Лакове за нокти - тема 15

• 36 452
  • 680
  •   1
Отговори
# 210
Лу, този вторият да не е този, който бях сложила преди време в темата, търсейки му заместител Thinking Много е хубав...направо страхотен Heart Eyes  аз така и не намерих такъв цвят Confused
Точно той е. PeaceЗначи ти си виновна и аз да го мисля! Laughing

Признавам си без бой Laughing но и аз го мисля, а като гледам ще си остана само с мислите за него Tired

# 211
  • USA, Steak State
Момичета спешен въпрос. Приятелката ми в момента се върти около Плиска. Успяла е да ми намери 2 лака на Мода Суейд, последните два в магазинчето, което се намира срещу спирката на 72. Обиколила е всичко около ПЛиска и никъде другаде не е намерила. Някоя от вас ако знае магазинче наоколо моля да сподели. Влизала е и в подлеза иначе. Бяхте споменали някакъв магазин на хотел Плиска...  Praynig

# 212
  • Belgium
Вдовичке, както е самият хотел Плиска, точно на ъгъла му има аптека, завива покрай нея и там има една парфюмерийка. Там имат Мода, но не знам кои цветове и серии са останали  Peace

Другият вариант е по-далечко на Спортната палата. На няколко спирки с тролей е, но сега е час пик и ще има задръстване.

# 213
  • USA, Steak State
Я обясни къде след Спортната, че е тръгнала да се прибира и е в 20ката

# 214
  • Belgium
На самата спирка на тролеите на Спортната палата в посока СУ  Peace

# 215
Страхотни придобивки имате.  Simple Smile
На Катрис лаковете страшномного ми харесаха, обаче добре че ги няма тука, че трябваше постоянно да купувам. Страхотин са, а като гледах и онази сери, и гримовете им са чудни. #Crazy

# 216
  • USA, Steak State
Лу, много ти благодаря мила!

# 217
  • Belgium
Лу, много ти благодаря мила!

Намери ли каквото търсеше?  Laughing

# 218
  • София
Току що се лакирах с Urban Oazis на CND, впечатлена съм от покривността... още в шишето видях, че е много покривен и реших да сложа два много тънки слоя, след първия обаче, колкото и тънък да беше се оказа че няма нужда от втори.

Имате ли наблюдение над лаковете на CND, имам 10ина ефекта но това ми е първия лак на марката, ако всичките са като този с кеф ще си взема още  Mr. Green

# 219
  • при моите деца .....
От днес и аз сам собственик на Golden rose изсушител и още един лак  Embarassed - CA - 668
Не успявам да повторя един лак, веднага си купувам нов  Embarassed
Днес отидох за Перфект 65, нямаше го и се прибрах с друг....
Темата води до пристрастяване  Mr. Green

Hug Hug Hug

# 220
  • USA, Steak State
Това е забърсала приятелката днес от Плиска/ новите ми придобивк … сям лакове от БГ/, иначе утре пак има работа в района и ще провери това магазинче на Спортната. Simple Smile

# 221
  • Belgium
Ще ме умориш, в САЩ има тоооолкова много лакове, а ти внасяш Мода от БГ  Joy

# 222
  • София

Май трябва да се разменим, аз през седмица си внасям лакове от Щатите  Joy Joy Joy

# 223
лелеее  Crazy колко сте изписали   Shocked  голям зор ще видя докато ви изчета  Laughing

# 224
Имате ли наблюдение над лаковете на CND, имам 10ина ефекта но това ми е първия лак на марката, ако всичките са като този с кеф ще си взема още  Mr. Green
Аз имам един единствен техен лак-  Taffy Pink,който е много хубав ярко розов цвят.И той е много плътен и покривен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт