Поредната тема за един брак без щастие

• 24 500
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Опитай с:  Ctrl + Shift + Alt + Z

или с:  Shift + Ctrl + Alt + V

И какво направи, та антивирусната ти не я засича и докладва като вирус?

# 241
  • густо майна Филибето
Прочетох две страници отпред и две отзад, и е възможно да съм пропуснала нещо много съществено, но първите обяснения - той ме помоли да му видя фейсбука, телефона и дъра дъра, пък там видиш ли, имало неща, които не са за гледане - звучат много неправдоподобно. Предположих, че си е гледала без разрешение и си искала обяснения. Много ме засърбяха пръстите да дам един съвет - рови се и се гледа без коментарии, до момента в който има улика. Иначе някои неща може да не изглеждат както си пише някъде по социалните мрежи. Wink Ами ти направо си го подтикваш да крие всичко от теб! Съжалявам, ако се окаже, че има друга жена, но такива неща в крайна сметка се случват, и много пъти са мимолетни, без да оставят следа в семейните отношения. Колкото повече затягаш примката ,толкова по-грубо ще се държи с теб, и толкова по-голямо ще е желанието за кръшкане.

# 242
Инсталира ли програмата?

Да ама така е скрита че не мога да я открия, май се отваря с комбинация от клавиши..... обаче нямам идея как  newsm78
Точно и това е целта, Герганче, то, ако можеше да я видиш в Адд римув програмс, за къФ е тогава? Laughing

Албо, и аз това се чудя. Обикновено пищят.

# 243
С шпионажа не се справих  Sad

Днес проверих пощата му, само там си му е старата парола, та имаше "вие имате ново съобщение от ..." отоврих писмото и то нали там пише текста на съобщението, пишеше "айде аз отивам на работа"  Shocked Пак на пръв поглед нищо страшно, само дето сама комуникация с нея ме дразни, точно защото всичко е скрито и тайно и ...побърквам се вече  Twisted Evil Имам глупавата идея на пиша на дамата какво общо има със съпруга ми??!

Той пък от няколко дни ме е заразпитвал как да си изтрие фейсбук профила  ooooh!

# 244
Това звучи все едно иска да те преметне. Дано бъркам. Ако иска да блокира достъпа на някой до него е едно да го трие друго. Защо му е хрумнало? А това с работата е по-скоро като да скайп. Той в историята на пощата си може да види, кога си влизала и да ти прати да прочетеш всичко.

# 245
Това ще е груба грешка, да и пишеш. Ако има нещо, по-скоро бъди дискретна, ако наистина искаш да се добереш до инфо.

(боже, какви съвети доживях да давам ..... ooooh!)

# 246
Това ще е груба грешка, да и пишеш. Ако има нещо, по-скоро бъди дискретна, ако наистина искаш да се добереш до инфо.

(боже, какви съвети доживях да давам ..... ooooh!)

Е колко врееме вече съм дискретна и нищо, заинтаил се и не мога да изкопча нищичко  ooooh!

Това звучи все едно иска да те преметне. Дано бъркам. Ако иска да блокира достъпа на някой до него е едно да го трие друго. Защо му е хрумнало? А това с работата е по-скоро като да скайп. Той в историята на пощата си може да види, кога си влизала и да ти прати да прочетеш всичко.

Не знам защо иска да си трие профила, питам го, отговор "просто така, скучно ми е, нищо не се случва в тоя фейсбук"  newsm78

# 247
в никакъв случай не се занимавай с нея!

# 248
Ми като му е скучно да не влиза просто.
Не и пиши, не знаеш този имейл дали наистина е нейн най-малкото. Но може да си го запомниш.
Не можеш ли да се добереш до разпечатка на телефона му?

# 249

Днес проверих пощата му, само там си му е старата парола, та имаше "вие имате ново съобщение от ..." отоврих писмото и то нали там пише текста на съобщението, пишеше "айде аз отивам на работа"  Shocked Пак на пръв поглед нищо страшно, само дето сама комуникация с нея ме дразни, точно защото всичко е скрито и тайно и ...побърквам се вече  Twisted Evil Имам глупавата идея на пиша на дамата какво общо има със съпруга ми??!

Той пък от няколко дни ме е заразпитвал как да си изтрие фейсбук профила  ooooh!
... newsm78 Може пък да е на кръстопът човека , да е усетил , че се е заиграл повече от необходимото и да се опитва да приключи. Знам ли...това му ми хрумна просто... Thinking
А за идеята да пишеш на въпросната дама, остани си само с идеята. Няма да постигнеш нищо , този ход не го прави. Трябва ти още търпение и наблюдателност, за да си изясниш за себе си какво става.
Знам, че е изнервящо и тормозещо, но не виждам друг начин, щом нещата не се получават с "картите на масата". Tired

# 250

... newsm78 Може пък да е на кръстопът човека , да е усетил , че се е заиграл повече от необходимото и да се опитва да приключи. Знам ли...това му ми хрумна просто... Thinking
А за идеята да пишеш на въпросната дама, остани си само с идеята. Няма да постигнеш нищо , този ход не го прави. Трябва ти още търпение и наблюдателност, за да си изясниш за себе си какво става.
Знам, че е изнервящо и тормозещо, но не виждам друг начин, щом нещата не се получават с "картите на масата". Tired

Aбсолютно откровенно трябва да призная е първо това си помислих, че е  усетил че се пооплита и затова единствен начин е да зачисти фейсбука  Rolling Eyes Обаче успях да вляза все пак (по добре не питайте как) ми няма съобщения, няма нищо, всичко е изтрито, само едно съобщение от вчера в което пише "отивам на работа", ни в клин, ни в ръкав, та 100% това е завършек на диалог  ooooh!

Ох здраве да, вече ще пиша само когато имам категоричен резултат  Sad

Не можеш ли да се добереш до разпечатка на телефона му?
Той от служебния лафи с нея, тъй че няма как  Rolling Eyes

# 251
Честно да ти кажа,четейки няколко страници от темата и предимно твоите постове-мисля ,че има нещо мъжа ти  стази въпросната дама.Съжелявам за искренноста,подкрепям те и разбирам ,доста  от нещата са ми  познати .
Съветвам те да  проведеш разговор с него , и без да приключете темата -дали с признание или убедителност от негова страна ,че няма нищо да не оставяш така нещата и да измъчваш себе си Rolling Eyes

Ако го познаваш добре ,най малко държанието подсказава какво му е и ,че нещо има Peace

# 252
изчетох Ви Mr. Green
Вие нямате ли си други грижи ,та си създавате сами проблеми.ШпионаЖ Shocked Shocked..защо????За какво????-за да не спиш по цели нощи.да си създаваш допълнителен стрес...после хоп щитовидната и стомаха пропяли ooooh! ooooh! ooooh!
Не ,благодаря такъв живот Stop....и то само заради самовнушена изневяра Thinking....И авторката....до къде стигна а?Все още не са те пратили на психоаналитик
Моя съвет: направи нещо за себе си,поглези се,обърни внимание на собствените нужди....пробвай нещо различно-някакъв спорт...Имай ден от седмицата -твой  и го посвети на неща ,които обичаш или приятелки....

За мен напразно се измъчваш....бял кахър е твоето... Mr. Green Mr. Green

Дори да ти е изневерил-какво толкова страшно има Thinking
Някои като изпищат,,изневяра''и започва филма...само че на мен ми е скучен и абсурден Twisted Evil

# 253

Някои като изпищат,,изневяра''и започва филма...само че на мен ми е скучен и абсурден Twisted Evil

Не всеки реагира като теб.
Много хора не могат да простят изневярата, лъжата и предателството.

А, че господина крие нещо е повече от ясно!

# 254
Не съм чела цялата тема , но ми се иска да знам авторката знае ли какво точно ще направи ако разбере ,че мъжа и има нещо повече с тази жена или ще решава на  момента дали го разкарва или остава с него.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт