Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 553
  • 171
  •   1
Отговори

Пожелавам си темата да е по-активна и много приятни изненади през този месец!

# 1
  • Варна
Честит празник на всички  Hug, и аз желая на всички само хубави новини този месец и много, много здраве   bouquet

# 2
Хайде да се набутам и аз тук и да ви пожелая този месец да е вълшебен и сбъдващ мечти!  Hug

# 3
  • Варна
Честита нова темичка и нов месец! Нека я напълним с радостни новини!
Честит празник на всички!

# 4
Хубав месец и от мен, момичета!
 Зимните месеци имат някакво свое невероятно очарование: на огън в камината, на ароматен чай, на домашен уют, на семейни празници! Извиниете ме за лиричното отклонение, явно привключвам на коледна вълна. Mr. Green

# 5
  • Талант на 2012,2013 г.
Хоп. Тук съм. На всички вас пожелавам един ведър ноември, изпълнен само с хубави новини... Hug

# 6
Може ли и аз да се присъединя?
Миналият ноември в мен се бе зародил нов живот...разбрах го около коледа,тази година коледната ми приказка свърши,но си пожелавам на мен и на вас също тази коледа и новата година да ни донесе много щастие и збъднати мечти момичета!
 Hug Hug Hug

# 7
  • Варна
Може ли и аз да се присъединя?
Миналият ноември в мен се бе зародил нов живот...разбрах го около коледа,тази година коледната ми приказка свърши,но си пожелавам на мен и на вас също тази коледа и новата година да ни донесе много щастие и збъднати мечти момичета!
 Hug Hug Hug

Hug дано, тази година също ти донесе нова коледна приказка, както и на всички останали, които го желаят !

# 8
Пожелавам хубав месец на всички ни.

# 9
Хайде и от нас само ведрост и щастие да донесе на всички ноември. На мен този месец е един от любимите, да не кажа най-най-любимия. Преди две години през този месец сбъднах мечтата си появи се най-красивото Цвете. А утре миличката ми племенница е рожденничка.
Честит ден на Народните будители! И честит празник на нашата даскалица!  bouquet

# 10
Нека този месец ни донесе здраве и късмет Hug. Hug Hug

# 11
На всички Ви пожелавам усмихнат,красив и стремителен месец! Много късмет мили майчета Hug Hug

# 12
Пожелавам на всички ни много приятни изненади през този месец  Hug

# 13
Благодаря за пожеланията за рожденния ден на Дани хулигани! Hug
Бени, на патерици честит рожден ден! Желая ти много радост, щастие и любов! newsm51
Ето малко снимки и от нашето бебешко парти!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1562527316034&set=a.1 … .78193.1620875513
А на всички желая един хубав и изпълнен с приятни изненади месец! Hug

# 14
Електра, много готин рожденик! Жив и здрав да ти е! Ти си прекрасна също като него!
Хайде, в този месец да си чакаме хубавите неща, а лошото зад гърба. Ще чакаме и красавицата Цветенце да ни ощастливи със снимки от партито.  Grinning
  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт