Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 231
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
  • Криворазбраната Европа
Е, как така без да ти изследват хормоните, че той така опита ти е бил обречен ooooh! Мен само заради TSH ме бавят от началото на заповедта ми (Март) до сега и док ми каза, че докато не вкараме хормона в допустимите граници, просто няма смисъл да правим каквото и да било. А имунологичните ги направихме първи, за да знаем с какво ще се борим. Не знам, много странно ми звучи това отношение Thinking Не сме на конвейр все пак #Cussing out

# 391
ми не знам, това е в малинов...аз ли да им казвам какви изследвания да пускаме...нали ТЕ са лекарите?

# 392
Те нямат време за подробности. От ден на ден там е по голям конвейр. Има успели не отричам - но има и доста неуспели . За тях си поредната бройка. Не съм сигурна че дори четат винаги досиетата. Аз имам 3 опита там кой от кой по експериментален. Лично съм била на преглед , когато акушерката Руми дойде казвайки че на пациентка са сложили по голяма инжекция от предписаното - доза двойна - отговора на Стаменов беше кажи и че няма да я караме да я плаща. Това е всичко друго, но не и сериозно. Етигра много съжалявам че минаваш през всичко това.

# 393
  • Пловидв
Здравейте момичета!!! Отдавна не съм писала във форума и много неща съм изпуснала.След две извънматочни и две операции се реших да направя инвитро... Одобриха ме от фонда и както следва направих всични предварителни изследвания и ми изписаха марвелон на 5-ия ден от цикъла да го пия и 5 дена преди да свърши да ида на преглед .Да ама за какво ,как, какво предстои никои не ти казва?... Питам те казват, ние ще се обадим... А аз не мога така искам да знам какво предстои. Дълго се лутах из форума и видях че темате е преподновявана,но искам да питам къде мога да прочета всичко какво предстои, защо се пие този марвелон и др...
Благодаря Ви предварително...Simple Smile)) Heart Eyes

# 394
ma6uki,

ето ти блога на една успяла вече мама, който е прекрасен и ще ти даде отговяор на всички въпроси:

http://www.ivf.no-meat.org/link_infertility/ivf_cycle/

Etigra, просто не знам как да те успокоя.  Само имай предвид, че за успеха е необходимо спокойствие и вяра в лекаря ти, така че помисли дали да не потърсиш друго мнение.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 14:58 от Margaritka

# 395
  • Пловидв
Мерси много... Hug

# 396
успех мила,пожелавам ти за Коледа да получиш най-ценния подарък Praynig[/left]
Късмет и на останалите момичета[
[/b]
МнОго ти благодаря,успех на всички...утре ми е пункцията,а корема ми сякаш не е така надут-и вече си вкарах филма,че са се спукали фокитата и ..нищо няма да се получи  Weary

# 397
  • Малта
не са ми направили имунологични изследвания, нито изследвания на щитовидната жлеза. не се знае защо не пукам фоликулите. а сега ням ада се знае и защо не стана този път - дали средата ми не е враждебна например...но аз ли да им казвам как да си вършат работата? 8 месеца готвихме един трансфер, а дори не ми направиха хормонални преди него...

ИЗВИНЯВАЙ Etigra, знам че си разстроено в момента ... но това е АБСУРД, бе изследвания на TSH и Пролактин поне (щитовидна и химофиза), как е възпожно да се правят АРТ процедури, особено ако си с неизяснен стерилитет, то СПЕРМОГРАМА, СЪВМЕСТИМОСТ, куп изследвания трябва да се направят  Shocked Не мога да повярвам, че клиниката ти е МАЛИНОВ  Crazy Цяла Б-я едва ли не се бута на там .... както и да е, явно случаят е еденица, но все пак е абсурден ...
МОЯ съвет, от опит, е да ИСКАШ всичко за което знаеш, че ще е по-добре и да ПИТАШ винаги за ВСИЧКА, не оставйя нещата на самотек .... доверие към лекаря ДА, но не 100%тово. ВИНАГИ си имай ЕДНО на УМ и то ВИНАГИ да Е в ТВОЯ ПОЛЗА, това е твоя Живот и Твойта Мечта  Praynig

ЖЕЛАЯ ти УСПЕХ мила, и не се Предавай   bouquet

# 398
Момичета, имам един въпрос към тези от вас които вече имат опит с инвитрото... в сряда ще ми е пункцията и ми казаха че трябвало да съм 'тоалирана'. подразбрах че се има предвид 'бръсната'. та въпроса ми е това обща практика ли е? дали наистина се има предвид бръсната или една много къса прическа е също приемлива? питам защото ми се струва че тази практика с бръсненето на запад отдавна я спряха, поне що се отнася до всякакъв вид операции, защото увеличава рисковете за инфекция. та исках да разбера от вас тоалирането повсеместно ли е в БГ? а може би и Purple може да се изкаже как е в щатите?

# 399
  • Варна
Lena, мен изрично ме предупредиха да се обръсна на пункцията.

# 400
  • София
Етичка  hug аз не разбрах, но след неуспешен опит няма ли да коментират  Rolling Eyes ако наистина така са те претупали потърси второ мнение, може пък другаде да е твоя лекар  Rolling Eyes
Lena, мен изрично ме предупредиха да се обръсна на пункцията.

И мен  Rolling Eyes доколкото разбрах и за лапароскопии и други коремни операции ти искат обезкосмен корема  Mr. Green

# 401
  • Atlanta
Няма такова изискване тука, дори за раждането не са ме искали избръсната. Аз съм с много къса прическа /Lena много ми хареса израза  Simple Smile/ нямало е забележки. В списъка с изискванията преди пункцията също го нямаше, а той беше много подробен - за шампоаните, лосионите, парфюмите, бижутата, дрехите, предполагам ако трябваше и това щяха да включат.

# 402
Това с бръсненето е отвратително. Наложи ми се за операцията и после със седмици ме тормозеше, докато си израстнаха космите. Наистина ли го изискват при пункция?

# 403
Марисил,късмет днес на пункцията.Дано всичките фукита,са пълни с яйчица.Ще чакам да докладваш колко си измътила.

По въпроса за почистването преди пункции и операции-да,така е.Искат да сме тоалирани идеално.

# 404
  • София
Lena,за да не ти е гадно после,най-добре си отиди на кола маска,ако можеш да издържиш.Аз,нормално, ги махам след цикъл.Като съм в процедури,до пункцията се появяват десетина дребосъка,но не ме карат да ги бръсна

Общи условия

Активация на акаунт