Поредната тема за един брак без щастие

• 24 495
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Къде има проблем при еднократна изневяра или кратка връзка ?
..в ,,ощипаните булки'',явно Mr. Green

# 286
  • София
Къде има проблем при еднократна изневяра или кратка връзка ?
..в ,,ощипаните булки'',явно Mr. Green
В лъжата, там е проблема. Защото докато си седиш и си мислиш как милото е "на работа", с "Митко от казармата" и т.нат. той чука някоя кака. Аз ненавиждам да ме лъжат. На мен лично в това ми е проблема.

# 287
Тъй като аз почнах тая тема е редно да споделя мислите дето ми се въртят в главата...
   Искам да започна от там че напоследък освен тези проблеми ми се струпаха здравословни и то покрай детето, вярвам че всички ще ме разберете колко ми се изтощиха батерийте...Отделно и аз болна, недоспала....Не искам да влизам в подробности, но разбрах че са се чували по телефон и вече нямаше накъде на бяга моя мъж. Обясни ми че се чуват по работа, той наскоро си купи машини за собствен бизнес и иска да го развие освен в нашия град и в околните от където е тя, уреждала му голяма поръчка за много пари....

И така, вярно или не, аз избирам да вярвам. Искам и имам нужда да съм щастлива, а за тая цел май първо трябва да постигна вътрешен мир. Ще спра да мисля за предполагаема изневяра, ще се опитам да спя спокойно..

Отговор да въпроса дали ще простя няма как да дам. Попринцип - да, бих простила изневяра, ако е еднократно, ако той съжалява за стореното, защото ако системно се вижда с нея, ако му харесва да се вижда с нея и не чувства вина, тогава въобще не виждам какво значение има какво мисля аз Wink  

Искам да живея живота си сега, в този момент, ако има нещо да става нека става, с догатки нито ще го спра, нито ще го предизвикам, само дето си осигурих много нерви, много безсънни нощи, много тревоги....
Наистина смятам темата за приключена, благодаря на всички, които се включиха   bouquet

# 288
... Къде има проблем с липсата на тези неща при еднократна изневяра или кратка връзка ?

Щом не виждаш проблем и ти е приятно мъжът ти да чука други, пердашете се на воля, проблем няма  Simple Smile
Но има и различни хора, на които не им е приятно. Ако знаеш, че определено нещо, каквото и да е, не за секс, би наранило мъжът ти, ще го направиш ли нарочно?
В крайна сметка всеки усеща нещата различно, аз до изневяра съм стигала, когато за човека до мен не ми е пукало, ама грам, може и при други да не е така, но за мен е, така че ако ми изневери, за мен ще е знак, че вече не го интересувам Peace

# 289
Тоест, ти си щастлива - смени заглавието на темата тогава. Защото заглавието продължава да е едно, а проблема ти - друго Peace
Успех в бизнеса на мъжа ти и в твоето щастие, дано да е такова и да си спокойна Peace

# 290
  • София
  Искам да живея живота си сега, в този момент, ако има нещо да става нека става, с догатки нито ще го спра, нито ще го предизвикам, само дето си осигурих много нерви, много безсънни нощи, много тревоги....
Поздравления!  bouquet И знай, че често при такива напрегнати ситуации хората, противно на всякаква логика, избират да дразнят любимия и себе си, я със смяна на пароли, я със следене на пароли. Повярвайте, че във вашият брак има още нещо, че можете да си давате любов и ще си спестите още много моменти на раздразнение.  Hug

# 291
... Къде има проблем с липсата на тези неща при еднократна изневяра или кратка връзка ?

Щом не виждаш проблем и ти е приятно мъжът ти да чука други, пердашете се на воля, проблем няма  Simple Smile
Но има и различни хора, на които не им е приятно. Ако знаеш, че определено нещо, каквото и да е, не за секс, би наранило мъжът ти, ще го направиш ли нарочно?
В крайна сметка всеки усеща нещата различно, аз до изневяра съм стигала, когато за човека до мен не ми е пукало, ама грам, може и при други да не е така, но за мен е, така че ако ми изневери, за мен ще е знак, че вече не го интересувам Peace

Случва се, не че е приятно, даже неприятно е меко казано, но хората не са светци и правят грешки. Случва се и то даже прекалено често, а аз не съм стигала до изневяра. Пък знаците дали го интересуваш или не са едно нещо, друго нещо е какво ще направиш, когато случката е факт. Колко много семейства преживяват и без изневяра и без да се интересуват един от друг ... Представи си, че ти все още се интересуваш от него, а и той не е загубил интерес към теб  Wink и не си готова да си тръгнеш за нещо, което не си е струвало (даже според него newsm78). Няма и нужда да прощаваш, можеш да го наречеш даване на шанс на съвместния ви живот (ако все още си струва за теб)

Слаби са хората, егоисти са, действат често импулсивно, нараняват (най-вече себе си, ако са достатъчно умни го разбират) и доста по-лоши работи правят. Тръгнеш ли си, значи егото ти те е победило (не знам дали ще разбереш)   bouquet

п.п. извинявай, ама тези думички чукане и пердашене са доста гнуснички за употреба от възпитани дами, въпреки темата  Peace

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 01:50 от greendream

# 292
Тъй като аз почнах тая тема е редно да споделя мислите дето ми се въртят в главата...
   Искам да започна от там че напоследък освен тези проблеми ми се струпаха здравословни и то покрай детето, вярвам че всички ще ме разберете колко ми се изтощиха батерийте...Отделно и аз болна, недоспала....Не искам да влизам в подробности, но разбрах че са се чували по телефон и вече нямаше накъде на бяга моя мъж. Обясни ми че се чуват по работа, той наскоро си купи машини за собствен бизнес и иска да го развие освен в нашия град и в околните от където е тя, уреждала му голяма поръчка за много пари....

И така, вярно или не, аз избирам да вярвам. Искам и имам нужда да съм щастлива, а за тая цел май първо трябва да постигна вътрешен мир. Ще спра да мисля за предполагаема изневяра, ще се опитам да спя спокойно..

Отговор да въпроса дали ще простя няма как да дам. Попринцип - да, бих простила изневяра, ако е еднократно, ако той съжалява за стореното, защото ако системно се вижда с нея, ако му харесва да се вижда с нея и не чувства вина, тогава въобще не виждам какво значение има какво мисля аз Wink  

Наистина смятам темата за приключена, благодаря на всички, които се включиха   bouquet

Герганчето, браво на теб, че си взела за себе си решение и някакъв изход от тормозещата за теб ситуация. Peace Това е най-важното, другото времето ще покаже , как и защо. Peace

# 293
...
п.п. извинявай, ама тези думички чукане и пердашене са доста гнуснички за употреба от възпитани дами, въпреки темата  Peace

Не знам, аз не претендирам да съм дама, обичам да наричам нещата с истинските им имена, а не да си крия главата в пясъка. Съмнявам се, че четат книги  Mr. Green

Към авторката - успех!

# 294
доверието и съпричастността да не би да са само по отношение на изневярата ?
Не са.Но определено липсват , когато изневярата е факт!
Тогава какво остава?
Общата спалня?Или децата?    Thinking

За мен лично,ако го няма доверието,взаимността и обичта в едно семейство,хич не ми пука на какво друго е изградено...ако изобщо има нещо друго общо...

Деца, секс, общ живот ... какъв е проблемът ? За какво по-точно ти е това доверие ? Къде си го слагаш в живота ?
Съпричастността как я свързваш с изневярата ? Съпричастността не е ли по отношение на съвместните ви ангажименти - съвместни решения свързани с деца, финансии, къща, роднини, свободно прекарване на времето ? Взаимността - изразена в сексът, общото прекарване на времето, внимание. Къде има проблем с липсата на тези неща при еднократна изневяра или кратка връзка ?
То всичко си зависи от разбиранията на всеки определен човек за нещата.Аз държа на доверието и ако го няма ,какъв секс ,какъв общ живот....Ако знам ,че ме лъже или е лъгал,то нормален разговор не мога да водя с него ,ти за секс и ала-бала ми говориш...
Съпричастността-положението е същото.ЗА каква съпричастност говорим изобщо,като му е по-важно да ходи да се чука с други?
А взаимността при наличие на изневяра изобщо не я коментирам,тя просто ще липсва.

Цитат
п.п. извинявай, ама тези думички чукане и пердашене са доста гнуснички
Ами как се нарича еднократната изневяра?Нали уж не става дума за любов,значи си е просто чукане...както и да го наречем.

# 295
браво, краси.мира и Не се сърди, човече, много сте яки и мъжете ви също са много яки! Перфектно е да се живее според принципите, в идеална среда от доверие, взаимност, съпричастност, и разбира се, с идеалния партньор. Вие, които вдигате пръст срещу другите, ето такъв назидателен Naughty, давате ли си сметка, колко семейства живеят в хармония като вашата ? Виждам, че се водите от думите на Исус Христос - Който е безгрешен пръв да хвърли камъка! Ние сме затова тук, да се срамуваме и да понесем справедливите ви думи   bouquet

# 296
Жалко, че приемаш думите ми така. Не ме интересува как живеят другите, живея както искам аз. Не съм перфекнта, не перфектен, но няма да живея в болка, ако ми дойде на главата. Всеки с избора си.

Темата е изчерпана, авторката вече я приключи, ако има друго за обсъждане, нека минем в друга тема, за да не бъркаме в раната.

# 297
браво, краси.мира....
 Вие, които вдигате пръст срещу другите, ето такъв назидателен Naughty, давате ли си сметка, колко семейства живеят в хармония като вашата ? Виждам, че се водите от думите на Исус Христос - Който е безгрешен пръв да хвърли камъка! Ние сме затова тук, да се срамуваме и да понесем справедливите ви думи   bouquet
Я,ако обичаш ,покажи ми къде съм размахвала пръст!
И кого точно съм осъдила?   
Ако може, с цитати!

А другите семейства могат да живеят както искат.Решението е тяхно.

Успех на авторката!Дано успее да се пребори с демоните си!
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт