В сламена къщурка дори и на края на света

• 10 148
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Аз все още не схващам по какво авторката разбра, че това момче е добро..
Може би има предвид, че е добър в секса..?  Thinking

# 61
Да, освен да го е пробвала  Joy И понеже завижда на сестра си - сега плюе по него...
Стига де.
И аз не бих харесала подобен избор на близък /ако приемем буквално описаното/.

# 62
  • София
Чела съм я, че съм се и разписала вътре даже, но и до разсъжденията в нея не ми е ясно как се е стигнало. Сапунки не гледам за да си помисля, че оттам идва тази наивност и вяра у мен в истинската любов и затова се чудя от къде съм толкова объркана в представите си за живота  newsm78

# 63
Истинската любов е преди всичко действие. А тука така и на разбрах какво точно се е опитал да направи въпросния господин от даване на хапчета. Напън нещичко?! А то голям зор да се стиска да не псува на масата дори.
И аз като Лили Лу се чудя кое точно го определя като добър.  newsm78 Или по дифоулт смотаните остава да са добри, щото лошите са готини ли?  Laughing

# 64
Е, вие толкова ли не можете за един месец да определете поне минимално качествата на един човек - като добър или лош? Айде сега издребняване. Достатъчно ясен е първия пост.

# 65
Ами аз не съм живяла с него един месец. Точно от първия пост не видях нищо, което да ме накара да определя този човек като добър.За това и питаме авторката, кое я кара да го определи като такъв.

# 66
Е, вие толкова ли не можете за един месец да определете поне минимално качествата на един човек - като добър или лош? Айде сега издребняване. Достатъчно ясен е първия пост.
А ти кое добро качество видя, че е споменато?
Аз четох куп помия и поне десет пъти "не искам да го обиждам"...

За секс и завис става въпрос. Това е истината  Laughing

# 67
Ами аз не съм живяла с него един месец. Точно от първия пост не видях нищо, което да ме накара да определя този човек като добър.За това и питаме авторката, кое я кара да го определи като такъв.

Crazy
Вярно ли не си живяла с него? То предполагам мненията във всяка тема, дето пишеш - не си изпитала лично с авторите на темите...
Но ако живееш - дали ще можеш да определиш що за човек е поне минимално - пак да питам?
Добротата в хората се усеща. Но не добротата е повод за притесненията на авторката.

# 68

Добротата в хората се усеща. Но не добротата е повод за притесненията на авторката.

Ми именно де. Да напише нещо, че и ние да я усетим тая доброта. Все пак ако има нещо да наклони везните срещу негативните му качества това е точно добротата. Тя я е видяла, ама ние не. Да ни открехне малко вратата. Много ясно, че с тези неща дето ги е описала ни боде очите, няма как да почнем да пишем химни за него.

# 69
 newsm78
Че е нахранил птичка в парка ли, или че е помогнал на стар човек да пресече улицата, или...Не мога да те разбера. Какви доказателства искаш точно? За какво? За какви везни пишеш? Въпросът е принципен тук. Авторката казва, че не е лош човек, че обича сестра й, че двамата - като са сами - са в друг свят. НО...има едно голееееемо НО и авторката се чуди как да се справи с негативите, които тая връзка може да има ...или нещо от сорта.
Според мен в така описаната ситуация - това са несходни души. Амбициозност срещу лентяйство, целеустременост срещу тотална липса на хъс за развитие и т.н. И в даден момент това ще се отрази на съвместното им съжителство. То е почнало де - ето, сестрата я е срам от него...

# 70
Според мен в така описаната ситуация - това са несходни души. Амбициозност срещу лентяйство, целеустременост срещу тотална липса на хъс за развитие и т.н. И в даден момент това ще се отрази на съвместното им съжителство. То е почнало де - ето, сестрата я е срам от него...
Доживях да се съглася с теб!
Авторката къде зачезна?

# 71
...

За секс и завис става въпрос. Това е истината  Laughing

накрая винаги се оказва, че всичко е сведено до това.

# 72
Говори с нея направо.Сестра ми беш в същата ситуация.Не се поколебах и се намесих,казах и как изглеждат отсрани-тя е млада,умна и страхотна,и може да е с много по-по--...те се разделиха и сега тя е много щастлива от този факт живота и тръгна в нова насока.Тя е умно момиче щеше да се сети,но понякога е късно.Ако и беш направил дете ,примерно?Те натам бяха тръгнали нещата.И какво цял живот тя нещастна и аз ,разбира се ,защото много я обичам,също ще страдам...

# 73
newsm78
Че е нахранил птичка в парка ли, или че е помогнал на стар човек да пресече улицата, или...Не мога да те разбера. Какви доказателства искаш точно? За какво? За какви везни пишеш? Въпросът е принципен тук. Авторката казва, че не е лош човек, че обича сестра й, че двамата - като са сами - са в друг свят. НО...има едно голееееемо НО и авторката се чуди как да се справи с негативите, които тая връзка може да има ...или нещо от сорта.

Нито, че е добър човек, нито че обича сестра и разбрах по така направеното му описание. Освен това при несходни души любов не може да пламне, поне не двустранно. Пък да не говорим за абсурда да твърдиш, че обичаш някого и в същото време да те е срам от него.
Сигурно има нещо, на което се крепи тази връзка до момента, но какво е не знам. Но, не бих го нарекла любов, нито пък да залагам на розови надеждички, че "приказката" ще продължава. Дори не и трябват съвети на сестрата на авторката. Тя скоро сама ще прогледне, ако наистина е такава, каквато я описва. И най умния може да има своите заблудени кратки моменти ( наблягам на кратки  Laughing ).

# 74
Снобарска история.
Остави сестра си намира да си живее живота!!!
Нямаш право да се бъркаш в чужди отношения.

Общи условия

Активация на акаунт