Смешки от форума - 3

• 72 019
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
патладжани леко джъзнати в зехтин

К'о речи?  Shocked

# 61
Чувала съм за думата "джъзга"  Grinning, което е мисля нещо като драскотинка, та сигурно иска да каже, че е леко ..цопнато да речем в зехтина Grinning

# 62
леко джъзнати - леко запържени/позапържени в силно загрята мазнина, ей тъй за кратичко, колкото за идеята Wink ...

Обяснявам си думата "джъзнати" със звука, който се чува при пърженето - един вид джъзка/цвърчи мазнината, съответно продукта, който се пържи....поне в тоя смисъл съм чувала употребена въпросната дума....а и аз съм я употребявала в този смисъл....

ПП Не сте ли чували израза "джъз-бъз" на скаричката - един вид мръвката да прави джъз-бъз на скаричката, да цвърчи в собствената си мазнина демек... Laughing

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 00:30 от Tumba_lumba

# 63
Аз за цър-пър съм чувала...  Joy Joy Joy

# 64
  • Варна/Лондон
Аз за цър-пър съм чувала...  Joy Joy Joy
На скарата, да. Джъзването е в тиганЯ.  Laughing

# 65

ПП Не сте ли чували израза "джъз-бъз" на скаричката - един вид мръвката да прави джъз-бъз на скаричката, да цвърчи в собствената си мазнина демек... Laughing

Не. Това в кой регион е?  Grinning

# 66
  • Бургас
Във Варна така казваме, а и тук във Бургас също. Но съм го чувала и от колеги , които са от централна Бг

# 67
  • на село
Тема: А защо ена желае да ражда?
Цитат
Ай да се изходя и аз, нищоче само на високосна година влизам тука Simple Smile
Моите наблюдения и опит са горе-долу следните:
1. на млади години - ами аз го обичам и искам да се женя и да родя от него.
2. Кат ударят 30-така - ми вече ми е време - га ша раждам, да го гледам и т.н.
3. На около 35-40 /ако е първо/ -изтървали влака отвсякъде и гледат да хванат последния вагон - па ко ще да става./казах ако е първо/
Естествено, че случаи и модификации много и нямат изброяване.
Кат се почне от изконния курвенски номер "аз да забременея, че да го вържа", та се стигне до"ами щото искам"
...
Та айде кажете - що жените искат да раждат и ни го навират в очите постоянно?
В края на краищата една жена не може роди от толкова мъже, на колкото жени аз мога направя бебета  Laughing
Ма ние не им го навираме тоя факт в очите
п.п: и настана вой Simple Smile

ooooh! ooooh! ooooh!
Авторът и е голям комплексар  Sick !

Абе комплексар, комплексар, ама виж колко много женички са искали да раждат от него  Mr. Green

# 68
Учудихте ме никога не бях чувала тази дума джизнати... а съм била из цяла българия ,,, Rolling Eyes

# 69
Аз се досетих какво означава, но никога не съм я чувала и ми прозвуча много смешно.  Simple Smile

# 70
Здравейте!
Не знамдали тук е  мястото да се оплача, но да ви кажа накратко моята болежка!

Следват още 53 реда постинг.  Wink

# 71
Алексче,  Joy
Точно това щях да пусна и аз, но ме домързя да броя редовете Laughing

# 72

Не. Това в кой регион е?  Grinning

точната думичка е 'цър-пър'  Mr. Green

# 73
И при нас е "цър-пър", но пък се сетих, че имаме глагол "джаскам". В смисъл на "удрям, блъскам, тласкам...". Може "джъзването" да му е роднина.  Grinning

# 74
Станахме трички за " цър-пър". Аз съм поставила курсова работа на милото за събота. Слиза от самолета от Париж и аз на тиганЯ, той на скарата - докато го извлечем туй пусто" джъз-бъз".  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт