Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 46 925
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
А, аз като се усетих, че е със този знак се успокоих...хихихи...Кутийката я скрих и парфюмчето си е ОК, само дето се зачудих за баркодовете... Thinking

# 436
Бижу, поръчах си го от fragrancex, сега остава само да дойде, че май този сайт не бил от най-благонадеждните  Thinking
Нещата идват доста бавно, но идват! Peace Скоро някой писа, че е получил за две седмици. Аз като съм поръчвала от там, съм чакала по 35-40 дни.
Честито и не се притеснявай, ще го получиш! Hug
Аз за две седмици от там не мога да си представя. Поне при мен пристигна за 40 дни. Освен това се минава и през митницата и никога не знаеш, колко ще доплащаш. Определено предлага разнообразие, да!

# 437
Момичета, помогнете да избера подходящ парфюм за тинейджърка.

# 438
Момичета, помогнете да избера подходящ парфюм за тинейджърка.
Избирай от тук в зависимост от това дали обича свежи или сладки аромати.

# 439
може ли отзиви за тези аромати чудя се дали са подходящи за 45 год. дама  Thinking
Elizabeth Taylor Diamonds & Emeralds
Elizabeth Taylor Diamonds & Sapphires
Elizabeth Arden Red Door

# 440
Момичета, искам да поръчам този парфюм http://www.fragrancedirect.co.uk/donna-karan/donna-karan-gold-ea … 0ml/invt/0029196/ - какво ще кажете за него? Чета, че е траем и мирише на Коледа....но какво ще рече това? Моля за мнение, които го е ползвал да каже как е.

# 441
  • виртуално
Момичета, искам да поръчам този парфюм http://www.fragrancedirect.co.uk/donna-karan/donna-karan-gold-ea … 0ml/invt/0029196/ - какво ще кажете за него? Чета, че е траем и мирише на Коледа....но какво ще рече това? Моля за мнение, които го е ползвал да каже как е.
мирише на цъфнала липа, доста траен

# 442
Здравейте! Имам нужда от малко помощ PraynigДнес ходих да си харесвам парфюм и уж харесах,но май пообърках листчетата с миризмите BlushЗначи си помирисах прадата ,която искам отдавна,но се зачудих и за Нина Ричи.Харесах това
http://www.fragrancedirect.co.uk/nina-ricci/nina-ricci-nina-eau- … 0ml/invt/0007770/,т.е мислех,че е това ,но сега виждам в сайта,че има и в по-тъмен вариант WhistlingНа две листчета ми пръснаха от него (или по-тъмния Thinking),а на другото листче това
http://www.fragrancedirect.co.uk/nina-ricci/nina-ricci-premier-j … 0ml/invt/0001450/.Там обаче ми се видя от две части,сигурно е бил повече милилитри ThinkingБях с детето и в крайна сметка обърках и листчетата и всичко GrinningСега си мириша листчетата,харесах парфюм,но незнам кой от двата Нина Ричи е.Единия е по-остър ако мога така да се изразя.малко ми мирише на сапун,а другия по-мек и малко по-сладичик.Харесвам по-меките миризми и този ми допадна много.Все си мисля,че е Премиър Жур newsm78 newsm78 newsm78С тези дълги писания въпроса ми е,кой от двата,ПЖур или Nina е по-мекия ?

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 18:53 от liubi-bubi

# 443
Според мен този, който си харесала  е това от линка. Аз го имам и е много приятен, точно леко сладичък и в никакъв случай остър. Говоря за ябълката на Нина Ричи

# 444
мирише на цъфнала липа, доста траен

Мерси Рапунцел. Това ми звучи доста свежо и приятно...значи ще го поръчам!

# 445
Според мен този, който си харесала  е това от линка. Аз го имам и е много приятен, точно леко сладичък и в никакъв случай остър. Говоря за ябълката на Нина Ричи

Аз пък си помислих,че е ПЖ newsm78.Наточила съм се да поръчвам и само чакам някой да каже.А дали е трайна тази ябълката,защото пише че е тоалетна вода? На листчето този по-мекия мирис като чели по се задържа....ако наистина е Ябълката по мои виждания си е траен,но нека и някой друг да каже Heart Eyes

# 446
На мен и двата на Нина Ричи ми харесват. Имах преди ПЖ ЕДТ, но май пО ми харесва ЕДП-то и се изкушавам да го поръчам. Люби, защо не отидеш до някой магазин да ги душнеш, точно тези двата ги има навсякъде. Аз честно казано не мога да твърдя кой пО скоро си харесала и двата са много готини и лесни за харесване. Ябълката е с леко кисела нотка сякаш...по скоро присъствие се усеща, отколкото конкретен мирис...Другия сладни, но малко...И двата са трайни според мен. Дано не съм те объркала повече  Embarassed
Мисля да заръчвам Дона Каран Голда и се чудя с какво да комбинирам че да пусна до англ. адрес... Thinking

# 447
Цъфс ,днес душих половин час и повече във Фрии Шоп пише отвън,ама дали е все още така незнам Grinning,тук на границата с Гърция,защото от там купвам по принцип.Поне вярвям,че не са менте,но както писах и по-горе бях с детето и рискувах вместо да харесам и да купя после по-евтино да платя там някой счупен ooooh!Хич не ми се прави тази процедура отново,но накрая май ще трябва,защото наистина съвсем се обърках Rolling EyesТвоето мнение всъщност е като моето,че ябълката е с по-киселата нотка,която аз определих като на сапун Laughing,а по-мекия ,който по ми хареса ПЖ.Но в крайна сметка ще се души пак май..

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 22:40 от liubi-bubi

# 448
  • виртуално
ябълката е с по-киселата нотка,която аз определих като на сапун Laughing,а по-мекия ,който по-ми хареса ПЖ
така е  Peace
мисля, че си харесала ПЖ
ябълката също е много приятен аромат, но има тази първоначална кисела нотка (все едно си отхапваш от ябълка)

Мисля да заръчвам Дона Каран Голда и се чудя с какво да комбинирам че да пусна до англ. адрес... Thinking
да знаеш, че това е  моно аромат на цъфнала липа, няма развитие и промяна

# 449

да знаеш, че това е  моно аромат на цъфнала липа, няма развитие и промяна
Абе аз съм го душила уж...ама не помня. Чудя се каквот толкова го искам, вместо да се отЪрвам от бройки- аз трупам.
Харесах няколко червилца на Мейбълин, по 0,99 паунда са, имам купувано от тук- 10лв.  Shocked
Ще ровя още...

Общи условия

Активация на акаунт