? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 074
  • 836
  •   1
Отговори
# 690
Flash*, аз още преди да изкарам шофьорският курс си исках голяма кола. ) За разлика от мъжа ми, който искаше да вземем нещо по-малко и то основно заради мен. )
Но аз не, казах че искам голяма кола, комфортна и изобщо размера не ме притеснява. )))))

Иначе твоята колица е супер. )))))

А за парктроник, баща ми има на неговата, която е пак Галант...ами честно казано не му обръщам внимание хич. )

# 691
А,аз не искам 'малка' кола с малък мотор,а малка като размери.  Mr. Green Иначе знам,че малкия мотор не значи,че колата харчи малко. Simple Smile Просто ми харесват малките неща.  Laughing Е,не всички де,но колите специално-да.  Wink
Парктроник и аз съм замислила да си купя за 'моята' кола.  Sunglasses Сестра ми има на нейната и си е готино.
Флаш,много е хубава колата!Аз харесвам и други модели на Ситроен,и по-малки. Simple Smile
Иначе нашата и аз не исках да я карам,но като няма друго.  Rolling Eyes
ЕТО Я и нея. Simple Smile

# 692
А,аз не искам 'малка' кола с малък мотор,а малка като размери.  Mr. Green Иначе знам,че малкия мотор не значи,че колата харчи малко. Simple Smile Просто ми харесват малките неща. 

и аз, и аз

# 693
Е аз не съм искала малка по размери, нито като възможности. ))))
Харесвам си просто големи коли и това е. )

# 694
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Колата е добра,не е супер голяма.Нормална си е.Аз не одобрявам парктроника,не ме кефи.Мое мнение,сега да не вземете да ми подскачате?В моя случай,както е моята кола 1,7 съм доволна от разхода,но 1,8 били големи лами.Принципно няма логика,но на какво се дължи незнам. newsm78Уж купетата са еднакви.Луда работа,общо взето трябва да се допитваш до човек,който се интересува от коли,а не да се купува на сляпо.

# 695
Нашата е с двигател 2.0, а другата ни е с 2.4. И двете си харчат доволно. )

# 696
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Какво значи доволно,в цифри?Благодаря.

# 697
Какво значи доволно,в цифри?Благодаря.

Ами аз за едната съм написала малко по-нагоре.
Дизел, 2.0, 90к.с. - 8.5 на сто градско, към 6.5 извънградско.
Бензин, 2.4, 136к.с. автоматик - 10 на сто градско, към 8 на сто извънградско. А на газ - 12-13 на сто извънградско и към 15 на сто в града.

# 698
  • София
Пебс, ако толкова обичаш Ситроен ще взема да ти пробутам моя Mr. Green И аз си го харесвам, но не ми е любима марката.
Мирама, каква е втората количка? Flutter

# 699

Мирама, каква е втората количка? Flutter

I dvete koli sg Mitsubishi Galant

# 700
Flash,давай я!  Mr. Green Аз харесвам доста коли,но като кажа на мъжа ми и започва-тази строшляк,онази-не знам си какво.... ooooh! Те вярно ги разбират повече,но не знам как ще се разберем като тръгнем да купуваме.  Rolling Eyes

# 701
Те вярно ги разбират повече,но не знам как ще се разберем като тръгнем да купуваме.  Rolling Eyes

Хехе, ние бяхме голям цирк с моя мъж като купувахме колата. )))) Аз настоявах за едно, той за друго, с оглед на това, че току що бях взела книжка. )
Е, накрая естествено аз си се преборих за каквото исках. Макар че имаше и по-добри избори от това, което взехме, но...аз се запънах и той ме остави да купувам каквото искам.

# 702
  • Варна
Ааа pebs моята не я давам. Laughing

bebZz Kiryakova предлага нейната. Simple Smile
Аз снощи като се прибрах се разправях с комшиите на тема паркиране, бях се вдъхновила. Mr. Green Сутринта поглеждам и що да видя...само моята стои долу - празно като никога, уплашила съм ги! Joy

# 703
 ooooh! Sorry!Объркала съм ви! Embarassed
Абе аз пари да имам,кола ще си избера лесно,ама няма...  Confused

# 704
В моя случай,както е моята кола 1,7 съм доволна от разхода,но 1,8 били големи лами.Принципно няма логика,но на какво се дължи незнам. newsm78Уж купетата са еднакви.Луда работа,общо взето трябва да се допитваш до човек,който се интересува от коли,а не да се купува на сляпо.

Цитат
• Обем (Кубатура)
Това е сумарният обем от всички цилиндри на двигателя. Измерва се в кубически сантиметри или в литри. По-големият обем осигурява по-голяма и мощност и изисква повече гориво.

• Разход на гориво
За мярка се използва количеството гориво, изразходвано за пробег от 100 километра (литри/100 километра - l/100km). Експлоатационният разход на гориво зависи от конкретните условия на работа на автомобила, а те зависят от различни фактори: сезон (зима/лято), задръствания, стил на каране на водача, натоварване на автомобила, техническо състояние на автомобила, състояние на пътя, качество на използваното гориво, смазочно масло и още много други.

Т.е. разхода на гориво се определя от много неща и това че купетата на две коли са еднакви не значи, че ще харчат горивото  еднакво Wink

Общи условия

Активация на акаунт