Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 653
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
би трябвало да успеем.Щом другите свалят и ние трябва.Мен тричавата палачинка много ме засища.Сигурно чак след 5-6часа ми се прияжда ама не че ми застъргва ами просто ей така.Ти как ядеш триците?

Аз триците си ги хапвам с кисело мляко за закуска!

# 121
Хубави и добрички  са ни мъжете щом ни траят, че с тези постоянно сменящи се мерки се сменят и тоалетите Laughing Като споменахте Грамадан и 2XL направо се усмихнах - при нас е 6XL и като вляза в магазин не ми снигат разперените ръце да обяснавам колко голяма трябва да е дрехата. Абе приключение си е - у нас всичко е по поръчка, че кой стандартен стол ще го побере, за спалнята да не говорим/по поръчка е и отдоло е с 20 сантиметрови талпи, а матрака е мале,мале не можем го обърнем 4 човека/  гладили ли сте чаршаф 260 на 240 ...... Да спомена, че и единият син гони 140, абе тонаж....

# 122
Момичета,и аз да питам нещо, направих си теста и какво се получи - първа фаза 2 дни -1кг, втора фаза 140 дни оф ужас ooooh! и трета 200дни!!! Аз ли нещо се обърках с този режим, я ми помогнете, какъв режим трябва да спазвам! Само два дни ли на П, ами после как да ги редувам? newsm78 Нещо съвсем я оплесках!
Усмихнат и слънчев ден на всички!  bouquet

# 123
Момичета,и аз да питам нещо, направих си теста и какво се получи - първа фаза 2 дни -1кг, втора фаза 140 дни оф ужас ooooh! и трета 200дни!!! Аз ли нещо се обърках с този режим, я ми помогнете, какъв режим трябва да спазвам! Само два дни ли на П, ами после как да ги редувам? newsm78 Нещо съвсем я оплесках!
Усмихнат и слънчев ден на всички!  bouquet

Ами много е просто...

1-ва фаза е ударната-2 дни на чисти протеини.
2-ра фаза е смесената,до постигане на желаното тегло-правиш схеме 5/5,4/3 или 1/1.Сама си преценяваш,но май най-успешна си остава 5/5-5дни П/5 дни ПЗ.
И след постигане на желаното тегло,минаваш в трета.Тя продължава толкова дне колкото кг си свалила умножено по 10...
Успех!  bouquet

# 124
Абе и аз така си знам, че е, но това 2дни първа фаза , и 140 дни втора ме обърка дали през втората фаза трябва да редувам П с ПЗ, но то това е смисълът на режима така че.....!
Благодаря за отговора!  bouquet

# 125
Добро утро момичета   bouquet
гледам вчера чудесна занимавка сте имали с новия калкулатор nikolexa   bouquet и най вече да благодаря на bo_by_ за предоставеното на испански,улесни ме чудесно Hug
 аз каквото и да се калкулирам още 4 килограма тря свалям кога ще стане,но когато тогава, че и аз не ми се чува за трета нещо

desitka* да разкажеш после как беше на театъра,че ми стана интересно и моя малкия син е на 2 и 8 месеца,ама нещо не си го представям да се застои на едно място да гледа театър,а може и аз така да си мисля само,ще чакам отзиви  Hug

приятен почивен ден на всички  Hug Hug Hug

# 126
Добро утро на всички Дюканки  bouquet
И аз вчера си направих калкулатора на мен също ми излезе ударен режим 2дни.Само незнам дали да направя ударния режим от днес по този калкулатор ,че нали аз вече съм във втора фаза и съм 1/1-П/ПЗ.За да може както искам преди Нова година да съм в трета фаза.
 Two Hearts

# 127
Здравейте, аз за втори път съм на Дюкан. Миналия път свалих 14 кг за 3 месеца, но не спазвах 4-ти етап и си върнах 9 кг за 5 години. Ударният ми етап този път ще бъде 7 дни. За първите 6 дни свалих 3 кг. Успех на всички!

# 128
  • ...в най-дългото очакване на щастие...

Здравейте и от мен в неделната сутрин. След първата ми гала снощи днес кантара отсече 75.900. Но подозирам,че галата ще се отрази утре. Закусих с 2 филии пълнозърнест домашен хляб+40гр.кашкавал+2 филиики/пак 40гр.-измерих ги и тях:) / пуешко филе и 3 тънки резанчета телешки шпек и едно варено яйце Simple Smile)) И кафе естествено. За обяд съм предвидила любимото пилешко тиганско филе и 3 моркова + 1 ябълка и кофичка кисело мляко "Ханско" 0.1%. Вечерята ще бъде най-вероятно омлет с пилешко месо и извара  + киселото мляко и триците. Да ме посъветват третофазничките дали е добре подбрано,че все още съм в самото начало на третата фаза и се позачудвам за разните храни какво да са точно и кога да се хапват?  newsm78  newsm12 newsm53

# 129
Имам нужда от помощ или по точно от съвет.Сега като съм вече във втора фаза и като си направих калкулатора дали да направя два дни сега ударни?И да питам четох, че може да се пие само по 250гр. прясно мляко наистина ли е така?Аз пия само мляко с нес и то по две на ден и така идва по-вечко дневната дазо.
Благодаря

# 130
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
добър ден и от мен.Аз няма с какво да се похваля откъм кг.Момичета лек ден засега

# 131
Айде аз да отговоря сега : Heart Eyes

zverka,щом веднъж си изкарала първа фаза,няма смисъл да се връщаш пак във първа,продължи си с втора,то там се сваля.А схемата е каквато си решиш . Peace Другото:След като вече си прочела ,че количеството прсяно мляко на ден е 250гр ,значи е така . Joy Това малко ми прилича на въпросите на моя 7 -годишен син  Joy ,сори ама така ми прозвуча:

... наистина ли е така?Аз пия само мляко с нес и то по две на ден и така идва по-вечко дневната дазо.
Благодаря

Така е да ,ако си превишаваш дозата ,рискуваш да задържиш известно време и кантара да ти показва едни и същи стойности,така че ти си решаваш. Peace

Undisclosed Desires,имай предвид ,че когато не си в гала ,всичко останало не е препоръчително т.е. този телешки шпек ако не е домашен ,не е за хапване значи. Naughtyа триците защо ги ядеш вечер?Така ли е било и във втора?А пуешкото филе защо го мериш ?Мери се сиренето,кашкавала ,нишестяните и двете филийки хляб . Peace

# 132
Добро слънчево и неделно утро, бандаа  bouquet Hug  bouquet Hug
zverka не разбрах - минала си първи ударен, вече си във втора, и сега щото си правила нов калкулатор искаш да правиш и нов ударен и после пак във втора, така ли? Всичко с начале??? newsm78 newsm78 Ако е така - не се занимавай с глупости - това е грешка. Продължаваш да си караш втората, докато достигнеш желаното тегло Peace
 welcome Lo1
bigbaba3, desitka*,  tonnny_bg, Elileni  направо ме разбихте с тези мъже - да са ви живи и здрави.
Моя си е по-скромен (като на Сисссс) - 180см-средно 82кг (зимата качва до 86, лятото ги смъква до 77 и така всяка зима и лято). Малко носа му е голям и дебел и тежи сигурно 1 кило, ама пък е строен Laughing Laughing . Като се сетя, че последните 7-8 години сме били в една тежка категория ooooh! ooooh! ooooh!
desitka* пък щерката е....пу-пу-пу (на лични ще те замоля за инфо за редутското ви рокле, че съм го загледала) Телешкото - на телешко варено както ти е казала Тонито, на телешка лучена яхнийка, на телешки птичи гнезда, на шницели, на стек....
Аз да ви кажа - след лунния ден(още 400гр в минус) 57мото  килце, което виждам вече от 5 дни на кантара се затвърди тотално. Сега ще си преместя линийката - утре да се види Peace
Хайде слабеещ ден на всички - че аз отивам да си правя камби за зимата и да използвам хубавото време и едно барбекю, че да не го мисля 2-3 дена какво да ям Peace

# 133
  • ...в най-дългото очакване на щастие...

tonnny_bg измерих пуешкото за информация. А триците понякога не успявам да ги изям сутринта,защото съм на работа примерно и се случва вечер да ги ям. Телешкият шпек го взех от Халите преди 3-4 дена. Видях,че на опаковката пише ,че е 100% телешки продукт. През цялата втора не ми се е случвало да взимам сухи колбаси от този тип за консумиране. Филиите хляб се замислих всъщност колко грама трябва да бъдат? Аз ги режа тънко ,но формата на пекарната е големичка. А иначе за дажбата за деня трябва да са или 40гр. кашкавал или 40гр. сирене,така ли е ?Или съм в грешка с това?
Мерси за полезните коментари   bouquet  bouquet

# 134
Благодаря за съветите момичета newsm51
Може би от това гладуване и умствено отслабвам.
Днес тук е слънчево и приятно време за разходка и мисля да използвам това да съм навън, че там не се чудя какво да ям постоянно.Но първо с моята второкласничка трябва да си напишем домашните.
Хайде от мен чао.Хубав ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт