"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 811
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте Hug
Стелету на патерица честит ви първи рожден ден на малкото слънчице-много здраве, щастие и обич на рожденника и на цялото ви семейство Hug  bouquet
Системки къде сте се скрили? Само 3 поста от днес има в темата Rolling Eyes
Май ползвате прекрасното и слънчево време на почивния ден и сте на разходки Hug
Хайде аз да пия едно кафе и пак ще ви нагледам дали сте писали нещо по-късно Peace

# 511
хаха те не бяха 2 парчета,но тортата бе6е една мн малка и парчето беше малко по широкичко,но си права можеше да е с една идея по-тясно  Joy А със двете филийки-сестра ми и баща ми си ръвнаха по веднъж-та останах с филийка и малко  hahaha

Лошото е не съм се теглила..незнам на къде отивам с килограмите,но ме е страх все още мисля др. седмица да се притегля,дано остана доволна че балът идва  Praynig Hug Hug Hug

# 512
Здравеие.акмо гледах рецептите напражо незнам кое да си направа парво вси4ко ми хареса благодаря на janeta*  за хубавие рецепти.Днеска се 4усвм срахотно и с енергия и просто не гладувам.з-дома6на баница.о- домати сварено яце и малко 6унка и в-кисело мляко сас  ябалки-

# 513
стеле - да ти е здраво детето, много да те радва, малко ядове да ти носи и в болница да не ходите повече  Peace
днес се роди детенцето на наши много близки приятели. всъщност, най-добрият приятел на филков днес роди, образно казано. тъй че от тук насетне няма начин да забравя кога васето има РД;-)

аз си системствам. не слабея хич на грамове, а и обиколките, които съм мерила в началото, не са мръднали драматично. въпреки моите 69 кила, днес се напъхах в дънки mavi 28ми размер. не знам как стана тоя номер. взех си дънките  Wink

# 514
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте. Пак се завръщам в редиците.

Започнах със ситемата миналата година ноември и бях изключително доволна от резултатите. Януари забременях и спрях да я спазвам стриктно. Нооо яденето до 18 часа го запазих. Може би и затова качих само 7 кила през бременността.  Peace
Останаха ми от тях да сваля 2 до начално ниво. Нооо искам още поне 8 да сваля, тоест общо 10.
Така, че се завръщам отново. Това е моя режим на хранене, чувствах се страхотно на него и знам, че работи.

Незнам тук ли да пиша или на лични на бебок. 170 съм висока, стартирам от 68 кила и целта е 58  Peace

Отново няколко пъти прочетох първа страница да си припомня, както и вчера цял ден четох руския форум  Peace

# 515
Бобченка добре завърнала се при нас и честита втора рожба-да сте живи и здрави. Браво за малкото качени през бременноста кила. Пиши на Бебок на ЛС. Правилата си знаеш, успех мила Hug

# 516
  • Варна
днес:
З:принцеси с яйце и сирене
О:някаква луда комбинация без заглавие:малко от вчерашния ми обяд(варени катрофи със сирене и кашкавал)+ малко от вчерашната ми вечеря(домати с праз)+ още кашкавал+1 яйце= миш-маш с катроф(иначе вкусно беше)
В:кафяв ориз с ябълка и канела

# 517
Добро утро и много слънчев и усмихнат неделен ден Системки Hug

# 518
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug Hug
Днес си направих менюто:

Закуска: 2 ръжени печени филийки с пуешко филе и кашкавал+1 малко парче торта(останала от вчера)
Обед: ще си оваря 2 картофа после ще ги запека със сирене и кашкавал(да стане по бързо че имам доста да уча)
Вечеря:2 чушки пълнени със сирене ,малко пуешко филе и маслинки(днес ще пропусна мандаринките)   Laughing

Това ми е менюто за днес   chef Hug Hug Hug Hug
Приятен неделен ден   bouquet

# 519
  • Stavanger,Norway/ Varna
janeta* - мерси  Hug

Отчитам се за днес-
З.- мюсли и мляко с нес.
О.- кюфтенца и салатка от доматки
В. ябълки и мандаринки и плочка сиренце.

# 520
Вечеря:2 чушки пълнени със сирене ,малко пуешко филе и маслинки(днес ще пропусна мандаринките)   Laughing
ъъъ, ама вечерята не е ли крайно несистемна в този й вид? или само пуешко (месо), или само чушки с яйце и извара - не сирене, или само сирене, ама макс. 50 грама в комбинация със сухари и мляко; маслинките пък изобщо не трябва да ги има за вечеря, ако не ме лъже паметта Peace

аз до момента съм на 2 кафета и късна закуска от 2 филии с пастет. и понеже закусвах, то обедно не съм и гладна. навярно към 3 ще заритам за манджа, но ще мушна едно помело, а вечерята я виждам от пилешките бутчета, дето 2 дни стоят и ме чакат да ги сготвя  Peace
чудя се аз тия дни, ако сготвя за домашните пиле с картофи (например или свинско със зеле) дали е съвсем уставно вечерно да ям само пилето (свинското). туй, че се е докосвало до картофите (зелето) не е драма системна, нали така?

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 13:28 от маик

# 521
маик...опсиии малко още не съм в час със системата... Embarassed Embarassed Embarassed мерси за помоща  Hug Hug Hug

# 522
GaBsiTy``написала си това:
Вечеря:2 чушки пълнени със сирене ,малко пуешко филе и маслинки(днес ще пропусна мандаринките)
Ще ти поправя вечерята Peace
Може да вечеряш месо само самостоятелно (плюс евентуално яйце), маслините ги махни от вечерята, сиренето е във вариант със сухари и други млечни, кашкавал (но да кажем че чушка и сирене може да вечеря....). Погледни си вариантите в увода и не мешай храни от различните варианти Peace

ъъъ, ама вечерята не е ли крайно несистемна в този й вид? или само пуешко (месо), или само чушки с яйце и извара - не сирене, или само сирене, ама макс. 50 грама в комбинация със сухари и мляко; маслинките пък изобщо не трябва да ги има за вечеря, ако не ме лъже паметта Peace
Маик чушки с яйца и извара са несистемни за вечеря. Яйцата са във вариант №6 с месото и могат да се ядат самостоятелно или с малко месо за вечеря. За сиренето- ограничението от 50гр. се отнася по скоро за кашкавала Peace
На въпроса ти-ами ако трябва да ти кажа какво казва Мириманова за това отговора ще е че не може да си извадиш месото от манджата. Но пък аз лично за мен си съм правила така. Не виждам например какво толкова ще му стане на месото ако е било вряло малко със зеле в тенджерата Peace

Бобченка много се чудих на твоята вечеря от плодове и плочка сирене Thinking Мислех да напиша че не е системно. Но пък цяло лято като си правихме салата от домати и си слагахме сирене вътре вместо позволената извара. И така реших че щом като ядехме цяло лято зеленчуци със сирене, то защо да не може плод със сирене!? Макар, че ако трябва да съм точна какво мисля бих те посъветвала да си хапнеш мляко и извара например с плодовете. Ти кърмиш ли? Ако кърмиш е добре да вечеряш хубаво. Наблегни на засищащи вечери Peace
kalinka-malinka_83 много хубаво меню за днес Peace

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 14:14 от janeta*

# 523
мдам, така е , съгласна съм  Peace

# 524
маик дописах си поста за да напиша какво мисля по твоя въпрос. Прочети горе дописаното Peace

Общи условия

Активация на акаунт