Лакове за нокти - тема 15

• 36 537
  • 680
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Имате ли наблюдение над лаковете на CND, имам 10ина ефекта но това ми е първия лак на марката, ако всичките са като този с кеф ще си взема още  Mr. Green

аз имам три и са много покривни Peace

# 226
  • USA, Steak State
... И Есенс и КА  Blush

Ми то и Щатско не ощетявам, споко.  Crazy Всеки път се прибирам с някое лакче, то си личи по колекцията ми... Искам някакво малиново на Опи, ходя редовно да пазарувам в Таргет / огромен магазин с размерите на Метро и има всичко в него/, та имат щанд с лакове на ОПИ и някакви малинови и червени нюанси само.. доста е постен.. Та се чудя да забърша ли нещо в такъв цвят. Все пак ако някоя от вас има малиново на Опи и ми даде име ще съм прещастлива. Simple Smile

# 227
  • София
Току що се лакирах с Urban Oazis на CND, впечатлена съм от покривността... още в шишето видях, че е много покривен и реших да сложа два много тънки слоя, след първия обаче, колкото и тънък да беше се оказа че няма нужда от втори.

Имате ли наблюдение над лаковете на CND, имам 10ина ефекта но това ми е първия лак на марката, ако всичките са като този с кеф ще си взема още  Mr. Green

Ау, супер, много ме зарадва, че и аз съм му хвърлила око. Аз по същия начин нямам нито един лак, а само ефекти и други. Топ лака им е много хубав.

# 228
Искам някакво малиново на Опи
Покажи какво разбираш под малиново,че май понякога цветовете си ги интерпретираме по различен начин. Rolling Eyes

# 229
  • USA, Steak State
Ето това разбирам аз както и чичко Гугъл под "малинов цвят". Иначе предпочитам лака да е маалко по-тъмно от този цвят и мааалко по- червеничък.. примерно.

# 230
Да взема да си покажа "калния" лак, че иначе най акуратно ми изтриха записващия ме в темата пост Mr. Green и аз се чудя що пък не пишете тия дни за лакове. tooth
В действителност е по-тъмен и е абсолютно с цвят на свежа кал Laughing , но що така на снимка по-светъл изглежда!?

# 231
  • София
Последното зимно малиново което си взех е From A to Z-urich, разкошен, покривен цвят...

Почвам с разглеждането на CND  Laughing

# 232
  • Варна
Вдовичке, OPI California Raspberry

# 233
  • USA, Steak State
nad_tab Аууу тва е цвета!!! Записвам го!

mari6a Калифорнийското бери нещо.. много ми е светъл.. Ама хич не е лош цвета..  Thinking

Пускайте момичета, сигурна съм, че и на други мацки от темата ще им е интересно.

# 234
Иначе предпочитам лака да е маалко по-тъмно от този цвят и мааалко по- червеничък.. примерно.
Точно за това идеше реч в предния ми пост. Peace
Погледни това Опи   Оpi from a to zurich  

...Aз докато намеря снимки и Надето ме е изпреварила. Laughing

# 235
Този лак е много хубав. Heart Eyes

# 236

Този много ми хареса Heart Eyes
Ще може ли марка и номер?

Лу сивият на сефора ако някой не е проявил желание към него бих се пробвала да се кандидатирам  Laughing

П.П. изчитане нямате ей! Crazy

Мерси!   bouquet Лакът е на перфект, но за съжаление номерът ми се е изтъркал и нищо не се вижда отдолу  Confused

# 237
Аз също си взих From A to Z-urich даже днес съм лакирана с него. Прекрасен е наистина, но в действителност е по-тъмен, отколкото на снимките в нета  Peace

# 238
# 239
  • София
nad_tab CND този който си получила ти дали става за печати? Щото ако са толко покривни..... newsm78 Как мислиш  Hug Ако стават да почвам и аз да ровя в Ибей  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт