С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 894
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
От 100 години не съм се записвала на 1 стр, май упях
Обаче, не, но пък 2 кг са ми в кърпа вързани
Пожелавам лек и отслвабващ ден и много  Hug Hug Hug за всички

# 16
Още не събудила се и гледам нова тема ,при това отишла вече на втора страница... ooooh!
Вещи, аз за сега съм полу-седнала,полу-подпряна... Blush Ама съвсем скоро ще се изправя напълно... Mr. Green

Лошото е че днес пак имам плюсче...Малко,само +100гр,ама все пак + Tired

# 17
Добро утро, красиви!

Вещи, невероятна си, както винаги  Hug
Добре дошли на Даб и Едира  Simple Smile Успех, момичета!
Даб, не е зле да се теглиш или го направи в началото и края, за да знаеш колко ще продължи трета фаза  Peace

При мен всичко уж е ок... поддържам около 61 кг.

Усмихнат и слънчев ден!

# 18

Ич да не ти пука...Ще се махне! Това е вода най-вероятно.... Hug Hug Hug

# 19
Добро утро и от мен!
Чета Ви всеки ден, но не съм писала скоро и аз бавно, бавно намалявам гадните кг!
Лек и отслабващ ден на всички!  bouquet

# 20
  • Русе

Деб, не е зле да се теглиш или го направи в началото и края, за да знаеш колко ще продължи трета фаза  Peace

Аз кантар нямам  Blush но малко преди да започна ходих на първоначален преглед, когато се записах при джи пи тук и добре че ме изтеглиха  Crazy Така че имам някакъв ориентир. Честно казано потресох се. Като шамар ми подейства  Rolling Eyes

Все още съм на кантар дали да си купя кантар  Crazy От една страна искам, от друга не знам как бих реагирала с постоянни лъкатушения нагоре-надолу. Дали бих се мотивирала или напротив. Знам, че е хубаво, за да мога да следя как реагира организмът ми при нова храна и т.н., но... по-скоро ако се сдобия, ще си определя ден от седмицата за теглене и през другото време ще го закопавам някъде. Поне, докато спре да ми казва да се качваме един по един  Mr. Green

Желая ви хубав ден! На мен си пожелавам да не вали, че взеха да писват вече дъждът и мъглата  Crossing Arms

# 21
  • София

Ич да не ти пука...Ще се махне! Това е вода най-вероятно.... Hug Hug Hug

И аз, ма не ми дреме  Wink... ТамАн съм почнала да се подпирам, дано скоро мога и да се и понадупя  Laughing

# 22
  • София
Добрутро дюканки фиданки!  Hug
...Имах още два дена ПЗ ,обаче почвам от днес П дано стопя плюса ,че чак толкова и на мен ми подейства подтискащо.
Тъй след като ви се оплаках ,да ви пожелая хубав ден на всички....
Недей така. Точно в предишната тема на последните страници беше писано, че Дюкан не препоръчва П дните да превишават ПЗ дните. За здравето ти не е хубаво. Плюсът ще си отиде, спокойно.  Ти си се наяла със зеленчуци с повечко въглехидрати - цвекло, ряпа, моркови, нормално е да имаш плюс. Не ги консумирай в следващите ПЗ дни, пий повечко вода и ще видиш, че кг-те ще се нормализират. Peace

Хайде и аз в новата темичка. Чета ви редовно момичета. За пет месеца във втора, равносметката е 22 кг.На 1:1 съм от два месеца. Позабавиха се нещата, но пет дена на протеини едва ли ще издържа повече. Имам до калкулатора 2- 3 кг. Чудя се кога да минавам в трета...
[/color]
Минаваш в трета, когато паднат и последните 2-3 кг., които ти остават до калкулатора.

# 23
Добро утро и от мен!                                                                                                                              От доста време ви чета и се каня да пиша.Аз съм за втори път на режима  Embarassed   .Започнах  го отново на 11.10.10-78кг. , не съм свалила до сега много но пак е нещо .Мерките ми днес бяха 74кг.,41пр.,64б.,112 х.,83т.,30р.Това е за сега от мен.
Лек и отслабващ ден на всички    bouquet !!!!

# 24
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
verche  благодаря за окуражаването.   Hug
Аз така или иначе щях да сменям ПЗ дните с П,да мога да си напасна за почивните да съм на ПЗ понеже сме на рожден ден на племенниците и в неделя с мъжо имаме годишнина от сватбата.Та мисля да сменя малко дните,че да мога поне салата да хапна.
Умувам и дали след това да не продължа със 2/2 или 3/3 ?В неделя  аз имам и месечинка ,7 месеца с режима, и не че не издържам схема  5/5 ,но толкова усилено се коментира че Дюкан вече я отрича и ,че тези които си връщат килограми после са именно които са карали тази схема ,че много сериозно се замислям. newsm78

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 10:54 от Падаща звезда

# 25
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
и аз днес съм +400г. ама какво да направя.Смятам че като свърши МЦ всичко ще е ок.Не се кося толкова защото си спазвам режимчето ама се замислям над дните.Сега съм 5/5  не че ми тежи ама......Какво ще кажете кое е по-удачно 1/1,2/2 или 3/4.Чакам да ми дадете акъл.

# 26
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
и аз днес съм +400г. ама какво да направя.Смятам че като свърши МЦ всичко ще е ок.Не се кося толкова защото си спазвам режимчето ама се замислям над дните.Сега съм 5/5  не че ми тежи ама......Какво ще кажете кое е по-удачно 1/1,2/2 или 3/4.Чакам да ми дадете акъл.

iv.elina в предната тема именно се каза ,че 3/4 хич не се препоръчва(меко казано) от Дюкан,П дни надхвърлят ПЗ което може да доведе до здравословен проблем след време.

П.П.Ще пиша тук да не стават пост след пост все мои. Laughing
Ако наистина има предвид 3П/4ПЗ да, тогава няма проблем мисля. Peace
Ама като знам каква схема беше измислила ,след ударната да почне втора със 5 П ,да кажа аз по-добре. Crazy Hug

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 11:15 от Падаща звезда

# 27
3/4 хич не се препоръчва(меко казано) от Дюкан,П дни надхвърлят ПЗ

Тя има предвид 3П/4ПЗ, аз поне така го разбирам, няма надхвърляне на П дните

# 28
  • Варна
Да се похваля, че започнах с народни танци. И още веднъж, ако видя написано, че Дюкан забранявал спорта в първа и втора фаза, ще мъмря на лични и във форума. Не забранява, но като тежиш сто и кусур кила, какъв спорт да препоръча - може би художествена гимнастика. Винаги едно отслабване е по ефикасно и по-лесно, съчетано с движение.

Очарована съм от хорцата. Продължавам!

# 29
Хахах не ме ли познахте бе хора поседнала на столчето преди 8 месеца Joy hahaha Joy hahaha.Какво толкова се косите за +0,200-0,300 кг то 2 килограма и косур ти е само чревното съдържание  така ,ч не им обръщайте внимание както са дошли така и ще си отидат.
На всички с поводи честито. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт