? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 054
  • 836
  •   1
Отговори
# 780
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мерси, момичета за съветите, ще се възползвам. Сега чакам да сменим стъклото, че и аз да съм с кола, за момента само прибирам мъжо вечер от парка.

А онзи ден направих супер тъпа грешка!  ooooh! Прибираме се от парка, ама по по-обиколен маршрут, който ми е непознат (не, че имам много познат маршрут де ...) и стигаме до секция на светофар където се завива или наляво или надясно, като за наляво в момента свети червено, а за надясно е зелено, ние сме за наляво и аз спирам, в следващият момент мъжът ми нещо бърника радиото и казва "Давай!", ама на радиото и аз автоматично тръгвам!  Outta Joint Супер тъпо, изобщо не се замислих и не погледнах, направо тръгнах да потеглям. Е спряхме навреме де, ама си беше опасно.

Все пак съм имала напредък, според него, ама паркирането още ми е тъмна Индия и изобщо не се справям!

# 781
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да ви се оплача от тъпите шофьори на НСО.Карам си по булевард със три ленти,две от които за направо и една за надясно(за варненки,светофара на Домът на красотата).Гаднярите карат във крайна лява и съответно светва червено и те спряха,аз съм във средната лента и почти приближавам задната придружаваща кола и идиота реши да ми сече пътя,както и да е леко се стреснах и спрях,съответно без мигач и други такива екстри.Лошото беше,че почти го доближавах и той реши,като самоубиец да се хвърли пред мен.Както и да е,плюх си в пазвата три пъти и зачаках зелената светлина.От дясната ми страна е лентата за надясно и един човечец си кара и почти спира и оня олигофрен от НСО реши да се хвърли и пред него.Е-е-е-е #2gunfireщях да го убия ако имах въможност.Въпроса ми е и във София ли така правят?Добре,че нямаме постоянно присъствие по Варнен. улици със такива кретени.Аз не съм чувала,че щом има такива коли по улиците да не ги приближаваме на по-малко от 50-60м.

# 782
  • София
Ето затова не е хубаво да караш с мъж до себе си, като знаеш как крякат и като кажат нещо бързаш първо да изпълниш, а после мислиш и стават бели Naughty

Ивелина, в София не съм ги засичала, но по пътя Стара Загора - кръговото на магистралата цяла колона на НСО си изпреварваше в насрещното (пътят е 2 ленти) и всички в насрещното трябваше да наспират и да се метнат встрани, за да минат ooooh! И това без дори да намалят малко тия от НСО!

# 783
  • о`майна лунна нощ е
Не само в София, навсякъде са така! Тия са абсолютни идиоти, но по-кошмарното е, че в нито един инцидент до сега, не излизат виновни те. Винаги го отнася другият водач. Бяс ме хвана от поредния случай наскоро, когато при ПТП с тях / пак сходна ситуация/, пострада дете и накрая глобиха баща му?!?!?! Не стига, че потрошиха детето, а и наказаха таткото за това, че не може да лети явно и се пречка на пътя ... все едно той ги е ударил.  #Cussing out

# 784
  • София
Туиг, това не беше ли дето оня минал на червено, а накрая бащата излезе виновен, че не се е огледал? При условие че му е било зелено, а на другите червено, защото ако бил очаквал че някой ще мине на червено и се бил огледал щях да има време да реагира видиш ли? #Cussing out

# 785
Аз за толкова години скитане по улиците съм нямала щастие да ги засека,но днес късметът ми изневери.

# 786
И аз съм имала случка с тях на път за кола и половина,се оказахме 3 ooooh!,изобщо не преценяват и в последният момент тръгват да изпреварват.
Не само в София, навсякъде са така! Тия са абсолютни идиоти, но по-кошмарното е, че в нито един инцидент до сега, не излизат виновни те. Винаги го отнася другият водач. Бяс ме хвана от поредния случай наскоро, когато при ПТП с тях / пак сходна ситуация/, пострада дете и накрая глобиха баща му?!?!?! Не стига, че потрошиха детето, а и наказаха таткото за това, че не може да лети явно и се пречка на пътя ... все едно той ги е ударил.  #Cussing out

Аз точно това обяснявах след случката,че сме имали 3 секунди да реагираме,да разберем че колата ще реши да изпреварва. Нали точно това бяха обяснили на мъжа,че имал 3 секунди да реагира,че даже май при 3 не можеш,а той имал 4. Нищо,че вече е бил навлязъл в кръстовището ,при това на зелен сигнал и пак казаха,че е виновен  Tired

# 787
Аз съм сигурна,че Господ ще ги накаже тези идиоти,но тогава няма да са със служ. коли и тогава прошка няма да има.

# 788
Gingles,и аз много я харесвам Алфата 147,особено дизелите им били супер,обаче....по експертни мнения,били много чупливи,частите им били скъпи и трудно се ремонтират.  Rolling Eyes Аз се отказах от тях.Иначе интериор,екстериор-всичко е на 6,но все пак за нашите пътища си трябва нещо по-здраво,особено в моите ръце.  Mr. Green

# 789
Уффф, аз да се оплача с нашата таратайка.
Отидохме с щерката на 600м от нас с колата, че после бързо да се приберем.
Тръгваме си и като се започна едно чудо, съединителя заяде, скоростите отказаха, колата се тресе и дави, 4пъти изключва, някакъв ужас.
Едва се добрах до нас, с 3спирания.
А мъжа ми в момента стои и прави физиономии все едно аз съм я потрошила. (има си проблем от известно време и уж беше оправен, ама не).

# 790
Pebs, благодаря ти Simple Smile Точно за дизелова алфа си мисля. Heart Eyes Мен също ме притеснява това, че може да се окаже крехка като за нашите пътища, но вече взех да си мисля, че всичко е до късмет. Противно на общоприетото мнение, че френските коли са чупливи, 2-те французойки, които минаха през мен, се оказаха много бойни и издържливи колички. И обратно, след краткия ми опит с японска кола, вече май не искам такава.

Преди 3 години с половинката имахме късмета да срещнем НСО в движение. Президентът беше на посещение в нашия край и в края на деня се разминахме с тях. Случи се на стръмен участък. Ние се спускахме надолу към града, а те излизаха и караха нагоре. Изведнъж една кола от кортежа се отцепи рязко, изпревари останалите и тръгна в насрещното, точно срещу нас. ooooh! Нямаше къде да отбием, буквално никакво място за мърдане. Можахме само да намалим с надеждата да не се случи най-лошото. Идиотът срещу нас като видя, че няма как да се отместим от пътя му, се шмугна между нас и колоната на НСО. Разминахме се на сантиметри и слава Богу, че се отървахме живи и здрави.

# 791
Ами мъжа ми е карал всякакви коли,но като че ли от японските е най-доволен. Simple Smile Аз пък харесвам италиянки,той е против и ще видим как ще се разберем. Simple Smile За едно си права обаче-всичко е до късмет!  Peace

# 792
Все пак съм имала напредък, според него, ама паркирането още ми е тъмна Индия и изобщо не се справям!
Не се притеснявай за паркирането. С повечко практика ще свикнеш. Аз се научих на нашия паркинг, в който за да се наместя трябва да правя S или П-образна маневра на заден задължително. И понеже трябва да има място за повече коли се паркира на по една педя от съседните. На всичкото отгоре фиата ни няма дясно огледало. Нещо не мога да го мотивирам мъжа ми да сложи такова. Понякога се налага да слизам и да погледна какво е разстоянието до съседната кола Joy.

# 793
един-два пъти съм засичала сините светлини
спряха на светофара ама после като тръгнаха - ужас

аз и без това се шашкам от линейките  - хич не мога да се ориентирам къде са

# 794
  • София
На всичкото отгоре фиата ни няма дясно огледало. Нещо не мога да го мотивирам мъжа ми да сложи такова. Понякога се налага да слизам и да погледна какво е разстоянието до съседната кола Joy.
Shocked Това не е ли техническа неизправност? Кажи му че са те спряли и си им бутнала 20лв, за да не пишат Peace

Общи условия

Активация на акаунт