Поредната тема за един брак без щастие

• 24 498
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Не съм чела цялата тема , но ми се иска да знам авторката знае ли какво точно ще направи ако разбере ,че мъжа и има нещо повече с тази жена или ще решава на  момента дали го разкарва или остава с него.  Thinking
Зададох го вече този въпрос, глас в пустиня. Тооо, видиш ли , главното било да се докаже, че Е ПРАВА.

но послееее, после, какво, аджеба , се случва? За това всеки мълчи...или почват да се правят на "кой съм аз" и раздават виртуални ритници по чуждите мъже. Laughing

# 256
Беше казала, че не знае как ще постъпи някъде назад в темата

# 257
Послееее всеки както си го стори
щом иска да се тормози Mr. Green

# 258
Важното е "послето", доказването става отволе.
Мари-я, надушвам, че сме от една порода с тебе. Mr. Green

# 259
  • Bapнa
Абе айде заковете го този човек най-накрая ! Ходи или не ?

# 260
На мен ми прави впечатление заглавието на темата - брак без щастие......тоест ти в темата пишеш, че се съмняваш, че мъжа ти ти изневерява, но в същото време - ти обичаш ли го, щастлива ли си с него. Защото ако не си......кво ти пука изневерява ли ти или не. То и моят съвет е един де, ама аз съм от онези, които ако не са щастливи, сменят посоката, независимо дали става въпрос за брак, работа, приятелство. та се чудя - ти къде си в тази ситуация и какви са вашите взаимоотношения у дома. Има ли ги въобще или сте си съквартиранти, събрани от една обща цел - да имат брак, защото имат дете вече.
Много ми е странно всичко, някак си си се вглъбила в желанието да докажеш негова изневяра и в същото време не разбирам, обръщаш ли внимание на вас двамата въобще, защото ако не обръщаш, вероятността да си намери той друга, ми се струва голяма Rolling Eyes

# 261
Не съм чела цялата тема , но ми се иска да знам авторката знае ли какво точно ще направи ако разбере ,че мъжа и има нещо повече с тази жена или ще решава на  момента дали го разкарва или остава с него.  Thinking
Зададох го вече този въпрос, глас в пустиня. Тооо, видиш ли , главното било да се докаже, че Е ПРАВА.

но послееее, после, какво, аджеба , се случва? За това всеки мълчи...или почват да се правят на "кой съм аз" и раздават виртуални ритници по чуждите мъже. Laughing
Всъщност за това въпросното"после" никой не може да се изкаже , защото това касае лично и изцяло авторката. Laughing Ние можем само да бистрим съмненията/който иска естествено/ на авторката и да и съчувстваме. Все пак темата не е да и дадем уклон в живота, как да гепи мъжа си дали и кръшка или да и поднесем готово решение на ситуацията, а да си изкажем нашето безпристрастно/уж/ мнение по темата какво мислим. За това дали е "бял" или "черен" кахър никой не може да каже , защото хората са разни и идеалите им още толкова по-разнообразни. Peace
Не ми е ясно защото толкова ви вълнува това после... то е работа изцяло на авторката, нея я вълнува СЕГА какво става с мъжа и , явно за въпросното"после" си е нейна работа. Не ми се вижда удачно да и чепкаме живота за после или преди, ако тя не поставя така нещата... Все пак тя поставя граници и иска само идеи и кураж как да се справи по-безболезнено със ситуацията , която явно я тормози.
Както Жозефина/давам пример пак на твой гръб, ще ме прощаваш Laughing/ не и понасят кардиналните решения и въпросите ребром, така пък на мен хич не ми понасят умозключенията от типа: самонавиване, какъв вид кахър било, внушение.  И двете посоки си е залитане, за едни "бял" за други "черен", кахър никой не може да мисли като другият. В крайна сметка явно е, че си има проблем, който тормози жената и не и дава мира. Тя споделя просто мислите и терзанията си, все пак за това е форума , да си го излееш някъде , за да не полудееш. Всеки разбира нещата по-различен начин, но едва ли някой търси решението на проблемите си тук...
Peace

# 262
Дори да ти е изневерил-какво толкова страшно има Thinking
Някои като изпищат,,изневяра''и започва филма...само че на мен ми е скучен и абсурден Twisted Evil
Ами като ти е скучно,излез от темата! Peace
Когато на мен дадена тема ми е скучна,дори не си правя труда да пиша в нея...  
Хем ви е скучно,хем кибичите тук...    Mr. Green   А?
А ако за теб лъжата и предателството не значат нищо,о.к.Нека те лъжат...
Защо очакваш обаче и на другите да не им пука?

Не съм чела цялата тема , но ми се иска да знам авторката знае ли какво точно ще направи ако разбере ,че мъжа и има нещо повече с тази жена или ще решава на  момента дали го разкарва или остава с него.  Thinking

но послееее, после, какво, аджеба , се случва?
И след като не знае още какво ще направи,то какво й остава?
Да се прави ,че нищо не става?Защото не знае как ще реагира?
Пак казвам,има хора,които не могат да живеят влъжа,не понасят да ги правят на маймуни.
Ако на вас ви е все едно дали мъжа ви хойка,стига да носи пари и да не ви закача,има хора,които искат Човек до себе си,не понасят лъжите  и подигравките.

# 263
А може ли да не ми размахваш пръстче като класна ръководителка на прегрешила ученичка, Красимира? Както и  да определяш кой да и кой да не пише по темата? Вече ти казах, може да си ненадмината майсторка на тортите, но не те бива особено по анализите на семейните отношения. Няма бяло и черно в тоя живот. Ако беше така, нямаше да гледаш цветен телевизор, а на баба си Операта.

# 264
Красимира,кой кого лъже...а?
Май ...различно виждаме нещата...а предателството,за мен е когато в труден момент не е до теб ЧОВЕКА...а изневярата е под път и над път Mr. Green Mr. Green....
И който иска да се терзае...мен не ме засяга..
Жо е права..ако живота беше черно и бял щеше да е песен Peace
Но когато втори живот живееш.....тези ми ти терзания са глупост Twisted Evil

# 265
  • густо майна Филибето
Пак казвам,има хора,които не могат да живеят влъжа,не понасят да ги правят на маймуни.

И лъжците не понасят да ги правят на маймуни Wink Точно там е работата - ако беше ясно кръшка или не, щеше да има седмица сълзи и после отношенията да се изяснят. А така те правят просто на маймуна. Интуицията в тези случаи рядко лъже.

# 266
Красимира,кой кого лъже...а?
Май ...различно виждаме нещата...а предателството,за мен е когато в труден момент не е до теб ЧОВЕКА...а изневярата е под път и над път Mr. Green Mr. Green....
И който иска да се терзае...мен не ме засяга..
Жо е права..ако живота беше черно и бял щеше да е песен Peace
Но когато втори живот живееш.....тези ми ти терзания са глупост Twisted Evil

Ето го къде е "проблемът"... всеки си гледа през личната призма. Що се чепкате за глупя...

Ясно е, че изневярата не е кой знае какво , но когато не си имал "честта"/да не дава господ никому да види/ да се сблъскваш с нещо по-страшно като да живееш втори живот/не влагам ирония/ не можеш да  проумееш маловажността на този факт на фона на самият ЖИВОТ  като такъв. Т.е. не всеки може да оцени тези блага, които ти изтъкваш като по-важни в момент като този.
За авторката, за Красимира пък и за много други изневярата си е предателство, излъган и унизен се чувстваш. В тоя ред на мисли, всеки човек смята настоящият си  дерт за най-важен и не може да оцени проблема както ти го поставяш , а именно от плоскостта на самият живот , който живеем.
Пък и честно не мога да проумея , че някой ще реши така с лека ръка "няма нищо, изневерява ми , какво толкова , не ми пука , жив/а съм..." Тук е идеята е, не че въобще сме живи и какво толкова видиш ли мъже и жени бол по света, а че живеем наранени, защото сме обичали или все още обичаме и са ни излъгали или пък се канят да го направят/каквито явно са съмненията на авторката/. 
Много несериозно взимаш на подбив... Mr. Green можеш още , не са ти много убедителни доводите. Laughing

# 267
Добре де, добре, аз вдигам бялото знаме.

ПРи доказана изневяра - развод на секундата. Сега....доволни ли сте? Laughing
Без право на обжалване, доживот.

# 268
В интерес на истината,живея втори живот.На 15.05. всяка година правя курбан по този повод...
Така че знам цената на живота!   Peace
Знам и колко ценен и значим е всеки човек.Обаче!
И точно затова не бих допуснала да ме въртят така.Нито да ме правят на маймуна...точно защото знам ,че живота ми и аз самата съм достатъчно ценна.
Достатъчно изпитания ми поднася живота като такъв,за да търпя и съзнателно причинени такива от любим човек...както е в случая с авторката на темата.

Цитат
Май ...различно виждаме нещата...а предателството,за мен е когато в труден момент не е до теб ЧОВЕКА...
Авторката в момента има съмнения,притеснения....споделила ги е със съпруга си.И каква е неговата реакция?  "Въобразяваш си,ти си глупачка,да си мислиш такива неща...сменям си паролите ,щото така искам...."   и други подобни идиотски отговори.
Ако Човека до теб те обича и държи на теб,така ли ще реагира на твои притеснения?
Явно за авторката това Е ТРУДЕН момент.И не получава подкрепата ,която й е нужна...

Къде виждаш ти тук разлика?
Дали е изневерил или не май в случая няма чак такова значение...
По-важното е как се отнася той към нейните притеснения....  Peace
А това не е поведение на Човек,който ще бъде до теб и в други трудни моменти...

# 269
Добре де, добре, аз вдигам бялото знаме.

ПРи доказана изневяра - развод на секундата. Сега....доволни ли сте? Laughing
Без право на обжалване, доживот.

Е на секундата , няма ли поне час два да му отровим съществуването  Twisted Evil Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт