Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 193
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
успех мила,пожелавам ти за Коледа да получиш най-ценния подарък Praynig[/left]
Късмет и на останалите момичета[
[/b]
МнОго ти благодаря,успех на всички...утре ми е пункцията,а корема ми сякаш не е така надут-и вече си вкарах филма,че са се спукали фокитата и ..нищо няма да се получи  Weary
Мила не се вкарвай във филм! То и аз като преди пункцията бях се шашнала окончателно на същата тема за спукан фуликул - аз имах само един... Мъжа ми се смееше... Simple Smile И така накрая се оказа, че само съм се стресирала... Не се притеснявай - всичко ще е наред, само не се напрягай.
Успех!!! и разказвай!

# 406
здравейте, днес съм доста по-добре психически и успокоена. снощи се чух с док, който каза ,че моят проблем бил лигавицата...и януари ПАК това ще гледаме!!! междувременно обаче реших да ида да ме види и Конова - ей така, за второ мнение. моя близка приятелка е мн доволна - има ли момичета от София, които да са ходили до Плевен при нея? смятам там да пусна изследвания и без това явно този месец - декември моята клиника е затворена, а януари ще го оползотворим чак от края на месеца, в зависимост от МЦ...а не ми се иска да се предоверявам...и да вися бездейно... та взех час за конова за следващата седмица.
Ако Конова не става, ще ида при Щерев...а за изследванията- хормонални ми пускаха за последно 2009, октомври...тогава само пролактина не ми беше в норма, но оттогава пия достинекс...

# 407
здравейте, днес съм доста по-добре психически и успокоена. снощи се чух с док, който каза ,че моят проблем бил лигавицата...и януари ПАК това ще гледаме!!! междувременно обаче реших да ида да ме види и Конова - ей така, за второ мнение. моя близка приятелка е мн доволна - има ли момичета от София, които да са ходили до Плевен при нея? смятам там да пусна изследвания и без това явно този месец - декември моята клиника е затворена, а януари ще го оползотворим чак от края на месеца, в зависимост от МЦ...а не ми се иска да се предоверявам...и да вися бездейно... та взех час за конова за следващата седмица.
Ако Конова не става, ще ида при Щерев...а за изследванията- хормонални ми пускаха за последно 2009, октомври...тогава само пролактина не ми беше в норма, но оттогава пия достинекс...
"Може да ти зву4и глупаво ,но жената трябва да е като колата .
Трябва да си има един майстор ,а не всеки да се у4и на нея."

Това ми го казаха на мен преди години и повярвай ми  ИСТИНА ИЗЛЕЗЕ.
При доц.Конова съм била  и д-р Стаменов се съобрази с нейните препоръки.Имах една сравнително лека и успешна бременност.
Пожелавам ти успех през Новата Година

# 408
  • София
Аз пък съм си приготвила една папка разпечатани статии от сайтове американски ин-витро клиники с различни видове изследвания - ПИД на всички хромозоми, ЛАД и т.н. и мисля утре на прегледа при Стаменов (този за разговор "Какво правим сега?" след неуспеха) да му ги сервирам и да питам кое от тях правят и дали ще ми бъдат направени...Ако НЕ-тата надделеят, мисля да си поискам копие от всички правени изследвания и процедури и да си търся клиника в чужбина, дали САЩ, дали Турция, зависи те какво ще ми отговорят на същите въпроси...

А за колата...добре че не останах в Св. Лазар... 

# 409
  • София
Sharky, ще споделиш ли получените отговори?
И от Стаменов и евентуално от чужбинските клиники.

# 410
  • София
Шарки, и аз ще чакам с нетърпение с какви доводи ще те оборят или ще те убедят ,евентуално
..... а какво й беше на Св. лазар в тази връзка,стана ми интересно  newsm78

# 411
  • София
Ей, Шарки, ти ще въдвориш ред най-накрая, същински фелдфебел си Wink Утре със здрава ръка и дебела папка ти желая успех и ако научиш нещо ново, да ни информираш Hug

# 412
Марисил,късмет днес на пункцията.Дано всичките фукита,са пълни с яйчица.Ще чакам да докладваш колко си измътила.

По въпроса за почистването преди пункции и операции-да,така е.Искат да сме тоалирани .

Момичета,Благодаря на всичКи Ви за подкрепата и за Инфото (IrinaB. Speed76 hristina21 и на всички други ) Hug Hug

Вече преживях и пункцията  Blush извадиха ми осем яйчица Simple Smile ,а утре да видим материала на мъжо колко е оплодил Praynig Praynig

Сега малко ме наболява,Но не е болка за умиране..представях си го много по плашеЩо  Outta Joint
Доки каза да си слагам УТРОГЕсТАн-3*2(но не каза например да пия ношпа)
Момичета мнгогоо силно се моля да има повече оплодени и да мее харесат за МаМЧЕ  Praynig

# 413
marisil успех, мило  Hug Лягай сега и почивай   bouquet Стискам палци за успешен финал  Praynig

# 414
Ilita♥♥♥  почивам си активно, и се моля за повече ембриончета  Praynig Praynig

# 415
марисил Hug,чудесна бройчица си измътила.Осем фоликула,или яйцеклетки?Ще се харесат,няма начин.

# 416
  • София
Шарки...
..... а какво й беше на Св. Лазар в тази връзка,стана ми интересно  newsm78

То беше по повод колата и жената, дето само един мъж трябва да ги кара...и смяната на клиниките...аз ако не бях сменила клиниките, досега са си бухам ембриони върху миоми и да се чудя какво става...аз и сега си се чудя, ама поне знам какво ми няма, засега единствено не знам какво ми има - хромозомни аномалии на яйцеклетките ли, на спермитата ли...аз първата стимулация с клостилбегит и първото ин-витро в онази клиника съм ги правила без цветна снимка, да не говорим за биопсии и  хистероскопии. Оставям на вас изводите дали подобна клиника не трябва да се сменя...Св. Лазар са добри в следенето на вече настъпила бременност и аз раждане, ама за ин-витро  newsm11

# 417
марисил Hug,чудесна бройчица си измътила.Осем фоликула,или яйцеклетки?Ще се харесат,няма начин.

миличкааа..малко ме накара да се замисля..амаи ембриоложката ми каза и доки същ0 УспешНи -8 ...Но какво е  newsm78 Embarassed засрамих се чакккк

# 418
 Hug
Здравейте, вече съм при вас - след около година ходене по различни кабинети и лекари... Днес бях на преглед - кофти хормонални изследвания, на 37 съм и... не се сещам какво да кажа... доста съм изплашена, изчетох цялата тема и ви благодаря, че сте написали вс това. Докато бях на преглед сякаш вс изчезна пред очите ми... а можеше и да не отида... да продължим да чакаме, както ме съветваше предишния лекар... Късмет на всички ви и ... дано ме приемете при вас...

# 419
  • Atlanta
Здравейте момичета! Преди 2 часа ми беше трансфера. И трите оплодени яйцеклетки се бяха развили добре, върнаха ми 2, третата ще я замразят. Сега се почва голямото чакане до 13-ти декември  Sad
Марисил, чудесна бройка, също като мене  Wink Всичко ще е ок, желая успех!
Шарки погледни този сайт, това е моята клиника, може да ти е от полза - http://rba-online.com/ivf/index.php.

Общи условия

Активация на акаунт