Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 226
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
  • близо до Кресненското дефиле
спамВъв връзка с Прегнила и това,колко некомпетентни хора има.Отишла моя приятелка в Спешното , в 23 часа,казала че има Прегнил за поставяне , а пък сестрата заявила:"Е, пак добре ,че си се сетила за инжекцията.Виж кое време е Crazy!"  Laughing

# 376
спамВъв връзка с Прегнила и това,колко некомпетентни хора има.Отишла моя приятелка в Спешното , в 23 часа,казала че има Прегнил за поставяне , а пък сестрата заявила:"Е, пак добре ,че си се сетила за инжекцията.Виж кое време е Crazy!"  Laughing
   smile3520

особено пък ние тук из провинцията -няма да се учудя ,ако ме пита каква е тази инжекция  #Crazy Joy

# 377
МНого ,много силно се надявам ,че по Коледа стават Чудеса !!!

Питайте Purple, тя ще ви разкаже как наистина по Коледа стават чудеса!  Grinning Hug

# 378
ДАНо скоро и ние да Можем да разказваме ! Praynig

# 379
Относно прегнила, на мен ми го слага половинката мускулно. От клиниката не са ми казали, че трябва да е медицинско лице  newsm78. И добре се справя, въпреки че аз доста нервничих при приготвянето на инжекцията. Все пак се слагат късно вечер и е малко неудобно да се бяга да болници Rolling Eyes

Purple, късмет и на теб Peace И дано да имате повече оплодени яйцеклетки  PraynigИ аз като човек живеещ в чужбина те разбирам напълно  Peace Не е така лесно да зарежеш всичко и да притичаш до БГ Sad

# 380
  • Atlanta
Значи от осем яйцеклетки, пет са били зрели, след иксито има три оплодени. Казаха че това бил добър резултат. Във вторник сутрин ще ми се обадят да кажат как се развиват и в зависимост от резултатите, трансферът ще бъде вторник или четвъртък.
Относно инжекциите - тука всички си ги биеш сам - сестрата ти обяснява кое къде, дават ти листчета с картинки, на сайта на болницата са качили видео-клипчета да гледаш ако искаш как се бият. За Прогестерона който трябва да е мускулно аз избрах да си го бия в краката, другият вариант беше мъжът ми да отиде при сестрата на обучение да ми го бие отзад, ама аз реших да не му доставям това удоволствие  Simple Smile Благодаря на всички за милите думи  bouquet

# 381
  • Пловдив
Purple, успех и от мен, дано и тричките ембриончета да се развият добре и да ги трансферирате! Стискам палци! Praynig Praynig Praynig

# 382
Момичета биха ми прегнила  Peace,наистина ако си в чужбина ще е по трудно да тичаш до блоницата за всяка една инжекция
малко ме наболява корема,НО май е друга болка не долу към яйчниците,а е стомаха,а иначе съм като балон  Grinning не се оплаквам,далеч съм от мисълта,само отбелязвам и споделям  Hug Hug

Purple миличка дано и трите  са   babyuu

# 383
Момичета биха ми прегнила  Peace,наистина ако си в чужбина ще е по трудно да тичаш до блоницата за всяка една инжекция
малко ме наболява корема,НО май е друга болка не долу към яйчниците,а е стомаха,а иначе съм като балон  Grinning не се оплаквам,далеч съм от мисълта,само отбелязвам и споделям  Hug Hug

Purple миличка дано и трите  са   babyuu
Marisil успех мила,пожелавам ти за Коледа да получиш най-ценния подарък Praynig
Късмет и на останалите момичета

# 384
здравейте, момичета!
ден 15 след трансфера тестът е отрицателен. всичко свърши.  Cry Cry. не знам защо. бях заложила всичко на този опит- правихме ембрионите пет месеца, за да са на ЕЦ, размразиха се добре...и т.н. да не влизам пак в подробности. и нищо не стана. на 12-ти ден правих кръвен - 0.42 от референтни минимум 0.5 - тоест отрицателен. снощи правих уринарен, тази сутрин пак. отрицателни. по -ясно от това няма накъде.
проблемът е, че не ми дойде въобще и имам от 4 дни по три-четири бледи, бледи капцичи, които днес спряха!това  не е цикъл и разбира се се вкарах в разни филми и страхове за извънматочни истории...и затова писах на стаменов, че имам отрицателен тест, няма цикъл и кога да си зема час. и той ми отговори буквално "вземи си час за догодина, по-рано няма смисъл"...защо, защо? защо няма смисъл? нали бях на естествен цикъл, това не значи ли че мога пак да пробвам следващия месец? а и какво да пробвам? ако има стратегия, каква е тя? няма ли да се видим да я обсъдим, няма ли да ми бъдат направени изследвания след толкова много лекарства и липса на положителен резултат при тия хубави ембриони?
отчаяна съм...поне до трансфера гонех цел...сега какво следва???? Cry Cry Cry Cry

# 385
  • Пловдив
Ох, Етигра, зная колко много чакаше този трансфер и сега ми е мъчно много за този развой на нещата. Sad Hug Не знам защо са ти казали да запишеш час за другата година, може би е заради предстоящата почивка, в която ще излизат от клиниката, все повече ми се струва, че всички лекари само привидно търсят причините за неуспехите ни. Може би е подобре да си починеш този месец от всичко и физически и психически за да преосмислиш нещата сама за себе си. А ти кога спря лекарствата, ако не си ги спряла сигурно заради тях нямаш още цикъл...

# 386
  • София
Etigra, Sad Sad  Hug Много ми е мъчно за този резултат при теб- толкова очакване,отлагане,надежди,нерви  #Cussing out За съжаление, е напълно нормално,при всички перфектни условия,пак да има неуспех-колкото и да не ни се иска,успеваемостта е много,много далеч под 100%. А за цикъла,ако не си спряла лекарствата още, е възможно да нямаш нормален. Почини си този месец от всичко и дано започнеш новата година с ясен план за действие  Hug
Purple,дано тези,които са останали да са много качествени ембриончета и да посрещнеш Коледа бременна   Praynig Hug

# 387
Etigra много съжалявам миличка ....много...знам през какво си минала...и знам и колко много боли сега ! Но това е,...дори и всичко да е перфектно, пак не се получава, просто, защото сега  не е било писано ! Горе главата и смело напред към следващия опит ! И така до победата   Hug Hug Hug

# 388
  • Криворазбраната Европа
Etigranewsm45 съжалявам, миличка!!! Нямам думи, толкова силно вярвах, че това е твоя опит Hug Hug Hug Дай си почивка и в новата година смело напред newsm17

# 389
Знаете ли, аз толкова се доверявам на доктора, макар че много момичета ми писаха на лични, че не трябва да бъда безкритична , но ми се иска да вярвам, че някой го е грижа за мен, че не съм поредното име в списъка с пациенти без лица....
искам да видя лично отношение към моя случай...
не са ми направили имунологични изследвания, нито изследвания на щитовидната жлеза. не се знае защо не пукам фоликулите. а сега ням ада се знае и защо не стана този път - дали средата ми не е враждебна например...но аз ли да им казвам как да си вършат работата? 8 месеца готвихме един трансфер, а дори не ми направиха хормонални преди него...

Общи условия

Активация на акаунт