Кюретаж и забременяване след това - 14

• 23 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Деси, много се радвам от резултата...ама кво си даваш парите по доктори бе жена...следващия път при мен ела. Всъщност може и да не дочакаш този месец никви лелки. А и що не писа, щяхме да го отгледаме марти за няколко часа. Ей тук го слагам в офиса да мен да рисува и готово.
Пеми, я си стой вкъщи и не философствай много.
Мушкам се и аз под тоз прашец.
Динора, чакаме отчет.
Зайче (кика) как си ти?
На всички  Hug

# 721
Дъгичка, спомняш ли си мила, че и аз на теб така ти виках докъто Нечаках, а ти ми казваше, че от страни по-бързо върви времето - е права беше Mr. Green, бавно ми се точат тези седмици нещо, ама тихо, че Хорозе гледа...виж как ми се е скарала  Embarassed...Вие с малката принцеса как сте?

Деска, вади термометъра и тестовете и газ! И от личен опит ти казвам - такова нещо като прекалено често правене на секс няма Mr. Green
....то аз без това сега само на спомени от бебеправенето карам, така че добре че тогава му взех здравето Mr. Green

# 722
  • София
Деси Hug Hug Hug ще уцелите момента,сигура съм-като мериш БТ и тестове за ову-ще се случи  Praynig Hug Hug
Благодаря  Hug.
horoze, наистина вече първо теб ще питам и после при лекар. Wink.

# 723
Те ме те, след прегледа. Малко съм разочарована. Не иска да ме гледа на видеозон  Sad. Само ми мери кръвното. Учуди се защо ме е викнал две седмици след последни преглед, но после се сети, че е заради кръвното /тогава ми беше високо/. Сега кръвното ми е нормално. Говорихме за болничен. На 3.1 трябва да му се обадя да се разберем откога ще ми го пусне, но иска и да лежа в болницата 5 дена, за да може да ми даде болничен за цялото останало време /явно практиката при нашите гинеколози в Кюстендил е такава/. Като ми каза, че няма да ме преглежда ми потънаха гемиите, а се бях настроила евентуално за пол да ми каже  Crazy. Реших, че ще ходя на 3Д в Благоевград- така и така пътувам натам. Ама не знам при кой да ходя  newsm78. Забравих да го питам докога да продължавам с Утрогестана и ФК. Предния път ми каза до края на месеца. ФК мисля да си я пия докогато ми стигне- имам още блистер и половина, нали не вреди. Утрогестана- още един блистер- за 1 седмица ми е достатъчен.

# 724
  • София
Деси,чудесни новини, а ако искаш...аз мога да помогна със съвети с мерене на БТ, тестове за овулация абе и с план за забременяване, спец съм  Mr. Green

Динора интересно какво му е коствало да те види ама карай.Фолиевата не пречи да си я пиеш..но Утрогестана..аз го спрях в 12гс. а съм и рискова, та...защо не му е обадиш да го попиташ
А пол толкова рано може да се види добре само на 3 или 4д,ние нашия така го видяхме,  аз онзи ден бях на женска при кофти лекаря...и го  гледахме с кофти видеозон и нарочно го питах вижда ли се, той каза че е рано-рано е друг път ама карай  Mr. Green
И не разбирам кое го е спряло да не ти даде веднага болничен?!

# 725
horoze -имах предвид за бебета -момичета,не че и като цяло не сме се увеличили и това ,че никой не напуска темата е супер,стига само да се стигне до мечтаната цел newsm30 пожелавам ви го на всички ви  bouquet

# 726
Момичета ще правя темата, малко се поспрете с писането, че да не я превишим.
Общо взето както винаги на ЛС ми писа един човек- Дъгичка, и то дори не беше нужно, защото тя е записана на първа страничка. Hug

# 727
И не разбирам кое го е спряло да не ти даде веднага болничен?!
Не знам. Не само с мен процедират така. Искаш ли болничен- малко в болницата трябва да стоя. Предният път като ходих на преглед отворих дума за болничен. Сега като ме видя ми вика "Кога те взимам в болница?" Аз като ужилена  Shocked! Казвам му "Чакай, за каква болница, аз не искам в болница, а само болнични?" Явно това им е метода да си дърпат пари от касата  Sad и после ще се обясняват лекарите, че средствата не стигат. Ама България, защо се чудя.
Така и така бях решила да ходя на 3Д/4Д, но си мислех по натам- след 18 седмица, за ФМ. Поне май се насочих към лекар- д-р Малчев- има най-много положителни коментари за него. Ще ме дерне със 60 лв- ако не си променя мнението да ходя сега.

# 728
  • София
Динора,аз съм от началото в болничен и вече ми го продължават за 30дни и ден не съм била приета в болница.

# 729
horoze благодаря,че си питала за мен  Hug принципно се чуствам добре,сега в събота(11ч) съм на втора ФМ надявам се да потвърдят пола на бебчето и да изляза усмихната от прегледа.
Днес Варна е снежно бяла най накрая - радвам се на снега като малко дете ,цял ден излизам извън магазина за по 5 минутки да се наслаждавам на бялата приказка(а и се откъсвам от натоварената ни работа по Коледа).

Целувки за всички и дано тази Коледа е най вълшебната за всички тук и да донесе след себе си само положителни емоции.

mari Simple Smile  Heart Eyes  за теб и сладката бебка,както и за всички Наши бебенца  baby_neutral

спокойна нощ и ще се отчета след съботният преглед,затогава очаквам Вашата положителна енергия,тя винаги ми помага  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

п.п. забравих да отбележа че съм в ново (5) квадратче на линийката  Joy

# 730
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550353.new#new
новата тема е готова, после ще я допълвам, че беба ме побърка, кисела е и правих темата с нея в ръце. Crazy

# 731
  • София
dinora , явно им е такава практиката, но наистина е странно. Добре си се насочила да отидеш на 3 Д.
magnet, наистина ще ми трябват съвети  Hug.  Ама може би ще те тормозя на лични, за да не натоварвам темата.
kika/ зайче , стиснати палци за събота и да минеш на отчет.

# 732
  • София
Деси, няма причина да не става!!!
Почвай тестове и БТ, за да може да се види дали има наистина овулация конкретния цикъл. А аз ти казах.. фината настройка на организма е много важна след кюртажа. При нас се получи на 8-9 цикъл след кюртажа. Пък и бебето ти само ще си избере месеца, ще видиш  Wink

# 733
  • София
Деси, няма причина да не става!!!
Почвай тестове и БТ, за да може да се види дали има наистина овулация конкретния цикъл. А аз ти казах.. фината настройка на организма е много важна след кюртажа. При нас се получи на 8-9 цикъл след кюртажа. Пък и бебето ти само ще си избере месеца, ще видиш  Wink
Благодаря ти , мило  Hug

# 734
  • София
Благодаря ти , мило  Hug

Стискам всички налични палци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт