® E-bay - тема 60

• 32 352
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • До хладилника, който обичам
продължавам със моят проблем,днес й пиша пак,че изобщо не се шегувам и че вече съм си в Бг и ще ми излезе много скъпо да го върна обратно,а тя с цялата си още по-голяма наглост ми пише,че не съм платила 300 лири за него,че да я интересувало колко ще ми излезе доставката от тук  #Cussing out
Моля  да ми кажете какво да правя от тук нататък,ако може стъпка по стъпка,може и на лични,да не разводнявам темата тук,че явно доста ще ми се обяснява,за да се оправя  Sad
(ако не се беше отнесла така нагло,щях да си прежаля парите и да го изхвърля)
Колкото и да ти е неприятно, тя е права Peace Предлага ти връщане, но какво я интересува, че си всъщност от България и си го купила чрез куриер?

Мария♥ - сменяш адреса при плащане и пишеш на продавача бележка в полето, предвидено по време на плащането (Add message) или си правиш адреса на куриера да ти е Primary.

# 136
  • Sofia
или си смени дифолт адреса в акаунта, или веднага след като спечелиш му пиши да ги прати на другия адрес, защото сега си там, или са за подарък...

# 137
  • Бургас
Много ви благодаря момичета! Hug
Тя рибата ми още в морето, ама сложих тигана. Laughing
От скоро се подвизавам в Ибей и ми е мътна и кървава още, но се образовам малко по-малко. Whistling

# 138
Бихте ли ме посъветвали , когато се регистрирам в пей пал, българският адрес ли да посоча или този на гъбко,тъй като смятам да поръчам на техния адрес.

В Пейпал задължително българския.
В Ибей - на Гъбко.

Хмм....аз пък съм посочила и в ПейПал и в Ибей адрес на посредник...Какви последствия може да има?

# 139
  • Бургас
Току-що пуснах обява в английския ибей, без такса за листването.
Регистрацията ми е правена в американския ибей, не знам защо сте решили, че това е проблем. Не за първи път се възползвам от този вид промоции.
Решила съм откакто публикувах две обяви в период на промоция и си имах нормални такси за листване. След което надълго и нашироко си приказвахме с един господин в лайвчата и накрая се разбра, че тъй като регистрацията ми не е в английския ибей, а в американския и затова системата автоматично ми начислявала нормалните такси. Та младежът ми каза, че нямам право и възможност да се ползвам от тези промоции, които са обявени само за потребители в co.uk, но тъй като съм се била заблудила и не съм знаела за това, той на добра воля щял да ми възстанови таксата за единия търг, за който конкретно питах Peace Пробвах после пак един два пъти, но всеки път си ми изписваше нормалните такси за листване и се отказах Tired

# 140
Бихте ли ме посъветвали , когато се регистрирам в пей пал, българският адрес ли да посоча или този на гъбко,тъй като смятам да поръчам на техния адрес.
В Пейпал задължително българския.
В Ибей - на Гъбко.
Хмм....аз пък съм посочила и в ПейПал и в Ибей адрес на посредник...Какви последствия може да има?
Последствия-никакви! Обаче ако си с българска карта е просто невъзможно да си се регистрирала с адреса на посредника. Или най-малкото си посочила държавата България и после си написала английския адрес.

# 141
  • Града без гарги :)
здравейте , спечелих един търг но продавача сякаш не е доволен от цената и вече 4ти ден не ми праща фактура за плащане и цена на доставка , писа че езает и ще изпрати но мисля че не гори от желание , как мога да разбера и как става развалянето на сделката така че да няма последствия , да му пиша ли дали не се отказва и как се постъпва в такъв случай , днес получих мейл от и бей че трябва да платя за спечеленото , но как да го стора след като той не праща фактура

# 142
здравейте , спечелих един търг но продавача сякаш не е доволен от цената и вече 4ти ден не ми праща фактура за плащане и цена на доставка , писа че езает и ще изпрати но мисля че не гори от желание , как мога да разбера и как става развалянето на сделката така че да няма последствия , да му пиша ли дали не се отказва и как се постъпва в такъв случай , днес получих мейл от и бей че трябва да платя за спечеленото , но как да го стора след като той не праща фактура
Плати го без фактура тогава.
Не сте ли уговорили цена за доставката преди това?  Hug

# 143
  • ПЛОВДИВ
И аз с въпросче Peace
Спечелих си един конструктор за хлапето,но продавача ми пише:
Hi,
I must aopologise but I have made a mistake on the postage amount. I am going to have to check the postage cost at the post office. The mega blocks are heavier than I thought. Please let me know if you are still interested in buying them and I will get back to you by Tuesday.

Apologies!

newsm78Има ли право,след като е обявил цена за пощенските да я сменя,
или да си настоявам за платената от мен сума да си  ми праща стоката.
 bowuu

# 144
Пресен похвал от преди малко, зимни ботуши за малката: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705543 … IT#ht_2993wt_1205
Не можах да се въздържа, въпреки че съм поръчала още един чифт от Некст. Mr. Green

# 145
някой има ли мейл от Г.  newsm78

# 146
  • Бургас
Обаче ако си с българска карта е просто невъзможно да си се регистрирала с адреса на посредника. Или най-малкото си посочила държавата България и после си написала английския адрес.
Възможно е! Аз си направих акаунт в английския Ибей с адреса на Емпреса:
Registered email address     g...a@abv.bg     Edit your email address
 Registered name and address    
.......
47 Third Avenue
Dagenham Essex RM10 9BE
United Kingdom

Използвам го, когато има ограничения при наддаването и не ме допуска с акаунта, който съм регистрирала първоначално с адрес във БГ.  Peace

vesi_m,  попита ли с колко се оскъпява доставката?
bibilana , прати му Request total. Ако преди това ти е писал колко ще е доставката можеш да му платиш без да ти е изпратил фактура чрез PayPal.  Peace

# 147
  • Шумен
Алекс1 много са хубави, похвал и от мен -цък  Peace.

# 148
Обаче ако си с българска карта е просто невъзможно да си се регистрирала с адреса на посредника. Или най-малкото си посочила държавата България и после си написала английския адрес.
Възможно е! Аз си направих акаунт в английския Ибей с адреса на Емпреса:
Registered email address     g...a@abv.bg     Edit your email address
 Registered name and address    
.......
47 Third Avenue
Dagenham Essex RM10 9BE
United Kingdom

Използвам го, когато има ограничения при наддаването и не ме допуска с акаунта, който съм регистрирала първоначално с адрес във БГ.  Peace

vesi_m,  попита ли с колко се оскъпява доставката?
bibilana , прати му Request total. Ако преди това ти е писал колко ще е доставката можеш да му платиш без да ти е изпратил фактура чрез PayPal.  Peace

Мацка, това НЕ Е адреса на Емпреса.
Това им е стария адрес, който не е валиден от лятото.

# 149
Пресен похвал от преди малко, зимни ботуши за малката: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705543 … IT#ht_2993wt_1205
Не можах да се въздържа, въпреки че съм поръчала още един чифт от Некст. Mr. Green
Алекс страхотни са! Добре че не заложих и аз а само ги гледах....... като дойдет и са ви малки пиши  Joy вече ми имаш адреса!

Общи условия

Активация на акаунт