Великобритания - тема 32 Есенно-Коледна

• 40 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Ех, бристолската агитка- що не ми бяхте с едни 40 мили по-близо, тоест аз до вас... Simple Smile Да си бъбрим и за ски и за морета...размечтах се...

Ми хайде де, кажи на господата от Буутс да те преместят Grinning, и без това мъжо каза, че имало недостиг на персонал. А и Уелс май ще ти е по-близо Laughing. .

Ооо, яхнала метлата, от година я обработвам за Нотингамско, ей  Crossing Arms

# 61
  • Русе
Айде бе, хайманаааааа, от кога те чакаме.  Heart Eyes Бузана е прекраснаааа!!! Пу-пу-пу!

Ох,  като ви чета така, как ми се иска да запаля колата и да тръгна на някъде. Много ми е терсене да стоя на едно място. Нооо имам един основен, съществен проблем - нямам кола  Mr. Green Другото, което много обичам, е да пътувам с влак. А бе, обичам да пътувам. Сега ми е по-трудно, но преди години, когато живях в Германия, си скъсвах гъза от път. Бях сама и скучаех  много, та всеки уикенд или през деня, ако имах около 2 часа свободни, се качвах на влака и тръгвах на някъде.  Heart Eyes Ей така дори за половин час да пия някъде едно кафе сама, пак отивах. Важното беше да обикалям.  Crazy

# 62
  • UK
Шу наистина имаш от мен две гласови съобщения, язък, че не можеш да си ги чуеш Mr. Green
Пламен си намери работа като official veterinarian към вет. агенция, поделение на FSA. Звучи сложно, но всъщност означава, че е нещо като ДВСК по кланиците. Работата е в Birmingham area, така че се местим.
 При мен седят нещата по-трагично, тарся си работа по клиниките и засега само откази получавам. Определено е по-трудно за ветеринарните лекари отколкото за хуманните, стоматолози и фармацевти. Но какво да се прави, ще дерзаем:)
Целувки на малката бузанка
Merry Hug

# 63
tsvelichkova, Честита дъщеря!

Чета, че вече си я извеждала навън. Защо не задържиш малко с извеждането навън.
Тя е толкова малка и крехка сега.
Извинявам се, че ти се бъркам, но не приемам извеждането на толкова малки бебета по магазините.

---
И да похваля аглийските и български пощи.
В петък слетобяда изпратих колет, до едно българско село, който е получен в 10 сутринта в понеделник!
Изненадана съм от бързината!

# 64
Mimma,наистина ли се роди моми4енце FlutterДа е жива и здрава малката бубка HugАз малко мьжки дрешки пратих ,но..... какво да се прави Rolling Eyes Сьдбата си знае работата Peace о4акваш мом4енце ,то излиза моми4енце Grinning Поздрави за маиката Hug

# 65
  • Манчестър
tsvelichkova, Честита дъщеря!

Чета, че вече си я извеждала навън. Защо не задържиш малко с извеждането навън.
Тя е толкова малка и крехка сега.
Извинявам се, че ти се бъркам, но не приемам извеждането на толкова малки бебета по магазините.

---
В петък слетобяда изпратих колет, до едно българско село, който е получен в 10 сутринта в понеделник!

не мисля,че има нещо лошо с извеждането на малките бебета навън......моя син беше на 24 часа като излязохме..и нищо му няма ...

# 66
Много ви благодаря на всички Simple Smile утре ще се обадя в лекарския съюз. Уелс освен че е много зелен има и  най-много крепости на кв.км Simple Smile там ще работя - в  Bangor,който е университетско градче на морето

# 67
Mimma,наистина ли се роди моми4енце FlutterДа е жива и здрава малката бубка HugАз малко мьжки дрешки пратих ,но..... какво да се прави Rolling Eyes Сьдбата си знае работата Peace о4акваш мом4енце ,то излиза моми4енце Grinning Поздрави за маиката Hug

Да момиченце излезна ,но пък за това е много сладка и хубава Peace Wink
Така си е-съдбата си знае работата Peace

# 68
---
Уникално !Това е било някаква " грешка"  Joy Ние всеки път като изпратя до  Шумен, треперим по три седмици дали ще стигне колета  Laughing

# 69
  • Bristol
Я как се е раздвижила темичката ни  Hug
tsvelichkova, и моята така хвана хрема още първите дни, но й мина изненадващо бързо! Мен в къщи не можеш ме задържа дълго, депресирам се ужасно между четири стени  Rolling Eyes Със сина много тежко изкарах първите месеци, защото следвах българските инструкции за извеждане, пък и за кърмене на публично място въобще не съм се сещала.
svidni4ka, късмет с търсенето на работа! Мъжът ти не можа ли да намери нещо около Бристол, децата ни така и нямаха възможност да се опознаят Sad

# 70
Много ви благодаря на всички Simple Smile утре ще се обадя в лекарския съюз. Уелс освен че е много зелен има и  най-много крепости на кв.км Simple Smile там ще работя - в  Bangor,който е университетско градче на морето
Ние първата година бяхме в Уелс, също на вода и сега определено ми липсва. Въпреки че го третират като втора класа едва ли не, мисля че е страхотно място за живеене. Имам над хиляда снимки от замъци Wink До Бангор не съм ходила, мисля че е северен Уелс, нали? Казват, че южен е по-комуникативен и с по-приятен диалект Simple Smile Успех в работата също! Мъжът ми също е лекар и специализира тук в момента. Ти на каква позиция си?

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:29 от LadyDiDi

# 71
LadyDIDI, Бангор е наистина в Северен Уелс,най-близките големи градове са Манчестър,Ливърпул и Лиидс. Кардиф ,въпреки че е столицата на Уелс, ни се пада далчеко.
За мен Уелс е страхотно място за хора с деца- къщи с дворове, невероятни паркове и много възможности за разходки навън. Хората са по-сърдечни и отворени (поне моите наблюдения са такива). Районът в който ще живеем  е с доста ниска престъпност,което не е за пренебрегване Simple Smile
Аз ще съм със статус Consultant- GMC  ми призна не само медицинското образование,но и взетата специалност,което е супер. Иначе за протокола-аз съм рентгенолог с тясна специалност cardiac and interventional imaging

# 72
  • Русе
Имам аз един въпрос. Някой има ли представа къде мога да намеря течен подсладител  Rolling Eyes Такъв, който да става и за готвене (да търпи топлинна обработка). Навсякъде намирам само този, който е на хапчета и в големите кутии (като на прах)  Confused А ми трябва течен...

# 73
  • Bristol
Хората са по-сърдечни и отворени (поне моите наблюдения са такива).
Като сме ходили да разглеждаме забележителности и на мен ми е правило впечатление, че са по приказливи там, но ние само близо до Бристол сме обикаляли. Имотите казват били по-евтини  Grinning
Аз отскочих днес до изкуствената писта, направих кратко видео от подножието на хълмчето. Много странно е усещането. Хем са се опитали да наподобят зимен курорт и като гледаш хората щъкащи със ски обувки, все едно си на планината! А като погледнеш навън скиорите и зеленината, нещо не е в ред  Laughing Записах Ели за един урок, да видя как ще потръгне. Чудим се със сина, дали да не я оставим в къщи в петък и да отидем да пробваме изкуствените писти, двамата гледахме с голяма завист спускащите се днес. Въобще не беше натоварено, при положение, че е ваканция. Просто този спорт явно не е много популярен в Англия.

# 74
golden, това е страхотно! Браво, че са ти признали специализацията! Знам, че тук болниците са пълни с чужденци, които са много по-опитни, но стоят на ниски нива, защото не могат да пробият. Твоето си е постижение! Дано бързо да се интегрирате. Кога се местите?
Мъжът ми декември започва да кандидатства за Registrar и много иска да се върнем пак в Уелс, въпреки че на мен и миналата година в Ливърпул ми беше добре. Сега сме пак близо до Уелс - западно от Бирмингам, ама ми е леко скучен този град Телфорд - изкуствено създаден и няма духа на истинско градче. Но пък диалектът им е далеч по-добър от уелския и особено ливърпулския  Laughing
Някой посещавал ли е Snowdonia? Много ми се вози на това влакче по ръба на хълмчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт