кой отговаря и контролира ДК

• 3 872
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Ааа, има има..всичко има, щом трябва да се вземат едни пари..
Няма морал, съвест...

# 46
..... нямаше ли да се замислят защо не се предлага храна за толкова малки бебета...

Не знам дали знаеш, но има готови пюрета и за 4-месечни. Wink

Ама те ако можеха, и от четвъртия час, ще пишат че стават ooooh!...да сте чували за икономическа изгода?Или мислите, че се грижат за здравето на бебетата?! Crazy

E, то това е ясно Crazy. Споменах го, защото някой каза, че нямало Wink

Не съм била аз.   Grinning Както писах ..
.

Нека ме чете, който иска. Никой не казва, че няма такива деца навсякъде по света. Всеки си решава. Тук става въпрос за ДК в България. Нека се спазват наредбите навсякъде, не само в столицата. Фактът, че в провинцията съществува такава от 4 месечна възраст кара повечето майки там да смятат, че трябва да започнат да захранват тогава. те не знаят за друг вид захранване.  Ако си беше както трябва, нямаше ли да се замислят защо не се предлага храна за толкова малки бебета?!?Пък те като държат да си захранват 4 месечните бебета нека си го правят с домашни или купени пюрета. След като държавата ни се е ангажирала да спазва някакви препоръки на СЗО и си има специална наредба за ДК - ами нека се спазват тези неща! Според мен определено  има връзка с населеното място, защото ситуацията коренно се различава в различните държави и дори от град на град( в случая не смятам, че в София захранват рано чак толкова масово колкото в провинцията). Ще ми се да ставаше въпрос само за 5 мои познати...

# 47
no_va, няма нужда от километрични цитати Wink
И за да не се самоцитирам, погледни болднатото от мен в твоя цитат Crazy. Просто намирам противоречие, това е. Wink

# 48
Добре де, ти пък чети какво имам предвид - болдваното от теб в моя цитат се отнася за ДК - нямаше ли да се замислят ако там не се предлагаше храна за толкова малки.  Wink Както и да е. Хайде да си пожелаем вече лека вечер!  Hug

# 49
Аз мисля,че няма смисъл от многоооооо задълбочен спор.Съгласна съм с тези,които казаха,че всеки сам си преценява дали да ползва услугите на ДК независимо в кой град се намират.На мен специално ми е интересно развоя на "Сигнала до РИОКОЗ"до какви последствия доведе. Приятна вечер на всички newsm03

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 20:39 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт