Лакове за нокти - тема 15

• 36 576
  • 680
  •   1
Отговори
# 330
  • София
след като аз забърсах един матиращ топ на Есенс в ДМ Стамболийски, все още има 2 бройки  Peace

пробвах го току-що и на първо четене няма разлика от този на Еси  Shocked не ми промени цвета на лака (Karaja А205, почти 100% копие на OPI Catch me in your net)

ще експериментирам тези дни върху различни лакове, пък да видим Peace
на този етап съм доволна, а пък и на тази цена  Whistling

# 331
да похваля базата на Римел - вчера чистих и мих доста, лакът няма мърдане, а обикновено след толкова работа трябва да го сменям
на мен ми падат бързо всякакви лакове
пробвах и базата на Ревлон - все едно съм без база
тази на ГР /ол ин уан/ - също не помага за задържането на лака

избързах да се похваля - днес за 2 часа без да правя нищо ми се обелиха три връхчета  Twisted Evil

# 332
  • Ст Загора
Зулу-то си има пластмасов ефект, но на мен не ми допадна и си сложих обикновен топ вчера, за да си го направя лъскав. Но пък като прочетох вчера в темата, че има вече матов топ лак в ДМ си го взех тази сутрин и го сложих върху лъскавия топ лак. Иначе матовият топ няма пластмасов ефект, направо си е чист мат.
мерси много   Hug

# 333
да похваля базата на Римел - вчера чистих и мих доста, лакът няма мърдане, а обикновено след толкова работа трябва да го сменям

избързах да се похваля - днес за 2 часа без да правя нищо ми се обелиха три връхчета  Twisted Evil
Ами май не е до качество на бази, топ-ове и лакове, ами е до нокти! Аз свалям лаковете поради омръзване... а ползвам само прости евтинии. Ще рече човек - ниско качество. Мне, ноктите ми израстват и от кожичките вече се показва светла черта, или цвета започва да ме дразни и махам. Такова нещо като обелване на лака, не ми се е случвало с никой лак.

# 334

Ами май не е до качество на бази, топ-ове и лакове, ами е до нокти! Аз свалям лаковете поради омръзване... а ползвам само прости евтинии. Ще рече човек - ниско качество. Мне, ноктите ми израстват и от кожичките вече се показва светла черта, или цвета започва да ме дразни и махам. Такова нещо като обелване на лака, не ми се е случвало с никой лак.

Бижу, знам си, че са ми скапани ноктите, но все се надявах на някое чудо /вчера много се зарадвах/  ooooh!
обезмасляване, бази, топове, нищо не помага  Twisted Evil

ще си се мацам всеки ден или през ден - това е  Joy

# 335
Ми да! Нали казват, че всекидневното мацане заздравява ноктите, поне и полза да има. Peace

# 336
Ми да! Нали казват, че всекидневното мацане заздравява ноктите, поне и полза да има. Peace

не, не помага, но си имам Мавала и се 'друсам' яко с формалдехид  hahaha

# 337
Влизам да ви кажа, че в ДМ вече има новите лакове на Есенс. Ей сега ще ви изчета пропуснатото, не знам дали вече знаете. Аз отидох за едно, прибвах се с лакове. И още искам да си взема, но по-нататък. После ще напиша кои си взех и ще дам снимка, ако искате.
Трите цвята,които взех, са 35 movie star, 34 walk of fame, trendsetter 64 multi dimension. Като 34  имаше малко по-тъмен от multi dimension  серията, те двата са малко то-тъмни от улуто. Като се лакирам с някой от тях ще пусна снимчица.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 14:08 от Rainboww_

# 338
аз съм на вълна нюд май, сега си взех ГР 110, намерих и снимка

по-бляскав от Есенса който сложих снощи и е чаршафосан до припадък  ooooh!
някой случайно знае ли в дм в търновския мол дали има от колекциите на есенс - into the wild, denim, surfer baby и т.н.

# 339
  • Ст Загора
Влизам да ви кажа, че в ДМ вече има новите лакове на Есенс. Ей сега ще ви изчета пропуснатото, не знам дали вече знаете. Аз отидох за едно, прибвах се с лакове. И още искам да си взема, но по-нататък. После ще напиша кои си взех и ще дам снимка, ако искате.
Аз искам снимка  Simple Smile и честити нови лакчета.

аз съм на вълна нюд май, сега си взех ГР 110, намерих и снимка

по-бляскав от Есенса който сложих снощи и е чаршафосан до припадък  ooooh!
някой случайно знае ли в дм в търновския мол дали има от колекциите на есенс - into the wild, denim, surfer baby и т.н.
 into the wild отдавна я имаше може някъде да има останали броики ,denim само на едно място в София я имаше иначе другаде из Бг я нямаше surfer baby  в ДМ я нямаше ,но една съфорумка(toniboni) каза, че в някакво магазинче я имало ,тя даже накупи на мацките лакчета от Сърфер бейбито.

Относно лаковете на ГР от тази серия ,имам едно е много не поктивен 3 пласта и пак прозира,твоя така ли е .

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 14:22 от nasito8988

# 340
Мерси, ,мерси. Ей сега ще ги снимам. Едното от тях е сиво, точон такова каквото доста от форума си търсаха и накря си забърсаха.
Ето снимка:
http://prikachi.com/images/982/2583982a.jpg
http://prikachi.com/images/981/2583981Q.jpg
Цветовете не можаха да излезнат реално. Първият както казах е по-тъмен от зулуто, вторият си е сиво, а третият зеленикав. Ако искате вижте в сайта, там цветовете са малко по-светли от действителност. Някой има ли No more drama, че искам да видя как седи в действителност, щото имам някакъв на голдън роуз подобен, да не взимам повтарящи се.

В неделя мисля да се намацам със зеленикавото, че точто нещо такова търсих. Вече почвам ад си крия лаковете в шкафа, че ещ ме обяват за луда.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 14:22 от Rainboww_

# 341
  • Пловдив
Влизам да ви кажа, че в ДМ вече има новите лакове на Есенс. Ей сега ще ви изчета пропуснатото, не знам дали вече знаете. Аз отидох за едно, пробвах се с лакове. И още искам да си взема, но по-нататък. После ще напиша кои си взех и ще дам снимка, ако искате.
Трите цвята,които взех, са 35 movie star, 34 walk of fame, trendsetter 64 multi dimension. Като 34  имаше малко по-тъмен от multi dimension  серията, те двата са малко то-тъмни от улуто. Като се лакирам с някой от тях ще пусна снимчица.

И аз намазах 64 trendsetter и даже го пробвах и лакирах една колежка с него. Мисля, че е като jade is the new black, но малко по-тъмен. На обяд също не издържах и си взех новата версия на  24 under water от color and go колекцията (с който лакирах втора колежка). А и също в бъдеще мисля да си взема movie star (него колежката си го взе) и 34 walk of fame. Определено имаме еднакъв вкус  Simple Smile.

# 342
Влизам да ви кажа, че в ДМ вече има новите лакове на Есенс. Ей сега ще ви изчета пропуснатото, не знам дали вече знаете. Аз отидох за едно, пробвах се с лакове. И още искам да си взема, но по-нататък. После ще напиша кои си взех и ще дам снимка, ако искате.
Трите цвята,които взех, са 35 movie star, 34 walk of fame, trendsetter 64 multi dimension. Като 34  имаше малко по-тъмен от multi dimension  серията, те двата са малко то-тъмни от улуто. Като се лакирам с някой от тях ще пусна снимчица.

И аз намазах 64 trendsetter и даже го пробвах и лакирах една колежка с него. Мисля, че е като jade is the new black, но малко по-тъмен. На обяд също не издържах и си взех новата версия на  24 under water от color and go колекцията (с който лакирах втора колежка). А и също в бъдеще мисля да си взема movie star (него колежката си го взе) и 34 walk of fame. Определено имаме еднакъв вкус  Simple Smile.
Честити и на тебе. Аз още доста харесах, но нито затова бях отишла, реших да се въздържа. Money
Може ли снимка на зеленикавия, да видя как стои, че нямам търпение да се намацам с него, а сега съм с друг лак.

# 343
  • Ст Загора
Мерси, ,мерси. Ей сега ще ги снимам. Едното от тях е сиво, точон такова каквото доста от форума си търсаха и накря си забърсаха.
Ето снимка:
http://prikachi.com/images/982/2583982a.jpg
http://prikachi.com/images/981/2583981Q.jpg
Цветовете не можаха да излезнат реално. Първият както казах е по-тъмен от зулуто, вторият си е сиво, а третият зеленикав. Ако искате вижте в сайта, там цветовете са малко по-светли от действителност. Някой има ли No more drama, че искам да видя как седи в действителност, щото имам някакъв на голдън роуз подобен, да не взимам повтарящи се.

В неделя мисля да се намацам със зеленикавото, че точто нещо такова търсих. Вече почвам ад си крия лаковете в шкафа, че ещ ме обяват за луда.

Мерси много  , хубави са ,аз и аз ми хареса зеления но имам един  подобен на Перфект и за сега няма да си взимам този ама знам ли  Laughing с мойта луда глава.

UNynaeve  , аз искам снимка на зеления лак ,ако може де.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 14:36 от nasito8988

# 344
Да ви кажа обаче сега пробвах на едни нокът, лака има уникално ниска покривност. Три слоя и се прозира. Мен това лично ме дразни ужасно. Иначе цвета е много красив. Heart Eyes Това ме отказва категорично от всякакви помисли за другите два цвята.
Допълвам сега се лакирах с два тънки и едни дебел слой и покри напълно на всички нокти. Цвета е уникално готин. Доволна съм, само да видя колко ще изкара трайността му, предвид дебелината. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт