Лакове за нокти - тема 17

• 40 731
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
  • USA, Steak State
Аз ползвам балсамче за кожички. Първо си намазвам кожичките и ноктите и стоя така няколко минути. След това избутвам кожичките и чак тогава се лакирам както си му е реда- основа, лак / понякога повтарям лака/ и топ лак.

# 511
п.с. ще ми препоръчате ли хубава ножичка, че мойта нещо само ми къса ноктите и мисля да си купувам нова.

Аз си купих по спешност една от кварталното магазинче. Оказа се обаче, че е доста добра. Някаква корейска на Pretty Time за 3.90лв.  Simple Smile Ако нямаш по-добри предложения може да я пробваш.  Hug

Ще я пробвам, че нещо в момента не ми се дават 20-25 лв. за Солинген  Embarassed.
Мерси  Hug.

# 512
в един Бонжур, който бяха приготвили за закриване /не знам дали вече разчистиха продуктите или още има някъде/, си взех намалена ножичка на Ревлон за 5-6 лв. - хубава е

# 513
  • Стара Загора
dollface, аз слагам маслото след като съм се лакирала и сложила топ лак. Иначе ще иде и на плочката ми, а тя колкото е мазна ... след мазнината съвсем лак няма да стои.  Grinning

# 514
dollface, аз слагам маслото след като съм се лакирала и сложила топ лак. Иначе ще иде и на плочката ми, а тя колкото е мазна ... след мазнината съвсем лак няма да стои.  Grinning

И аз така. Или пък когато няма да се лакирам.
Даже си минавам ноктите с лакочистител точно преди да се лакирам, за да не ми е мазна плочката, не знам дали е правилно. newsm78

# 515
  • USA, Steak State
Не съм забелязала да ми пада лака по- бързо при положение, че си мажа балсам и на ноктите...  newsm78

# 516
  • Стара Загора
Не съм забелязала да ми пада лака по- бързо при положение, че си мажа балсам и на ноктите...  newsm78

Ама при мен като сложа масло (едно под формата на стик), за да омекотя кожичките (то по принцип се слага и на ноктите) се получава това и балони понякога. Когато си почистя ноктите и реша само с такива подхранващи масла и гелове за растеж да ги мажа, може.  Peace

# 517
  • USA, Steak State
Значи от това се получават балони......
Хмм... ще пробвам следващият път да не сложа на нокътната плоча пък да видим...

# 518
А аз като начинаеща да ви попита, този матиран маникюр, само с определени лакове ли става или просто човек си купува такъв топ лак и го нанася върху какъвто лак поиска?  Flutter И каква e точно разликата между матиран и велурен маникюр?  Rolling Eyes

# 519
Сложих си едно златно скейлче със син отлбясък на червен лак. Сладко се получи Heart Eyes Лаковете на Бел и на мен ми харесаха, ще ги обмисля, макар че напоследък се старая да съм на лакова диета

# 520
Като дадохте онзи блог със "странните" нокти, се сетих, че бяхте пуснали един, в който ноктите бяха целите омацани, ужасно лакирани,абе... ужас. Иска ми се пак да го видя. Може ли някой ако го помни да даде линк?

# 521
  • USA, Steak State
Като дадохте онзи блог със "странните" нокти, се сетих, че бяхте пуснали един, в който ноктите бяха целите омацани, ужасно лакирани,абе... ужас. Иска ми се пак да го видя. Може ли някой ако го помни да даде линк?

Тази вечер си настроена за ужасии, а?  Mr. Green

# 522
Май, май да.   Mr. Green
Дано някой се сети за него, че много интересин мацаници имаше в него...  Sick

# 523
# 524
Май тове беше блогът ако някой друг се интересува http://nailarttues.blogspot.com/  Laughing
Аз съм си по сините лакове и докато се рових намерих този, харесав ми:
http://i1043.photobucket.com/albums/b435/perrypiepolish/Swatches … arkSeaGreentn.jpg
Както и вижте каква хубава чантичка
http://4.bp.blogspot.com/_BYWNH7C-5S0/S7Z-xU5GzZI/AAAAAAAAALM/u2 … de+2-blogspot.jpg  Grinning

От новата колекция на Есънс само последните два лилави ми харесват, и най-вече последният, и може би малко червеният.
Но що си мисял, че и тя няма да дойде до тук..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт