Поредната тема за един брак без щастие

• 24 516
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Краси, излагаш се. Много. Не очаквах от теб. Държиш се като обидено дете, не носиш на майтап и четеш, но не осмисляш.
ДиС, пардон, СО все пак влияе на някои хора дотам, че да ги променя. Идвате нормални, пишете, четете, надъхвате се и после егати смешките hahaha Тийнейджърска работа, а уж зрели хора, да ви се неначуди човек...

# 181
Краси, излагаш се. Много. Не очаквах от теб. Държиш се като обидено дете, не носиш на майтап и четеш, но не осмисляш.
ДиС, пардон, СО все пак влияе на някои хора дотам, че да ги променя. Идвате нормални, пишете, четете, надъхвате се и после егати смешките hahaha Тийнейджърска работа, а уж зрели хора, да ви се неначуди човек...
На какво съм се обидила?    Thinking
Просто казах ,че не мога да приемам съвети за изневярата от човек,който я приема за нещо нормално и няма против мъжа да хойка.
Откакто съм тук ,във форума,съм против изневярата ,държа на това мнение и досега не се е променило.
Независимо колко чета и колко жени ще се опитват да ме убеждават ,че изневярата е въпрос на време.
Може и така да е,но АЗ не съм длъжна да я търпя и поощрявам.   Grinning

Никъде не видях майтап...за да го приема!   Peace

# 182
  • София
ОК, остави, няма значение.

# 183
Белинда, това е най-правилната реакция, ше знаш! Laughing

# 184
Блажени са вярващите  Whistling
Точно пък такива, които се кълнат, че познават мъжете си, че те никога не биха им изневерили, а ако го направят прошка няма, всичко е изгубено, въобще са в пълно неведие за реалността, в която се намират всъщност. И най-често точно техните мъже се скъсват да хойкат. Историята го е доказала, не го откривам аз.
Бактън от никога, винаги, раз-хряс и комуникацията е важна..Има една приказка: Важното е да е влажно, ако не е влажно много важно. Който както иска да го тълкува.

А относно 7та година, тва пък е баси култовото клише. Вие по учебник ли живеете бе хора?! Баси скуката...

Peace  Точно, ясно и синтезирано. Момичета, водете си записки.

# 185
Герганчето, какво стана с паролите?

# 186

И на мен ми е любопитно!

# 187

И на мен ми е любопитно!

Нищо, тайни си остават и това е  Crossing Arms Никакво развитие, снощи приспивах детето, но успях по бързо от обикновенното и му излязох в гръб видях че пишеше смс, но когато ме видя бързо си прибра телефона в джоба. Имахме приятели на гости и не исках да повдигам въпроса, когато си тръгнаха го попитах и пак ме обяви за луда, била съм си въобразявала  ooooh!

# 188
  • София
Добре де...не мога да разбера какво толкова смешно има в това да вярваш, че има мъже, които НЕ изневеряват? Ами аз съм жена, която НЕ изневерява. (За сега).
Значи ако мъжът изневерява - всичко е Ок, обаче ако случайно не - ауууу, значи нещо не му е наред, щото те мъжете не могат да не изневеряват... newsm78 Така ли?
Това е от рода на  - няма приятел, който да не те предаде, човек, от когото да не се разочароваш и т.нат. Нали?

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 21:41 от Klemy

# 189
Към авторката -
Не си въобразяваш... за жалост..

Попитай го утре.. директно, ама наистина директно -
той ако те мисли за гъска, ще си продължава с тъпите номерца.
Просто му покажи, че не си идиот, и че схващаш за какво иде реч -
кажи му  го директно бре.. !

Светът не свършва с първият мъж.
Само това ще ти кажа!

И ти желая наистина и от сърце мноооого късмет, и много любов!  Heart Eyes

# 190
Герганче,не искам да съм лош пророк,но според мен нещата се влошат.Та отсега те прави на голяма бяла птица.Какво ще е след пет години?
Зависима ли си по някакъв начин от него?

# 191
Клеми, никой не твърди, че няма мъже, които не изневеряват, просто тук случаят е друг и има доста препоставки да се мисли точно обратното. Ако не изневеява, защо се крие и я обявява за луда. Това е първата реакция на мъжа, да те обяви за луда и да ти каже че си въобразяваш. Дори и аз съм постъпвала така, когато съм изневерявала, не че някой ми е повярвал.. Tired

# 192
  • София
vagabond , то за този вече май няма много съмнение, че е нагазил в лехата с лука. Аз говорех за иронията как ние, горкани, наивни душици, които вярваме в неизневеряващо съществно от мъжки пол. Ами отказвам да се чувствам като някаква наивна патица. Достатъчно са ми инзеверявали, виждала съм доста изневери, знам че е почти практика в дългите връзки. И все пак има и други случаи, когато това не се случва. Защо някой трябва да ми набива канчето все, че - видиш ли, тези дето най-много вярваме, на нас най-много ни хойкат? Не съм сляпа, не съм глуха, нито съм кон с капаци. Притежавам доста силна интуиция и нямам нужда някой да ми обясява как мъжете непременно изневеряват.

# 193
Ти може и да не си, но знаеш ли колко наивни женици има?..За жалост де.

# 194

И на мен ми е любопитно!

Нищо, тайни си остават и това е  Crossing Arms Никакво развитие, снощи приспивах детето, но успях по бързо от обикновенното и му излязох в гръб видях че пишеше смс, но когато ме видя бързо си прибра телефона в джоба. Имахме приятели на гости и не исках да повдигам въпроса, когато си тръгнаха го попитах и пак ме обяви за луда, била съм си въобразявала  ooooh!

Герганче, не ти ли писна от тази тъпа игра на котка и мишка. Все пак като те чета дипломатичността не върви във вашият случай. Както  Albo ти е писала вече направо постави нещата ребром, в крайна сметка ти не си патица и не вярвам да ти е приятно да те правят зорлем на такава. Това е повече от тормозеща ситуация, защо я търпиш?!? Така семейстовото ти няма да е по-щастливо или пък ти по-спокойна. Това вашето ми прилича на бомба със закъснител. Колкото по-рано си изясниш ситуацията за себе си, толкова по-добре. Има думи, действия и поведение, които не позволяват клинчене и отговори от типа: "Ти си луда, въобразяваш си..." , така че много лесно може да се сложи край на пубертетското криене и да се проясни ситуацията за всеобщо спокойствие.
Много е неприятно  наистина, мога само да си представя колко наранена се чувстваш Hug, но в крайна сметка, истината е за предпочитане пред всичко останало. Поне за мен е така.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 06:54 от Fortune

Общи условия

Активация на акаунт