"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 817
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
е доСега забелязвЪм свободни съчинения 2 години колко разпасана била,Сега пък бИла сама през повечето време hahaha
Е,Фена,разочароваш....то за едното чукане не се искат години връзка.
Повтарям се,ама ..."Чукат и бегат!" - през останалото време е сама...    Mr. Green

Краси, как да не е сама като мъжете гледат на нея като на секс играчка?  Whistling Това има, това предлага и номерът минава с мъже, които нямат нужда от повече  Crazy
newsm10

# 121
Да видим Сега първо към госпожата марси:
1-ти защо аджАба отговаряш избирателно на питанките ми или ходиш на частни уроци при твойта приятелка красимирка Joy
2-по принцип 2 е по-малко от 6,обаче аджАба се питам аз:
2.1.-защо виждаш само 2 Фена на Главната Героиня в темата?Ти някаква алтернативна тема ли четеш Joy
2.2.-Говорех по принцип Naughty Вие "феновете" на Квазимодо от цяла България сте се събрали дружно в тази тема,освен вас няма други hahaha
Докато вие много добре знаете колко много Фенове има Главната Героиня.. Naughty
Дори познавате "лично" голяма част от тях #2gunfire
А това,че не пишат вече тук е нещо коренно различно Naughty

красимирке,в "моя сериал" не забелязвЪм Брук да  е "сама през повечето време" Naughty

# 122
Сага, ще ме извиняваш, ама на моменти Брук наистина се държи като "разгонена". И няма да давам примера за купона с тийновете, където оправи един от тях, докато уж аджАба беше там да ги надзирава (че нали е от бъдещето) Crazy
Като разгонена според мен се държи жена, която МИНУТИ след "смъртта"  на "лИбоФта на живота си" ляга с брат му, която преследва ЧУЖДИ мъже по асансьори и сауни, че и даже в собствената им къща докато половинката им е в другата стая (тУй га се завърна и вместо да види "обичаните си" дЯца се метна с овчарски скок върху Попай моряка, който преди тУЙ я беше наритал, ама то пусто русо мозък няма да разбере, че го не щат  hahaha). Примери още колкото щеш (ама надали щеш де  Crazy)

Феновете на красавицата на сериала, Тейлърита естествено, са много, особено сред по-възрастните зрители, които не са толкоз "разкрепостени" и държат на ценностите и морала. Аз лично не съм срещала възрастна фенка на Брук (не че имам претенции да съм представителна извадка, но все пак такЪви са моите впечатления  Crazy)

# 123
Нена, няма и да срещнеш, защото по-старото поколение държи на морала и такива като брук ще бъдат изритани на секундата  Wink Сред по-младите обаче виждаме почитатели на по-разпуснатото поведение, затова и се намира тук-там по някой случаен почитател на екранното поведение на брук  Grinning Въпрос на морал (или липсата му)  Whistling

# 124
Ох,Нена,така ме разсмя...     Peace

Цитат
2.1.-защо виждаш само 2 Фена на Главната Героиня в темата?Ти някаква алтернативна тема ли четеш
Защото Фен + Сега е = 2   поне до две все още мога да броя.

Цитат
Докато вие много добре знаете колко много Фенове има Главната Героиня
Къде са?     newsm78

# 125
Ох, да ви кажа, вече ми писна - първо терзанията на Сторм, лудостите му, самозасрелването му; после - терзанията Донкини : кого да прикотка - Рич ли , Торн ли , Ерик ли, сега пък - имала син!, дето никой не знаел за него /добре че поне тя се сети/; после - терзанията на Кейти - здравни и любовни; сега на мама Бет терзанията ! И всичко това с терзанията брукини, дето от началото на сериала е все изтерзана от любовна мъка към разните мъжове! Тез Лоугънови направо ми досадиха окончателно!
Така ми липсват Сали, и Мейси, и Амбър, и Дикън!

# 126
penmari, написала си точно това, което и аз мислех да пиша, но ме домързяваше да се обяснявам Blush
Напълно съм съгласна с теб  Peace
Днешната серия не можах да я изтрая, то не бяха драми, не беше чудо  ooooh!
Сетили се нашите да си играят на семейство  Whistling

# 127

То пък едно семейство!
И тая болест на Бет - тия сценаристи вече съвсем изпушиха! Тя Бет харно си беше там, където си беше, в Париж, де, и тия с кво се издържат там, не ми става ясно, май никой нищо не работи...

# 128
  • somewhere near the sea

Повече от 20 години не се сетиха, че са семейство, нито се търсеха, нито се виждаха, да не говорим, че баща им ги е зарязал още невръстни...Добре, че беше Стефани да ги научи какво значи семейството да се подкрепя. Naughty

# 129
Добре, че беше Стефани да ги научи какво значи семейството да се подкрепя. Naughty

Така е, колкото й фенклубът да плюе против Стефка истината е, че тя е държи семейство Форестър сплотено и те са това, което са благодарение на нея  Naughty
Винаги, когато се появи някой нов, изказва възхищението си от семейство Форестър и признава, че иска такова (не случайно русата к***а от долината все търси одобрението на Стефка, защото винаги е искала да бъде като нея и да има семейство като нейното. Ама то не става само с искане, трЕбе и акъл, трЕбе и морал)
Лоугънови колкото и да се пънат не могат и няма как да бъдат задружно семейство най-малкото, защото са егоисти и мислят предимно за собствените си дупИта  ooooh!

# 130

То пък едно семейство!
И тая болест на Бет - тия сценаристи вече съвсем изпушиха! Тя Бет харно си беше там, където си беше, в Париж, де, и тия с кво се издържат там, не ми става ясно, май никой нищо не работи...

За какво семейство говорим въобще  ooooh! Половината време бащата и съпругът липсвал, след това се развели, брата луд, сестрите курви. Виждали се 1-2  пъти в годината, голяма семейна идилия няма що  ooooh! Mr. Green

Определено сериалът доскуча  Sick Скоро ще го отсвиря, ако продължават да ни занимават с терзанията лоугънови  #2gunfire

# 131
Торн го забравихме как изглежда. Няма ли нещо около него да завъртят. newsm78
Иначе Главната Героиня с всички Форестър преспа, освен с Рик. Язък значи. Crossing Arms

# 132
не случайно русата к***а от долината
Хайде Сега да обсъдим аджАба единствения необсъждан въпрос в темата Naughty
Да взема да ви предложа нЕкОлко размишления по темата с долинътъ,пък съжалявам,ако не сте ги имали В предвид,когато всички вий ползувате "долината" като нещо срамно за Звездата на филма Naughty
Идат ми неколко питанки към всички фенки на понятието "долина" и тУЙ,че Звездата на филма е "слязла от долината" и тн.......
1-Мразите понятието "долина" ли?Всички вие съвсем случайно намирате всяка долина за нещо грозно и срамно? hahaha /едва ли е тУЙ причината Naughty/
2-Имате нещо против,га някой дОде от някъде,за да живее на друго по-развито място? hahaha А да ви питам Сега има ли някой в темата ОСВЕН МЕН,ЕСТЕСТВЕНО Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty ,който да се е реализирал там,гдето е рОден и живял? Naughty И защо се получава,че аз като един от малкото такъви Хора нямам нищо против,че Звездата на филма се е преместила от прословутата долина,а на всички вас ви прави лошо впечатление и ви дразни hahaha hahaha hahaha
3-Просто повтаряте "мъдростите" на Баба Меца,просто ей тЕЙ по навик? hahaha
4-А Мецана като е от другия край на америка,защо се изживява като коренячка от центъра Лос Анджелис,та и тя все има нещо против долините hahaha hahaha hahaha hahaha

# 133
А да ви питам Сега има ли някой в темата ОСВЕН МЕН,ЕСТЕСТВЕНО Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty ,който да се е реализирал там,гдето е рОден и живял? Naughty

Ти София и Обзор за родни места ли ги имаш  Thinking
Странно е как тъй "някои хора" удобно забравят, че под озъбената Брукасита на аватара им стои "Най-скъпата улица в ЦЕНТЪРА"  ooooh!
тУЙ уточнение зарад кой си го направИл и с ква цел newsm78
Да изтъкнеш, че се имаш за нещо повече от неживущите в центъра ли  Outta Joint
Ще ме извиняваш, ама такЪва забележка от теб точно не приемам  Crazy

Освен тУЙ май вече почваш да забравяш (от годинките ще да е  Crazy) - темата за долината и големия град вече е обсъждана, не е единственият необсъждан въпрос тУЙ  Crazy

# 134
Цитат
Хайде Сега да обсъдим аджАба единствения необсъждан въпрос в темата
Не ,че не е обсъждан, ама ти май не си схванАл....та да обЯсня...
"Долината" в ДиК е символ на по-бедните ,или средностатистически американци.
"На хълма" в ДиК символизира богаташкия квартал,където живеят звездите от все филми ,снимани в ЛА, или така нареченото Бевърли Хилс.
Та, в случая с баба ти брукаситка...от "Долината" т.е. от бедността се е прехвърлила "На хълма" , демек при богатите.
А как стигна до богатите ,вече го обсъждаме във всеки пост...та смятам да не се повтарям!   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт