smile

# 573
Добро утро и от мен!
Лек ден на всички Hug

# 574
От 14-и не бях влизала и - какво да видя - имаме си ново бебе!  Grinning

Честито на мама Дарка! Да им е жив и здрав малкия Виктор и дано името му е пророческо за неговото бъдеще! На нея бързо възстановяване!
  bouquet

Аз пък да ви почерпя по случай рождения ден на моето момченце:

Вчера вкъщи беше някакъв ремонтен ужас, но в крайна сметка вечерта успяхме да си спим по леглата. Инженерът за пръв път пренощува в новата си стая (която, живот и здраве, скоро ще дели с бебето) и беше много щастлив.   Grinning Аз пък бях щастлива, че той си я харесва и че успяхме да я завършим за рождения му ден. Има още много за доизкусуряване - половината мебели още ги няма, няма завеси и килимчето е само едно (ще има още), но това са чисти и сладки неща, които ще си попълвам бавно и с кеф.  Grinning Не съм свършила с мръсните ремонти, хич не ми се мисли какво още предстои, но поне няма да са в детската.

KIARA
стискам палци да мине леко!  Praynig

# 575
Миньонче да ти е жив и здрав инженера  Mr. Green много да те слуша и радва и да помага за бебето (да му дава кабелчета и на него  Joy )
Ти няма ли да свършваш с тия ремонти, ще влезеш да раждаш и още ще ремонтирате. Ти всъщност как ще раждаш - нормално или секцио, и прави ли един куп изследвания, че аз от няколко дни само тичам по кабинетите.

# 576
  • София
ДОБРО УТРО!   bouquet Дари, да ти е живо и здраво детенцето, бързо възстановяване и много щастие!
  nbirthdayМиньон, да ти расте здрав, умен и силен малкия сладур!   bouquet

# 577
  • София
Искам да кажа за моята коса, с първия ми син беше страхотна, стана още по-гъста, след като родих започна да пада... Сега пада от няколко месеца... Ще си остана без коса май...  #Crazy

# 578
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯТ ИНЖИНЕР!!!
ЖЕЛАЯ МУ МНОГО УСМИВКИ, ПОДАРЪЦИ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!!!
Миньон, жив и здрав да ви е рожденника и скоро да стане най-добрия батко на света!
newsm59 nbirthday newsm59
KIARA имаш стиснати палчета и от мен. Praynig
pufpaf ти как си, спряха ли ти контракциите?

# 579
  • Λάρισα
Миньонче да ти е жив и здрав инженера  Mr. Green много да те слуша и радва и да помага за бебето (да му дава кабелчета и на него  Joy )

Присъединявам се към пожеланието!  Mr. Green
Киара, успех ако наистина е дошло времето и всичко да мине по вода!

Тъкмо си пуснах последните  ooooh! изследвания, сега си пийвам кафенцето и после ще спретна една пица за мъжО, както казва той - за последно  Mr. Green
Вчера бяхме на преглед, бебони е 3100 и уж не мисли да излиза, ама такива контракции ме стегнаха след прегледа, че направо реших, че раждам  Mr. Green Слава Богу, спряха. Иначе се е врътнала малко, беше си идеално застанала отляво преди, а вчера се беше завъртяла с лице към околния свят. Дано да се намести  Praynig

Приятен уикенд на всички   bouquet

# 580
Добро утро  Hug
Аз вчера се вредих само да прочета за Дарчето   Simple Smile Да ти е живо, много здраво, малко буйно и много да те обича малкото-голямо момче Виктор! Да сте много щастливи в порасналото семейство!
Пицеяденето беше много приятно и дано имаме време за още едно преди бебевалежа, че много ще ми липсвате да ви виждам.
За болницата и аз си мислех сешоара и четката да ми донесат, малко гримче, а за обличането не бях мислила, ама някоя рокля все ще си намеря. Гледах по магазините много мили плетени блузони/рокли, подходящи и за сезона и за телата ни сега и после.
Да ви питам с хавлийте за баня в болницата как стои въпроса. За нощниците ок, ама да си носим хавлии май, нали?
Още не съм се събудила достатъчно, че забравих какво още щях да казвам  Crazy
Миньон да ти е жив и здрав и твоя мъж и да стане един достоен инженер, радващ мама и тата!
Желая ви прекрасен ден Heart Eyes

# 581
Миньон, да ти е жив и здрав рожденника, да е все така креативно, умно, смело и здраво момченце.  newsm59

Момичета, сложих линка за Техниките и упражненията по време на бременност и раждане в Полезни статии
и двете части на филмчетата Грижи за моето бебе в on line филмчета.
Ако имате предложение още нещо да излезе на първа страничка ми пишете.

angela_vesi, аз ще си нося хавлийки и малки и голяма. Дано да има топла вода, че при първото раждане улучих седмицата с профилактика на топлата вода и умирах от студ с тази студена вода.

Замислям се и аз за дрехите за изписването, но каквото и да мисля имам само едни дънки за бременни и ще съм сис тях, само блузата да измисля и така ще съм.

# 582
  • гр.София
Ехеее човек два дена да не пише и какви новини Simple Smile

Първо честит син на Дарчето[/b].Да им е жив и здрав големия юнак,много да ги слуша и да ги радва   bouquet

Второ честит рожден ден на малкия инженер на Миньон. Да расте все така умно и усмихнато дете  Hug

Аз разбира се съм пак на работа Sad.Остана ми още една седмица и след това почивка.Нямам търпение да мине и другата седмица и да почват приготовленията за бебо Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 12:15 от liana85

# 583
Много ви благодаря за хубавите пожелания! Рожденият ден на детето наистина е най-прекрасния ден за една майка!  bowuu

Берушке
, секцио ще бъда. Вчера си ходих нашарена като индианец от пробите за упойките (нямам реакция, супер!  Simple Smile) Взеха ми и разни проби за изследвания, голямо чакане и размотаване падна. Аз се бях подготвила да ми вземат кръв и не закусих - направо изпуках от глад до 13:00 ч, когато стана ясно, че няма да ме бодат.   Whistling
При тебе какво е положението?

# 584
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Миньон, да ти е жив и здрав инженера  Hug Много да слушка  Simple Smile
Разбирам те и за ремонта  Sad И ние още сме потънали в мръсотия...Така като гледам май още 2-3 седмици в най-добрия случай и ще сме готови.Дано бебо само остиска и да не реши да излиза преди това  Praynig

Мами, през нощта и аз се събудих от болезнени контракции, обаче така ми се спеше, че ме домързя да пия но-шпа  Blush Минали са ми и си представям как моя милост няма да реагира навреме на истинските контракции  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт