Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 58 765
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • София
kaka,утрогестанът е за подготовка на лигавицата,ако твоята е вървяла добре,като дебелина,не е необходимо това да ти е след пункцията

# 451
пропуснах да кажа че при инсеминацията е различно защото там оплождането сата в тръбите и минава почти седмица докато ембриончето стигне до матката. така че като почнеш утрогестан веднага след инсето, има време да подготвиш лигавицата докато стигне до там ембриото...

# 452
Т.е., ако съдя по думите на hristina21, това че не е изписан утрогестан не значи пропуск и няма място за излишно притеснение?! Толкова се надявам да е така Praynig Praynig Praynig!

# 453
  • София
В повечето случаи,са ми го изписвали след трансфер. Веднъж,когато лигавицата ми беше по-тънка,от нормалното за този ми ден,го започнахме след пункцията. Не мисля,че има от какво да се притесняваш

# 454
hristina21, мнооого, много ти благодаря!  bouquet Така се бях шашнала, че.....  Embarassed

# 455
  • Atlanta
Момичета  днес ми зв.и ми казаха,че от 8 фокита имало 6 яйцеклетки,от които 5 са се оплодили,Но ми казаха ,че сеха плана за трансфера е на 5 ден ..ако евентуално има нещо ( Praynig Praynig дано да няма и всичко да е ОК ) ще ми звъннат пак

Но гледам,че масово се връщат на 3 ден и това сега ме шашка  ooooh!

Марисил, и аз мисля че е добър знак. Много добра бройка, браво.   bouquet
Хари, наистина се успокой миличка, много е рано още, всичко ще е ок!!!
Лена, какво стана с твоята пункция?
Ако пропускам някой, съжалявам, стискам палци и се моля за всички искащи бебчовци!!!
Това време въобще не минава, много е бавно след трансфера ... Sad

# 456
  • София
Хубави новини чета, браво на вас!  Hug

Момичета, имам да правя ФСХ, подсетете ме, моля ви, съвсем на гладно ли беше или мога да пия кафе?  newsm78

# 457
здравейте пак от мен. Purple, мерси за вниманието. вчера бях доволна - от 5 фоликула излязоха 5 яйцеклетки. днес обаче ми съобщиха че 2 не са били годни, и една не се е оплодила... тоест в момента има 2 оплодени. направо имам чувството че ще умра - толкова много много ме е страх че тези двечки може да спрат да се развиват преди да се стигне до трансфер... случва се... и в такъв случай ще съм с нула.... и без трансфер. направо не знам как да се справя с тази идея...

надявам се никой друг да не му се налага да се бори с такива мисли! успех на всички!

# 458
  • Atlanta
Лена, спирай веднага да мислиш тези глупости!!! И аз изтръпнах като ми казаха, че имам само 3 оплодени, ама и трите се развиха. Всичко ще бъде наред, ще видиш, имай вяра.   bouquet

# 459
-=Деси=-   за фсх е без значение дали си яла и пила.

# 460
Много БлагодарЯ на всички ВИ  Hug Hug добре,че сте вие много ми помагате и ми вдъхвате огромен кураж  Hug

Относно в коя клиника съм -Щерев,моля се всичко да е наред и да си имаме поне две  twin_neutral  Praynig силно се надявам и искам много да се сбъдне мечтата ми под Коледната орисия  Simple Smile  Praynig
На мен също доки ми каза,да си слагам утрогестан още от деня на пункцията три пъти по две(от вас разбрах каква е целта му )
Момичета корема още ме наболява,дали е нормално(това ми е втори ден от пункцията )  newsm78

Lena чела съм,че и дори едно да е -важното е да е твоето бъдещо бебче  Hug

Purple миличка представям си какво е чакането след трнсфер  Whistling и как ти се струва ден-за година,БъДИ Силна  Hug

# 461
Purple и marisil, благодаря ви за окуражителните думи - наистина помага човек да чуе нещо такожа  Simple Smile

Purple, моля се да имам твоя късмет с ембриончеата... и ти стискам палци за две чертички!

marisil, теб кога ти е трансфера? (и аз съм в щерев...)

# 462
Lena какво да ти кажаа  ooooh! при всяко званване на телефона изтръпвам...ако всичко е ОКи в понеделник наобед съм там да си прибирам бебоците  Simple Smile Praynig а ти за кога си ?

# 463
ОООООфффф момичета.........до сега си живеех с мисъла, че съм номер 74** и нещо си, и днеска когато се заглеждам в талона  Shocked 79** ...ужаааас. Аз вече броя седмиците за обаждане и да почвам, а аз къде съм била  Rolling Eyes
Така ми стана криво  Sad вече нямам търпение да почвам опита..искам,.....искам...искааам !

# 464
marisil, и аз тогава (ох дано да се стигне до там)! но мен не ми казаха ясно че ако се наложи ще ми звънят за по-ранен трансфер, и аз си мисля за всеки случай да се обадя и утре и другиден да проверявам как се развиват малките ембриончета... на теб какво ти казаха?

Общи условия

Активация на акаунт