Хайде на театър

• 78 602
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • UK
Страхотна тема, включвам се. Ние ще ходим на "Ръкомахане в Спокан" в сряда, нямам търпение, защото обожавам Гърдев.

Ще се радвам после да кажеш как ти се е сторило, особено в сравнение с други постановки на Гърдев, щом си му почитател Wink.

На мен ми се ходи на нещо ново в Народния, например "В Тоскана" и най-вече на "Да се провреш под дъгата". май трябва да мина през касата тези дни. Гласим се с приятелка да ходим на "Ритъм енд блус 2" в "Зад канала" в четвъртък, но ми е малко далеч, защо не може да се взимат онлайн билетите?  Rolling Eyes

# 376
Ljoli в зад канала можеш да си резервираш билети по телефона и да отидеш 20 мин по-рано да си ги платиш  Peace Аз така правя.

# 377
  • UK
Наистина ли? Веднага ще се обадя, много, много благодаря за полезната информация!   bouquet

# 378
Радвам се, че мога да съм полезна. Малко по-сложно е да се разберем какви места искам, но винаги са ми препоръчвали най-хубавите от свободните места.

# 379
Страхотна тема, включвам се. Ние ще ходим на "Ръкомахане в Спокан" в сряда, нямам търпение, защото обожавам Гърдев. Сега от вас разбирам, че все още играят Пухеният, бих го повторила. Също съм фен на Мариус и по-ранните му постановки, както и на Камен Донев. Но още не съм гледала "Балкански синдром", трябва скоро да поправя грешката.
Какви представления от този сезон ще ми препоръчате?

Моля те, непременно напиши впечатленията си след като го гледаш.  Simple Smile А " Пухеният" същата постановка ли е, или е нова?

# 380
  • UK
Мисля, че е същата, гостува Варненският драматичен театър.

Ех, Морфов дали няма да ни зарадва с нещо този сезон? Praynig

# 381
  • София
Аз останах много доволна от постановката "За мишките и хората" наистина много докосваща постановка.
Препоръчвам я с две ръце.

# 382
  • София
Ех, Морфов дали няма да ни зарадва с нещо този сезон? Praynig

Ще, ще Party

Новият сезон на Народния ще бъде "руски" след предишния, който беше "американски".
Първата премиера от него е "Ревизор" на Гогол с режисьор Мариус. Сашо Морфов ще поставя „Самоубиецът” от Н. Ердман  - фантасмагорично абсурден текст, написан през 1928 г., а Теди Москов „Пурпурния остров” на Михаил Булгаков. Peace

# 383
  • UK
Откъде е тази вътрешна информация?  Grinning Аз знам само за "Ревизор", много ще е звездно. Ух, нямам търпениееее! Simple Smile

# 384
  • София
От редовно и упорито ровене в нета е информацията Mr. Green
Сега само за Ревизор говорят - но това сигурно е защото наближава премиерата. Иначе когато представяха предстоящия сезон - още лятото - имаше няколко статии и интервюта с директора на Народния и там споменаваха и Морфов и Москов какво ще поставят.
И на мен Морфов ми е любим режисьор Heart Eyes

# 385
Някак напоследък Рачков и Нейков навякъде са ми е едни и същи. Изобщо според мен не могат да се измъкнат от ролите си в Комиците и Пълна лудница.

Да се включа и аз по любимата ми тема - театър  Simple Smile
Sunny29, аз съм на същото мнение, че Рачков и Нейков поомръзнаха на публиката. Спомням си преди години, когато гледах Димитър Рачков в "Самолетът беглец" в Народния. Тогава още не беше така известен. Направо ми събра очите, навсякъде разказвах за него. Сега обаче чак се радвам, когато разбера, че вместо него в постановката играе друг актьор. Нищо повече не може да ми даде, освен асоциацията за "Пълна лудница"  Sad
Има много талантливи момчета в театъра. Не трябва да се неглижира тяхната игра, заради така наречениете ни "звезди". Сори за негативизма... Ама се подпалих пак...  Laughing

# 386
Да, за съжаление има много експлоатирани образи, които вредят на театъра, вместо да го правят забавен. Определено признавам таланта и на Рачков, и на Нейков, но има още много други талантливи, които като ги гледам нямам усещането, че съм си вкъщи пред телевизора!

# 387
На мен пък телевизионните изяви на Рачков и Нейков ми действат отблъскващо. В смисъл, че видя ли спектакъл с тяхно участие все си представям Гацо Бацов, Баба Вуна и други простотии в този стил и си казвам " а, не!". По същия начин си мислех и за участието на Албена Михова, в " Български разкази" и " Ритъм и блус", но останах приятно изненадана.

# 388
  • UK
И аз съм на същото мнение за Рачков и Нейков, донякъде може би и за Лафазанов. Не знам защо обаче малко се притеснявам, че същото е на път да се случи и с Камен Донев, въпреки огромния му талант не само на комедиен, но и на драматичен актьор. Дано не съм права.

Сега ходих до Народния, "Ревизор" ще се играе през ноември, утре отивам за билети, че днес бях останала без кеш Simple Smile.

# 389
  • София
И аз съм на същото мнение за Рачков и Нейков, донякъде може би и за Лафазанов. Не знам защо обаче малко се притеснявам, че същото е на път да се случи и с Камен Донев, въпреки огромния му талант не само на комедиен, но и на драматичен актьор. Дано не съм права.

Сега ходих до Народния, "Ревизор" ще се играе през ноември, утре отивам за билети, че днес бях останала без кеш Simple Smile.
Аз също ходих вчера за билети, но ми казаха първата или втората седмица на ноември.

Общи условия

Активация на акаунт