Помощ в търсенето на работа - 8

• 84 090
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Хорааа, аз съвсем блокирах от информация, преглеждайки сайта на Глобул. Главата ми ще гръмне от програми и оферти, надявам се на 1-то интервю да няма толкова подробни и конкретни въпроси, че съвсем се оплетох в такси, минути и т.н  #Crazy

# 646
Хорааа, аз съвсем блокирах от информация, преглеждайки сайта на Глобул. Главата ми ще гръмне от програми и оферти, надявам се на 1-то интервю да няма толкова подробни и конкретни въпроси, че съвсем се оплетох в такси, минути и т.н  #Crazy

В София са много готини HR-ите, аз ги познавам, много позитивни хора. Принципно зависи от позицията, но Глобул обичат да задават креативни въпроси.

# 647
тединце, успех на интервюто Peace

Доника, дано и ти получиш обаждането, което очакваш Hug

Успех на всички, на които им предстои интервю Hug

Ред Вълвет, абсолютно подкрепям и споделям мнението на Муун Уолк, присъствието ти в темата е много полезно за нас  bouquet

# 648
  • Belgium
Аз не търся активно работа, но утре съм на интервю на място, което ми харесва много и ме изненадаха с милата покана.

Моля стиснете ми по едно палче  Laughing

# 649
Аз не търся активно работа, но утре съм на интервю на място, което ми харесва много и ме изненадаха с милата покана.

Моля стиснете ми по едно палче  Laughing

Стискаме ти палци Лу  Peace Дано ти да си техния човек.

# 650
# 651
  • Бургас
Аман от неграмотници  ooooh!
Случвало ми се е да видя неграмотно написана обява за иначе привлекателна длъжност - еми никога не кандидатствам. Кой знае какъв е целият персонал.

# 652
Успех, Лу!

Моето днешно интервю мина. Много искам тази работа, но ще ми се наложи да се въоръжа с търпение, защото ми казаха, че ще дадат отговор до една седмица. От другата фирма, където кандидатствах, уж трябваше да ми звъннат вчера за пробен половин работен ден, но не се обадиха. Чудя се толкова ли е трудно да пратят един мейл или да звъннат да кажат, че не съм одобрена. Некоректно ми се струва, при положение, че ме увериха на 100 %, че ще се проведе този експеримент с работата и аз си промених плановете заради тях Rolling Eyes

# 653
  • Бургас
И при мен интервюто мина, наистина имаше доста креативни въпроси. Не беше стандартният разговор , започващ с "разкажете за себе си", определено си следваха концепция за разговора, която би трябвало да е предразположи и да се отпуснеш. Аз не бях притеснена, даже очаквах точно такива въпроси, защото съм се явявала на интервю за подобна длъжност, но в друга фирма. Проблемът и тук, че те ще ми дадат отговор до 2 седмици. Обещаха, че не зависимо дали съм одобрена или не, че се свържат с мен. Но като чувам как е практика да не се обаждат 2-ри път, не очаквам и аз да ме потърсят при неодобрение. Сега чакам от 2 места да получа отговор до 2 седмици. Една приятелка се шегува с мен, че накрая ще се налага да избирам между  Глобул и кред.институция, а аз не искам да изпадам в подобна дилема. На този етап и аз не знам къде точно искам да се вмъкна  newsm78

# 654
Е не се сдържах...
http://www.jobs.bg/f1022894

Чудя се само за цвят на косата...очите... #Crazy

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 17:09 от alabama

# 655
Е не се сдържах...

Докладвайте за проблем с обявата.

# 656
Е не се сдържах...

Само аз ли не разбрах къде е проблема?  Thinking

# 657
  • Бургас
И аз не виждам. Може би вече е редактирана обявата?

# 658
 Wink Адекватната реакция на администраторите предполагам.

Имаше условие за пол и възраст...цитирам по памет:
 "Жена ..до 30 години"

# 659
Дискриминация..неграмотност..Simple Smile

""ИЗИЗСКВАНИЯ
-Компютърна грамотност,познания по World, Exell;""

World??!!
Exell??!!

Общи условия

Активация на акаунт