Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 891
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Тук в нашия район има Деавит , става въпрос около 3та градска , ако някой иска....

# 406
Ето една снимка,да го видите моят човек:

Ле ле!Че голям юнак отглеждаш,Ади!Направо е изпълнил екрана!  Hug Grinning

sesiliqqq,и вие хич не сте крехки!Браво!  Heart Eyes

# 407
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ние се върнахме преди малко от дъъълга разходка  Party  Борко се държа много добре в колата и в столчето изобщо не мрънка, а на връщане понеже вече беше тъмно и зяпаше светлините от другите коли, направо беше отворил устичка и се беше ококорил ей така  Shocked Ама ми е много послушно момчето  Heart Eyes  пък аз нали съм пишман-майка само се шашкам и както днес - без основание  Flutter
Нашето столче е такова http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1653
cvetulka  и Борката се изхлузва ако коланите, които минават през рамената не са му хубаво затегнати. На нашето столче между крачетата му стърчи една лента, която като я дръпна и въпросните колани се скъсяват и го правят стабилен.

# 408
Аз много често возя малкия сама, понеже при нас няма парк го возя до парка в Младост-2. (ако някоя мама се разхожда там ще се радвам да бутаме заедно количките). Ползвам само зимния кош на количката и го слагам по диагонал отзад та поне на светофарите да мога да го погледна. За съжаление за ходене до центъра не мога и да си помисля, защото малкия много реве в колата и ме разконцентрира и още не смея, но ви пожелавам весело изкарване и хубаво време.

angelv и ние минахме през кърмаческа криза, бях се побъркала че се отбива, като види гърдата реве ии се огъва назад. Аз така се справих-оставях го да се успокои на люлката и като се унесе му предлагах пак гърда и тогава засукваше винаги. Това продължи около две седмици. Трябва много търпение и упоритост. Така и не му предложих с шише, защото ме беше страх да не се отбие. Сестра ми също се справи по този начин с този период,  моят племенник не искаше и да чуе за шише, така че тя нямаше алтернатива. Дано при вас отмине по-бързо.

МамаМиа при нас също се получиха подкожни възелчета и от двете ваксини, лошото е че не минават, а ни биха ваксините преди седмица и повече #Crazy. Чудя се да масажирам ли там крачетата когато правим масаж newsm78

Ади голям сладур е малкия.

Моят племенник беше само на кърма и винаги е бил много над нормата за възрастта си. Не е имал никакви проблеми нито с рахит нито с прохождане.

Лека вечер от нас Hug

# 409
Возя малечка сама откакто стана на месец, столчето е закрепено по средата на задната седалка, където е най-безопасно. Не, не мога да я забавлявам в това положение, но тук за да ида където и да е се качвам на магистрала с 6 платна в едната посока и средна скорост 100 км/ч - и през ум не ми минава да си отклонявам вниманието от пътя, за да давам дрънкалки  Tired. Нищо няма да й стане ако пореве малко защото си е изпуснала биберона  Naughty. Виж, не ми се мисли какво може да стане ако има нужда да реагирам бързо, а аз в това време бърша лиги с едната ръка ooooh!.
-
Ох, трябва ми лепенка за колата, която казва с ГОЛЕМИ букви: Возя бебе, трябва ми достъп до багажника за да си сложа количката, моля не паркирайте на 0.35 см от задната ми броня Tired. "Бебе в колата" не върши работа явно.

# 410
  • IT
MammaMmia и elia31 на мен самата ми се случва да имам такива топчета след инжекции, разсейват се. Даже в предродилна зала ми биха 2 инжекции уж да спя и да раждам(полза 0), бях забравила и след 2 седмици си напипвам топче и чак ме болеше, но после ми мина.

# 411
...Даже в предродилна зала ми биха 2 инжекции уж да спя и да раждам(полза 0), бях забравила и след 2 седмици си напипвам топче и чак ме болеше, но после ми мина.
Е, това не си ми го разказвала! Направо съм ей така  Shocked Как се спи и се ражда?

Моето дете стана неспокоен на дърти години. Тази вечер сме сами и той се скъса да реве цяяяял следобед. До тоалетната не мога да отида, такова чудо не е било. Вече му претръпнах на рева и той си реве, а ние с баткото се опитваме да четем книжки уж... Tired

# 412
http://www.facebook.com/profile.php?id=1544245431#!/photo.php?fbid=1465767374541&set=a.1353008835648.2042472.1544245431&pid=31134180&id=1544245431
Ето тук може да видите и нашата Юлка Wink

# 413
  • IT
Евридик@ то на Борко е трудно да се каже реване, освен ако не е решил да си пробва гласа вече как звучи.
еее тази екстра съм я забравила да я спомена Simple Smile ми според акушерката трябваше хем да спя хем да имам контракции хем да не ме боли и евентуално да раждам-тя понеже ми би и 2 реши че аз имам и желание и пари да и дам и даже ми каза че ще се видим пък и дойде и в стаята-познай дадох ли и.
sesiliqqq аз не мога да я видя -виждам твоя профил, ама не и снимката

# 414
цветулке,margi_tr и нашето столче си е за от 0 до 13 кила. ето такова http://www.youtube.com/watch?v=PT5JaEgBZUg

само да ви кажа,че ако крачетата на бебетата ви започнат да излизат извън столчето малко или много това не е предпоставка да се смеява (на мойто излизат вече),а се наблюдава главата и разбира се килата.моя както расте високмай ще го надрастне на дължина преди кила.тук ни пращат детска поща се казва и там пишат именно за това как да си обезопасим децата в ежедневието.дойде ми като по поръчка,защото тамън се тюфках,че толкова рано трябва да сменяваме стола,а пък те от другата група май са вее седнали и се чудех наистина какво да правя.

# 415
  • София
Hug Vtrendy, къде си бре душа!
Хайде на среща в петък на Народния театър?
Ади може да дойде с Алекс, да срещнете бабаитите Simple Smile

Hug тейка! тук съм, тук съм, ама нещо не ми оставаше време за форума - сраааам за мен
става за петък, с удоволствие, Ади ще дойдете ли?

# 416
Здравейте!

Ния май най-после откри удоволствието от разходката. Събота и неделя я извеждахме с кенгуруто. Изглежда й хареса, но след като съм я носила с кенгуруто ме боли гърба, а и ми е трудно сама да я сложа и извадя от него  smile3555 Вчера и днес я извеждам с количката и изкарваме по 1 и 1/2 час  Heart Eyes Това е страшно постижние, защото до скоро се прибирахме с истеричен рев на 15-тата минута  cry Ето ни след разходката днес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Забелязах, че след последния Пентаксим (28.10) на крачето й още стои нещо като топче на мястото на убождането. На някой слочвало ли му се е? Нормално ли е?

Мария, щракам да видя малката след разходката и установявам, че вече съм ги гледала тези снимки, а ти си ми дружка във Фейса  Party Hug

И ние имаме топче след ваксинацията (26.10) но взе да понамалява

# 417
И аз се чудя какво да правя с нашия кош за кола,т.к. той се води до 8 кг,а ние вече сме 7.5 CrazyПреди да сложим каишките доста стърчаха краченцата LaughingТо колата ни е блъсната и май скоро няма да ми трябва столче,но въпроса е,че скоро няма да мога и да я слагам седнала Thinking
Тани,гледах ви снимките и ми стана много смешно,че количките са ни еднакви,кошчето за кола също,родихме в 1 болница Laughing

# 418
Добро утро!
За шишенцата за мляко да се включа и аз, че откакто разбрах, че ще се дохранваме сме на стъклени. Преди това седмица някъде ползвах пластмасовите от помпата и едно, което една нахална продавачка успя да ме убеди да купя, въпреки че казах, че искам стъкло. Вече кафето в картонени продават, а за бебешка храна въобще се чудя как още произвеждат пластмасови. А и пластмасовите, по-трудно се измиват до скърцане Simple Smile и се заносват мнооого бързо. Една от причините против стъклото, която продавачките всеее ми изтъкваха беше, че се чупели. Не е вярно. Изтървала съм ги и не се чупят.

# 419
моята лекарка е при Гала. Wink

Общи условия

Активация на акаунт