Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 831
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Дали има някоя любезна парфюмна фея, която е пробвала, да ми опише как усеща UN BOIS VANILLE, Rousse и Rahat Loukoum на Серж Лутен? 
мога да кажа за Rousse - прекрасна канела! не е сладка, много ми прилича на дъвка Big Red:

А тези дъвки има ли ги? Много съм любопитна за ароматите на Серж Лутен! Жалко, че никъде не мога да ги помириша.

# 406
  • София
Дали има някоя любезна парфюмна фея, която е пробвала, да ми опише как усеща UN BOIS VANILLE, Rousse и Rahat Loukoum на Серж Лутен? 
Познавам само
Русе на Серж е прекрасна канела и амбър за мен,с добра трайност има нещо общо с Органза индесенс,но тук е по-наблегнато на канелата с едва доловима смола,мисля че н еправи голям шлейф или аз поне не го регистрирам,но е красив парфюм.

Благодаря за отговора!

# 407
Непристойната органза е доста по-пищна от Рус, според мен, но си приличат, де,
а пък Биг Ред в БГ съм си ги купувала, макар да са американски. последно май в Кауфланд съм ги засичала.
ако не - в Пикадили.

# 408
Първия е прекрасна, мека ванилия. Много хубав парфюм, но аз съм почитател на ванилията и този определено е един от най-добрите в тази насока.
Втория е пък само за почитатели и то големи на канелата. Много сух парфюм. Коментирахме го на срещата, че е като че ли някой те е обдухал с цяло голямо пакетче канела и тя е полепнала дори в мозъка ти.
Третия не го познавам за съжаление.

# 409
Непристойната органза е доста по-пищна от Рус, според мен, но си приличат, де,
а пък Биг Ред в БГ съм си ги купувала, макар да са американски. последно май в Кауфланд съм ги засичала.
ако не - в Пикадили.
О,да по-пищна е направо неприлична и сигурно съм единствената дето не се трогна кой знае колко от нея Laughingа канелата й не е така ярка.

пп.Денси,развесели ме с това сравнение Joy

# 410
... Днес един Шанел утре друг..Ще тръгнеш по наклонената плоскост..  hahaha
Ами... не. Ще се въздържа. Laughing

# 411
  • София

Първия е прекрасна, мека ванилия. Много хубав парфюм, но аз съм почитател на ванилията и този определено е един от най-добрите в тази насока.
Втория е пък само за почитатели и то големи на канелата. Много сух парфюм. Коментирахме го на срещата, че е като че ли някой те е обдухал с цяло голямо пакетче канела и тя е полепнала дори в мозъка ти.
[/quote]

Благодаря! А как се усеща liquorice? Аз установих, че много ми допада, но в различните парфюми го усещам различно-например в Малката черна рокля на Герлен ми напомня виолетки (теменужки), а в Note Vanille на Micallef-на черешов ликьор. В Жасмин ноар-не мога да отлича и ли по-скоро да наподобя на какво ми прилича, но като цяло Жасмин ноар ми харесва много. Виждам, че в UN BOIS VANILLE има и liquorice, и тонка, и направо ще се пръсна от любопитство!

# 412
  • Германия
Двуминутно бягство от деня - ІІ еп.  (Максимизиран екран и звук за максимален ефект) За всички, но по-специално за Бижу!

Тъй като не мога да ги кача в реалната им, огромна разделителна способност, напрегнете си въображението и си ги представете кристално ясни и изразителни снимки. Тук са компресирани за побиране в разрешения обем.
Много искам да участвам в един конкурс за художествена фотография  Embarassed Embarassed, но не ми стига смелост, нито мога да избера снимка. Поне вас да поздравя - толкова труд е обработката, наслагването и пр., и толкова любов влагам...

# 413
Уоманизатора наистина е по-траен върху плат или дърво. На косата си го усещам също доста дълго.
Лу, нашия фитнес е пренаселен особено вечер, и разбирам какво имаш предвид под "онзи" специфичен парфюм Mr. Green Crazy

# 414
Цитат
Благодаря! А как се усеща liquorice? Аз установих, че много ми допада, но в различните парфюми го усещам различно-например в Малката черна рокля на Герлен ми напомня виолетки (теменужки), а в Note Vanille на Micallef-на черешов ликьор. В Жасмин ноар-не мога да отлича и ли по-скоро да наподобя на какво ми прилича, но като цяло Жасмин ноар ми харесва много. Виждам, че в UN BOIS VANILLE има и liquorice, и тонка, и направо ще се пръсна от любопитство!
Ами честно да ти кажа не знам точно как се усеща. Не съм го носила истински,а само съм го пробвала няколко пъти и ме остави привързана в него страшно, но така и не го купих за носене. Може би ще поправя грешката си, но няма да е сега, защото съм преситена с парфюми. Laughing А тонката си я има там където има хубава ванилия за подложка и изсушаване така да се каже. Simple Smile

Върху мен Уоманити е нахално траен, може би защото не съм му от големите фенки. А на любимия който по грешка пръсна на ръката си една вечер от малкото ми шишенце е първия парфюм, който изми. Каза че е толкова силен, че му се натрапва, докато работи на компютъра, дразни го и стана да се измие. Това ме изуми, защото той е почитател и носи наистина парфюмни бомби без проблем.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 17:37 от densi

# 415
  • София
A MM го хареса Уоманити, което ме порази!
На мен ми трае на ръката, на блотера го надушвам вече пети ден, съм го оставила да ми ухае стаята, но зад ушетата нещо не се разбрахме с химията. Около час-два и изчезна!
Добре че на деколтето трае.

Телетата харесват ли Гурме-парфюми?

За мен Уоманизатора е гурме, между другото - т.е. всичко в него ми напомня за хапване - сол, смокини и даже хляб усещам. Mr. Green

А сега забелязвам, че скъпия Тиери обича така да си ги крие съставките - само по 3 ги пише.
В Елиън също имало само три. Да бе да.

# 416
  • Германия

За мен Уоманизатора е гурме, между другото - т.е. всичко в него ми напомня за хапване - сол, смокини и даже хляб усещам. Mr. Green

Естествено, че обичат Телетата гурметата. Те самите, т.е. ние самите сме гастрономите на зодиака. Обаче за разлика от на теб, Ди, на нас си ни личи. Явно не си много типичен представител Naughty Ние сме по-загладени, отвсякъде, а тебе може човек зад кол от домати да те скрие. Хляб и аз намирам често в ароматите, но като правило търся нещо по-така - цял шоколад ако може, нещо Nutella и Embarassed Embarassed Embarassed

# 417

Хляб,ама какъв,бял,топъл или някоя изгъзица от тия диетичните Rolling Eyes

М дааааа,телетата всичко де що е гурме го обичат,нали си имам едно вкъщи,снощи изяде над 500гр разни баклавички и сладкиши все от тоя род и то след вечеря Shocked

пп.Бързо да си признава тази дето ме прокле и Хаос-а ми не дойде,направо ми се реве,а дали е пратен един господ знае #2gunfire

# 418
  • София

Естествено, че обичат Телетата гурметата. Те самите, т.е. ние самите сме гастрономите на зодиака. Обаче за разлика от на теб, Ди, на нас си ни личи. Явно не си много типичен представител Naughty Ние сме по-загладени, отвсякъде, а тебе може човек зад кол от домати да те скрие. Хляб и аз намирам често в ароматите, но като правило търся нещо по-така - цял шоколад ако може, нещо Nutella и Embarassed Embarassed Embarassed

Не съм аз бре, Никол, Мъжо е Теле. Аз, естествено съм Дева, щом съм се хванала с него.
Сори за оффа.
А и аз обичам шоколадче.
Хляб - бял и топъл в Уоманити. Намазан със сладко от смокини. Ох, потекоха ми лигите! Mr. Green

# 419
  • София
Чревоугодници! Аз съм на диета  Confused и по тази причина ми се пръскат сладки неща (ама не прекалено де)... обаче да има там нещо вкусничко  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт