МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 30 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Много празници - много поводи за поздравления.

Честита Коледа на всички, нека ви донесе много радости, положителни емоции и здраве.

Карамелена,  честито бебче, да ви е живо и здраво и занапред само радости   bouquet Пусни някоя снимка на малкото съкровище, че и мен ме чака същото след има-няма 3 месеца.

До колкото виждам на първа страничка днес Зла гад-Пиги също има повод за празнуване. Да е жива и здрава и всички около нея!   party023

Мама Цоци - и на твоето малко съкровище - весел празник, да е много здрав и тепърва да измисля белите!   ura

Анна, честити крачета. Сега започва тичането, падането...

Да сте живи и здрави всички и успешна подготовка за Нова година! Я кажете къде ще прекарате празника?

# 406
  • Варна
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
Бяхте ли послушни? А получихте ли желаните подаръци?

Мишела, благодаря за рецептата за питка   bouquet. Опитах, я и много добре ми се получи. Ще се прави пак Laughing.

# 407
Здравейте и Честита Коледа!

Да ви се похваля - вчера бях на лекар и установихме сърдечна дейност! Както се досещате, решихме да си оставим бебчо, така че догодина през лятото, ще се с един повече! newsm07 Толкоз за сега от мен. Весело посрещане на Новата година!

# 408
Благодаря ви за хубавите пожелания!
Аз бях определена с термин 8 декември.Седмица след това постъпих в патология.Там видеозона показа незряла плацента и малък плод, което доведе до отлагане предизвикването на раждането и изясняване начина му.Имам едно нормално и едно раждане със секцио.На 21-и сутринта ме черпиха с една клизма и ме прехвърлиха в предродилна.Там система и пукане на водите.Нищо не се получи обаче и тъй като и без това всички казваха че не можело така, че трябвало да ми правят секцио, че аз не съм добре, че другите не са добре, че всички не са добре, трябвало да ме режат - чакаме предното момиче и ме вкарват и мен в операционна.Малко по-късно обаче започнаха контракции и после си знаете - боли много Laughing.Бебето, което трябваше да е много малко се роди 3370кг и 49см.За Бъдни вечер се прибрахме  и се получи приказно.Големия батко беше твърдо против когато разбра за бремеността ми, сега обаче е повече от обсебен от бебчето.
Момичета имам един въпрос.Кърмя беба, ака нормално без затруднения, но изпражненията и са като пресечени.На какво може да се дължи това или е нормално?

# 409
  • На село (близо до Лондон)
Момичета имам един въпрос.Кърмя беба, ака нормално без затруднения, но изпражненията и са като пресечени.На какво може да се дължи това или е нормално?

карамелена честито и от мен! Акитата ако са като горчица (жилти и рехави) значи си е добре. Пресечени и леко слузести също е ОК.

# 410
  • София
  Както GI вече ти е писала това е напълно нормално изглеждащо изхождане на едно кърмено бебе. Леко течно жълтеникаво-кафеникаво като горчица с малки белички пресечени парченца. След шести ден, до шестата седмица трябва да има поне 2-3 хубави изхождания на ден, може и на всеки памперс за да е сигурно, че се храни добре и межде 8-12 кърмения за денонощие.
  Ако имаш въпроси за кърменето или нещо което те притеснява сме насреща  Simple Smile

# 411
Честита Коледа,
честито на всички,имащи повод за празнуване,
Карамелена,на теб специално честито,получила си невероятен коледен подарък,
много здраво и спокойно бебе ти желая,
Вяра,на теб също честито,здраве и спокойствие на теб самата....

Усмихната вечер,момичета....

# 412
  • Бургас
Честита Коледа и от мен.
Много здраве и щастие ви желаq
Да ви се похваля - вчера бях на лекар и установихме сърдечна дейност! Както се досещате, решихме да си оставим бебчо, така че догодина през лятото, ще се с един повече! newsm07 Толкоз за сега от мен. Весело посрещане на Новата година!
Честито,пожелавам ти лека и спокойна бременост,а за финал едно рзкошно лъвче.
Карамелена,честито да ви е прекрасното момиченце,да е много здраво и щастливо дете.

# 413
Благодаря ви!Много точни отговори.
Акото на цвят е каквото го описвате, честотата също е като по учебник, само пресеченото ме притесняваше.
Аз общо с двамата батковци имам около два месеца може би кърмачески опит, така че направо съм си без опит.Непременно ще се възползвам от вашите знания и занапред.

# 414
Моето пожелание за вас е:

Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

# 415
  • София
Карамелена, честита ти рожбичка и успешно кърмене!  Hug   bouquet

Аз се взех в ръце (по-точно седнах да попиша, та се оказа спасителната сламка, за да ми просветне и да посрещна новата година с отскок, не с пълзене Laughing) и сега съм нагънала една купа "смръдливи" (според децата) пуканки.  Mr. Green (някакви какаово - карамелени - уж, ама не ги харесаха и аз нали, таковата, като за последно да не стават зян ги хрупкам и ги прокарвам с какаово-кафеено-млечна гореща смес.  Laughing  Пък то отслвабването, зачеването и другите бизнес планове и житейски тегоби ще ги начинаваме "до година до амина"!  Wink  Laughing

Остава да ви пожелая всичко хубаво - празнувайте по план график без неприятни изненади  и  в свежа компания! До скоро!   Hug

# 416
Нека Новата 2011 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. И не забравяйте точно с настъпването на Новата година да целунете любимите си хора!С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 417
  • София
Весела вечер момичета !
И дано новата година ни донесе много здраве , усмивки и късмет !Дано децата ни радват с успехи и да се разбират помежду си !

# 418
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart EyesМилички,здравейте,дали знаете безплатното пътуване да е отпаднало от април тази година с постановление? На автогарата ми казаха ,че не сеплаща автобусният транспорт на многодетните майки от април тази година? newsm78 newsm78 Thinking

На всички мамчета и техните дечица и семейства желая най 9вече здраве, късмет ,щастливи мигове през Новата година! santa2 santa2 santa2 Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas:

# 419
Честита Нова Година!
Бъдете здрави,обичайте се и нека усмивките никога да не падат от лицата ни!
Бог да благослови големите ни семейства и през тази година!
Прегръщам всички и ви целувам!

Общи условия

Активация на акаунт