"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 745
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Мляко с нес  относно спорта..днес си взех карта за тотал спорта ...ще ходя 2 пъти седмично,един път на фитнес,един на кардио тон. Надвам се да има резултат.А менюто ми за утре
Закуска: капочино и някаква закуска-саламка,кашкавалка,геврек-незнам какво ще ми се хапва
Обяд:варива- мн ми се хапва боб или леща
Слетобед:Кардио Тон-но тои е до 18:30...явно няма да мога да вечерям..или преди него за вечеря ще хапна сухари със сиренце Hug Hug
 Лека вечер  Hug Hug Hug

# 646
Тук прочетох някъде, че за вечеря може праз с ориз,или ориз със зеленчуци по китайски-това не е ли абсюлютно погрешно като ястие-в смисъл че не мога да си представя как мога да сготвя праз с ориз без абсолютно никаква мазнина,според мен би се получила някаква блудкавост,затова за мен отпада като вариант.

Ти си извадила това от контекста - Ива питаше за ресторантски менюта, та аз й отговарях в тази насока; за готови храни, които да стават за що-годе системна вечеря. Мислех си какво от менюто в един ресторант е подходящо за тази цел.
"Цитат на: Ива&СиЕ в Ср., 10 Ноем. 2010, 09:56
Менюта имам предвид нещо бързо ресторантско."

Пък и аз всякакъв ориз правя в райз кукъра. Не става буламач в никакъв случай. Вярно, сухо е, не е като да е напоено с мазнина, но с малко соев сос се оправят нещата.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 00:08 от Анонимен

# 647
  • ВАРНА
Мляко с нес  относно спорта..днес си взех карта за тотал спорта ...ще ходя 2 пъти седмично,един път на фитнес,един на кардио тон. Надвам се да има резултат.А менюто ми за утре
Закуска: капочино и някаква закуска-саламка,кашкавалка,геврек-незнам какво ще ми се хапва
Обяд:варива- мн ми се хапва боб или леща
Слетобед:Кардио Тон-но тои е до 18:30...явно няма да мога да вечерям..или преди него за вечеря ще хапна сухари със сиренце Hug Hug
 Лека вечер  Hug Hug Hug

Значи няма начин да не си в перфектна форма за бала  Hug Не го знам това кардио тон какво е, ама хапни нещо преди тренировката, съмнявам се, че веднага след нея ще ти се яде... А, по правилата на Системата, вечерята не трябва да се пропуска   Peace

# 648
Тук прочетох някъде, че за вечеря може праз с ориз,или ориз със зеленчуци по китайски-това не е ли абсюлютно погрешно като ястие-в смисъл че не мога да си представя как мога да сготвя праз с ориз без абсолютно никаква мазнина,според мен би се получила някаква блудкавост,затова за мен отпада като вариант.

Ти си извадила това от контекста - Ива питаше за ресторантски менюта, та аз й отговарях в тази насока; за готови храни, които да стават за що-годе системна вечеря. Мислех си какво от менюто в един ресторант е подходящо за тази цел.
"Цитат на: Ива&СиЕ в Ср., 10 Ноем. 2010, 09:56
Менюта имам предвид нещо бързо ресторантско."

Пък и аз всякакъв ориз правя в райз кукъра. Не става буламач в никакъв случай. Вярно, сухо е, не е като да е напоено с мазнина, но с малко соев сос се оправят нещата. И много бързо се готви - слагам готов китайски микс на Бондюел, ориз, вода и пускам кукъра. За 20 мин е готово. Това е мн.бързо и лесно ядене и често си го правя. Колкото до ориз с праз, аз слагам и домат, пък и няколко капки зехтин и наистина ми харесва.

аха,ок явно не съм разбрала,грешката е моя Hugчета  и форума и книгата,и явно трябва да престана за тази вечер защото започнах да се обърквам. Stop
Райз кукър незнам какво е Blush,но явно се получава ,и виждам че сте всъщност много стрикни за всяко ястие  bouquet  bouquet
Приятна вечер на всички и силна мотивация пожелавам!  bouquet

# 649
Райз кукър незнам какво е Blush,но явно се получава

Уред за варене на ориз: http://en.wikipedia.org/wiki/Rice_cooker

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435572.0

Спестява много време и усилия.

Успех и на теб и много минуси занапред!  Peace

# 650
добро утро системки, добре дошли на новите момичета  Hug

хайде на закуска

# 651
  • ВАРНА
       svetlane, благодаря. Ако бях на тази тераска, сигурно щях да се задоволя с едно портокалово сокче за закуска...  но съм си у нас и отивам да си стопля боб с наденичка  Wink Grinning

# 652
  • София
Благодаря за закуската.
Днес съм на работа и закуската беше 2 банана и около 100гр ядки,малко ли е много ли е?

# 653
Понеже препрочитам книгата на Мириманова, та да кажа за размера на порциите - тя съветва всички големи чинии да се приберат и да не се ползват, а да се яде само от десертна чинийка. Но на закуска пише, че може да се яде и повече.
Ти сама си прецени, Иве - ако те засити закуската, значи е добра като количество.
На мен 2 банана и 100 грама ядки биха ми били достатъчни в един момент, в друг - не.
Тази сутрин закусих ябълка, половин банан и половин шоколад Линд 70% с портокал и ми е екстра. Но друг пък ям домашна баница голяяямо парче плюс цяла кофичка кисело мляко 4,5% и пак ми е малко. Нали знаеш, че сме на цикли жените и като те тресне ПМС и можеш и вол да изядеш.  Laughing

Светле, мерси за закуската! Това някъде в Испания ли е... еххх.....

Тази сутрин се мерих и съм минус 1 кг. за последните 2-3 дни. Но си орязах порциите, защото с тоя гипсиран крак само лежа и нищо не изразходвам.
Ох, как ще ги свалям тия 13 кила, дето останаха - мъкааааа....

# 654
       svetlane, благодаря. Ако бях на тази тераска, сигурно щях да се задоволя с едно портокалово сокче за закуска...  но съм си у нас и отивам да си стопля боб с наденичка  Wink Grinning

aaa, ама и боб с наденички си е мнооого вкусно  Simple Smile
аз само да кажа, че откакто махнах плодовете за слеобедна закуска, мисля че имам напредък  Mr. Green

# 655
  • София
Добре ми е Жасмин,защото съм към края на МЦ,точно два дни преди него и вол суров ще изям. Embarassed
Обяда не съм го мислила,ще чакам нещо да  ми донесат.
В понеделник правите "мерки и теглилки"?

# 656
Иве, в понеделник правим мерки и теглилки по принцип, Бебок пише резултатите в едни екселски таблици, които са в подписа й. Но нали се обиди и каза, че повече няма да ги попълва, та не знам вече кой ще прави отчетите.  Не са нанасяни данни от 25 октомври: http://spreadsheets.google.com/pub?key=tJ7BrtBOP_HASLA6BQGjdwQ&output=html 
Мисля, че някои хора й дължат извинение! Все пак момичето с нищо не ни е длъжно да ни работи ангария, пък и да търпи злобни забележки.
Ще видим и кой ще пусне нова тема, защото тази наближава 50-та страница и ще я заключат.  Peace

# 657
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз на линия. Не съм се мерила, но се чувствам по- добре, някак по- леко ми е. Ще видим понеделник каква е хавата.

Закусих с мляко с нес, малко плодово млекце и три кокоски.
Обяд- колебая се между два кюфтака със салатка или пълнозърнести макарони...като наближи, ще видим какво ми се яде.
Вечеря- риба тон в собствен сос и салата от домати  Peace

# 658
влизам да се отчета за миналите дни. напълно, напълно системна съм, цикълът ми приключва, а плюсовете ми стоят;
з: бисквити с шоколад/вчера корнфлейкс/предния ден спагети
о: варена царевица/вчера огретен/предния ден салата печени чушки с 2 ръжени филийки
в: днес не знам/вчера беше 4 сухара с котидж/предния ден - ябълка и круша
междинни хранения нямам никакви, дори и плодове, плюсът си стои, а даже и на моменти се увеличава. в събота правя 2 месеца на системата, а днес нямам дори 3 кила минус от началото. дразня се на самите цифри, а не на формата - че със се посвила, туй е ясно, обаче цифрите яко ме дразнят. мрън.

бобченка - риба и салата е несистемно, ама ти си родилка, че и кърмачка, значи за теб може  bowuu

бебо се сърди, ама не вярвам да се отсърди само защото някой се е извинил. ако е така, да 'зема аз да се извиня, че да й мине, ама не вярвам тъй да стане. за себе си, след толкова години във форума, съм осъзнала, че е напълно безсмислено да се водят е-диалози. е-писанията всякога звучат по-категорично, отколкото си планирал да бъдат. дано й мине, че така не мога да се сравявам с другите отслабващи, от които аз явно не съм. тъй че, бебо, кам бак хиър и води тефтера, плс, че ние, търтеите, ще го закъсаме откъм статистика.

диви - и ти ли се сърдиш, мила, че не пишеш?

недейте така, ребята!

# 659
  • София
bob4enka а и към другите,риба като ям със салата от домати много горчив вкус имам в устата,затова почнах със зелева салата да я ям при вас как е,грешката може би е в моя тв.Единия ми син като видя твоята дъщеря с корона,само за това говори иска та иска,какво ще го правя с тези женски аксесоари все към тях налита Embarassed
 Hug да няма разногласия повече

Общи условия

Активация на акаунт