Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 149
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
Purple  Praynig  newsm17  за вас милички  Hug

fuego_
Добре доШла Мила и Успех Занапред  Peace

Lena  Hug Praynig

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 21:27 от marisil

# 421
Момичета и аз ви стискам силно палци на всички! дано си направим най-хубавия коледен подарък.... моята пункция е утре - първо инвитро, има само 5 фоликула, но се надявам на качество... newsm17

# 422
  • София
Момиченца, и аз съм тук! Чета ви всяка вечер, радвам се с успелите и страдам с тези, които имат по-малко късмет този месец, но вярвам в успеха, то след толкоз зор няма накъде - ще стане. На мнение съм, че женската воля може да пребори всичко! Та има ли по-инато създание от нас, жените?!?!Аз обаче, не знам дали от стимулацията или от напрежението, но опеределено съм в много объркано състояние в последните дни. Днес ми е седми ден от стимулацията, уж е лека и върви добре, но нещо ми е много притеснено. При последния преглед се оказа, че в единия яйчник имам 4 фоликула, а в другия май са три, страх ме беше да попитам точно колко са...Повече ме притеснява, че бяха различна големина - в единия яйчник са бая по-големи от другите. Сега се надявам в на 2.12 да ми кажат кога ще е пункцията и поне да разбера какви са ми шансовете. Писна ми да се разочаворам и гледам да не вкарвам много надежди вече...На всички ви пожелавам много късмет!

# 423
marisil   Hug , благодаря!  Hug Успех и щастие на всички! ... изплашена съм от предстоящото, но желанието ми да си имаме бебе е толкова силно, че всичко останало губи значение... сега пия противозачатъчни 10 дни, после ще видим... дано... Praynig Praynig Praynig

# 424
Purple, успех от мене и да се пазиш! Стискаме то палци! Peace Praynig

fuego_ добре дошла про нас! ще ти помагаме както можем.  Hug

Lena аз бях с единствен фоликул! Не се съмнявай в успеха си!  Hug Peace

marisil бройката си е добра. Ще видиш, че ще ти върнат 3 и ще имаш за сладоледчета. Пожелавам ти да да видиш заветните 2 черти!   bouquet

# 425
IrinaB. , благодаря ти много. Още съм доста изплашена... препрочитем темите и се опитвам да науча нещо и да намеря някаква, макар и малка, надежда... док вчера каза, че имаме повече шансове с инвитро, отколкото с инсеминация... незнам защо... надявах се с инсе да се получат при нас нещата и така се бях размечтала, че падането беше много болезнено... след стимулация с клостилбегит и без фоликулометрия се сдобих с много завишен естрадиол и с киста на единия яйчник... сега пия марвелон,фертил аид и аспирин и се моля да се разкара, за да започнем стимулацията... и се моля... мога ли да направя още нещо, което да ускори подобрението? диета? тренировки? приемам всякакви съвети, моля ви, кажете ми! smile3518

# 426
Диети преди опит Ин витро и ли ИКСИ категори4но НЕ. Naughty
Това е стрес за организма и аз съм си патила от това

# 427
Моят тест е отрицателен на 10 ден след трансфера. newsm45

# 428
  • София
Колко ти е ЧХГ-то?

# 429
hari3680   ,  Hug , не губи надежда!

Vali Simple Smile   ,   bouquet благодаря, всеки съвет ми е от полза! Мислех да погладувам, защото четох, че при по-малко кг шансовете са по-големи newsm78... сега вече знам, че не трябва да го правя...

# 430
ЧХГ не сам пускала само пиклив си направих на 6 ще си пусна кръвен.

# 431
Остави ембрионите ти да си стоят спокойно.Не ги стресирай.Има някой тестове,които не отчитат малки стойности,но след това кръвния показва друго,и има успешна бременност.Уринарен точен показва на 17 ден.Е,има и изключения.Успокой се Hug.Цяла седмица ще растете и на 06.12 ще ни зарадваш никулденско Peace.

# 432
 viviqn  Мерси много за тази отговор много ме зарадва Мерси Hug Hug

# 433
Хари, много си избързала с тоя тест момиче, нали и твоят трансфер беше на 21,днес е десети ден ама на мен много ранко ми се види за пикливите тестове.

# 434
Момичета  днес ми зв.и ми казаха,че от 8 фокита имало 6 яйцеклетки,от които 5 са се оплодили,Но ми казаха ,че сеха плана за трансфера е на 5 ден ..ако евентуално има нещо ( Praynig Praynig дано да няма и всичко да е ОК ) ще ми звъннат пак

Но гледам,че масово се връщат на 3 ден и това сега ме шашка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт