С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 921
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ии ако може да попитам още нещо  Embarassed,  позволени ли са киселите краставички  Thinking
    по принцип май да но имай в предвид че имат захар.Освен ако не си си ги правила ти без захар.Пак виж на етикета но споменът  ми е че се слага захар.Нека и другите да кажат.

# 61
Обезмаслено козе мляко в Теско; мая - има в Уеитроуз на Langdale (rennet; вегетарианска, т.е. химическа) на щанда с бакпулвера, всякакви добавки, бои и пр. за печива и в ebay (по-добрата). Координатите на бележка (и на другите моми англичанки, ако се интересуват), ако искаш?
Kartinkite na
млякото: http://www.mysupermarket.co.uk/Images/ExternalImages/ProductsDet … g?ts=634071998760
мая 1: http://www.bakersandlarners.co.uk/langdale-rennet-p-7287.html
мая 2: в ebay

Пробвай, дано читаво съм го обяснила; аз работя над кашкавала в момента.  Joy Опъва ми се гадината засега.
П.С. И с българската мая стана, но беше слаба (или остаряла), пък и беше първия опит; от нея трябва повечко да се слага. Чичкото от ebay писа, че няма страшно, ако се предозира маята; кофти е, ако не е достатъчно.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 00:21 от fractal

# 62
Аз си намерих крема сирене с нулев процент мазнини, трябва да видя дали има и фета някаква, но не мисля. Като цяло тук фетата не е много популярна май...
Ще видим дали и аз няма да се ориентирам към направата на такава. Благодаря за рецептата fractal
Гардения  аз те помня ти беше тук, когато за пръв път надничах в темата, помня и надписа "Кърмачка" в подписа ти Hug Радвам се на резултатите ти, да те видя тук също.   bouquet

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 06:37 от Edira

# 63
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Изпих си кафето без да му усетя ни аромата, ни вкуса - носа ми е бетониран  ooooh! Дано вие го усетите вместо мен

Кантарев все повече се доближава до долната граница на 76 - те килце, днес 76.300.
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 64

nikolexa, що да се лишава от сладко момичето, я колко режимни рецепти за десерти има, стига да и се върти в кухнята може да си хапва по - разнообразни десерти и от нормално ядящите  Wink

Права си мименсита,няма нужда даже да се отказва от него(като говорим за вкуса само), но трябва да се научи да контролира импулсите си .Защото ако не го направи, рано или късно пак ще се върне там откъдето е тръгнала. Почти всички ние дето сме били или сме в групата на наднорменото тегло сме от типа "ядящи емоциите си" т.е давам пример с мен, аз като съм била ядосана, стресирана или притеснена, първото нещо към което посягах беше нещо сладко.Само шоколад, парче торта , вафла или нещо друго от сорта можеше да ми даде някакъв емоционален реконфорт.Ако пък съм била бясна на нещо, съм имала даже и булимични кризи за сладко(като под булимия имам предвид не болестта или "прочистването" а по-скоро безконтролното нахвърляне върху сладката храна).Все едно си отмъщавам на себе си, като се натъпча с въглехидрати.Може да не е валидно за всички,но си мисля, че една доста голяма част от жените влизат в моята категория.Затова искам да се превъзпитам и гледам да не злоупотребявам даже с режимните сладкиши.Боря се с малките си дяволчета всеки ден.Искам един ден да мога да си хапвам и нережимни сладки без да търся в тях да кажем някаква "утеха".Така да се каже да се дезинтоксицирам от сладкия вкус:).

признавам си, и аз бях така  Embarassed
с Дюкан започнах да постигам самоконтрол
след като конвертитах към ВМ НВХ нещата се уравновесиха и вече нямам проблеми
даже установих, че неща, към които съм била пристрастена преди, вече са ми гадни, горчат от сладост

# 65
Добро утро   bouquet
За отчет днес съм -0,800кг. хем вчера бях в ПЗ.Аз точно имах да си ги свалям от миналата седмица, но с тези свински кюфтенца и трушия обърках нещата.Сега си знам да си карам на рибка и пилешко.Пък и тази нощ три пъти ставах до 00.Нещо съм настинала. Embarassed
Аз много обичам сирене и като слушам за това което си правите съм навита, но в БГ незнам дали ще намеря продуктите.
Отсносно сладкото и аз съм като по-вечето дами.Това лято точно така начих доста килограми в гръцко.Беше ме налегнала носталгия и аз толкова време в БГ се пазех, но там нещо му отпуснах края и си хапвах до припадък.Така, че си знам почна ли със сладичко веднага килцата нагоре.Така ще е доживот да се ограничавам.Сега съм си в БГ и съм по спокойна и все пак съм на диета.Има и нещо друго като не се яде сладко и забравяш за вкуса му.
Е хайде и аз си изпих сутрешното кафе с вас и ще трябва да ходя да се трудя.
Хубав и слънчев ден с по-вече минуси.  bouquet

# 66
nikolexa, Bothnia,   202uu -
относно сладкото и самоконтрола въобще!
Не попроменим ли навиците си,
в дългосрочен план трудно ще се получат нещата.

Режимът промени и моите навици -
аз не съм от тъпчещите се със сладко,
но в повечето случаи приключвах вечерята с нещо сладичко,
следобедното кафе - също със сладичко,
може и мъничко да е, но беше редовно...
Лош навик!

Rolling Eyes

П.П. Забравих, да се самопохваля-
започнах домашни тренировки -
много към доволна!

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 08:43 от envia

# 67
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добро утро ! Hug
 Гледам сиренце си правите,завиждам ви.У дома сме големи унищожители на всякакви млечни продукти.Сина изяжда по 2 кила кисело мляко на ден,и прясно пие като смок,сирене кашкавал голямо ядене пада.Малката ги хапва доста и мъжо хич не им прощава.През ден вися да чакам млекаря с туба от 10 литра,и сетне у дома отварям мандрата,правя кисело и сирене. Mr. GreenАз  също преди пиех страшно много прясно мляко(и сега често надвишавам  допустимите 250 мл.  Embarassed) ,а сега м липсват страшно много именно млечните.Обаче се страхувам да си направя сирене.Ползвам купено обезмаслено,просто домашното се обезмаслява трудно и в крайна сметка, колкото и да махам каймака ,пак си остава по мазно от допустимото според мен.Ако го ползвам за сирене пък със сигурност  ще стане твърде мазно за да мине за режимно.

Да се похваля ,след вчерашния рев ,днес съм стопила + наполовина.Само 1.800 останаха.Надявам се утре да го няма и него. Crazy Вчерашния рибен ден веднага даде резултат в комбинация с танците.(голямо потене падна и там)
Гледам коментирали сте хапването на сладко като успокоително средство. LaughingАз именно така качих 30 кг. плавно в рамките на 5 години.След като родих сина ми почти си бях възстановила теглото от преди бременността.И започнах да уча,покрай всяка сесия качвах едни 2-3 кила  ,поддържах ги до другата и така на 5 година бях като слон. ooooh! Просто се чувствах ужасно изнервена ,домакинстване,дете,работа,учене ,само хапването на нещо сладко ми носеше измамно спокойствие и удоволствие.Е платих си цената. Tired После забременях отново качих още,сетне една година кърмене,хайде още 15 кила отгоре,еми резултата беше потресаващ - 120 килограма.Преди само 11 години бях 65кг.Искрено се надявам да успея отново да стана толкова.Всеки ми казва и какво като станеш  ,кой ти гарантира ,че отново няма да си върнеш всичко свалено.Ами вярвам ,че когато положа толкова труд да махна тоя товар от мен ,просто никога няма да допусна да стига пак до там.Ще следя теглото си ежедневно ,ще се ограничавам разбира се,ще променя начина си на хранене изцяло.Просто друг начин няма.Както много пъти сме чели,най важното е не колко сме  успели да свалим ,а колко ще успеем да задържим. Laughing

# 68
Добро утро момичета.
 mimensita браво още малко ти остана.
И аз да споделя днес кантара показа още -1кг.
Общо свалени -19кг.сега съм 71кг.
Остават 21кг.Много съм щастлива    newsm44 newsm44 newsm44  superuu  superuu
Падаща звезда спокойно ще се правиш има и такива периоди.
Аз се държа за режима със стимул.Имам една приятелка която винага е била по слаба от мен.
Сега и двете сме полни и двете отслабваме . Аз се държа за режи само за да се видя по слаба от нея.
И това за сега ми помага доста.

# 69
  • Русе
По повод сладкото, а и други неща, които са забранени, аз още и предния път правех нещо, което вероятно и някои от вас правят, но да кажа, може пък на някой да помогне.
Когато мнооого ми потекат лигите покрай нещо, което синът/мъжът ми хапват, особено ако е сладичко, засядам и започвам да го мириша  Mr. Green И ми минава меракът. Все едно се усещам, че не съм гладна, а просто ми липсва самото ядене, вкусът, мирисът, и когато ги подуша, мозъкът ми казва "Мерси, това ми стигаше"  Peace
Даже вече ме научиха, когато започнат да ядат нещо и ми викат "Искаш ли да помиришеш?"  Joy Дребното, дето е на 4 години, и то се научи. Мъжът ми в началото все ми казваше "Защо искаш да се дразниш само?", но видя, че наистина спирам да гледам гладно и жално, като помириша.
Още нещо и се спирам  Blush
Тъй като наистина проблемът е в самия аромат, самото усещане да ядеш нещо такова, а не че ще се гътнем без него, когато има нещо тооооолкова много да ми се яде, че и мирисането да не помага, намирам начин да си го направя. Има нещо, на което трудно устоявам и това е канела. 2 седмици душех едни бисквити с канела и джинджифил, ама така ми течаха лигитееееее, страшна работа! Накрая си купих джинджифил и заедно с канела ги ръгнах в млякото с триците и с малко подсладител. Аз по принцип подсладител не им слагам, но така стана сладичко и с любимият аромат. Което ми беше достатъчно. Не са ми се хрупали бисквити, а просто нещо сладко с канела и джинджифил. Иначе преди щях да унищожа половината пакет, само заради аромата.
Някой преди беше писал, че изхвърля всичко, което му се дояде. Нищо не хвърлям аз. Стои си там, където стоеше, когато си позволявах да се тъпча с него. Нали се превъзпитаваме. Как иначе да се науча да не посягам към пакета бисквити всеки път, когато мина покрай него? (знам, че при всеки е различно, аз само споделям моя опит)
Хубав и усмихнат ден  Hug

# 70
канела - в капучино също става! Wink

# 71
Добро утро на всички!   bouquet

Само набързо да напиша, че се извинявам, ако рецептата е прозвучала така, сякаш е само за Англия; напротив, само първите неуспешни (5-6) и първи успешен опит бяха с мая от  България, само че престояла по багажи доста време, че и извън хладилник, така че не съм 100% сигурна как става.
Всички продукти - обезмаслено краве мляко, сол, мая, тензух - ги има и у нас.

Последната партида ми стана доста солена, обаче.

Успешен ден и минуси на всички.  Hug

# 72
Добро утро момичета,за отчет кантара показа 69.1кг,много ми е готино като я гледам тая шестица отпред.По повод сладкото ,това ми е най -големия проблем затова в моя хладилник винаги има по някой дюкански десерт.Много често ми се случва да прекалявам с десертите ,но все пак са режимни.На всички желая лек и отслабващ ден Heart Eyesmimensitaбраво  bouquet

# 73
  • София
Деб, ако трябва да цитирам Фрактал, ти сигурно си моята изгубена двойничка  Joy Joy Joy.
И аз, за жалост, в нервните си периоди само похапвам и то колкото по-въглехидратно и мазно е, толкова повече ме успокоява  Laughing

Вчера разглеждах албумчето със снимките за надъхване и много ми хареса Катяджин, ама много, има страхотно излъчване и усмивка.С нея какво става, писа преди време едни тъжни постове  Hug

За новите аз да си кажа-разгледайте снимките на Мирка 75, поне за мен това е в топ 3 на промените /в офиса дори ме убеждаваха, че това е монтаж, а аз съм я виждала на живо/

Да ви похваля една нова рибка, която открих, нова за мен, де-барамунди /бяла, не прекалено суха, без кости, абе...супер е/.

Хайде, хубав ден на всички и много минуси!

# 74
  bouquet  специално за nikolexa

Добре, че сподели за PSYLLIUM HUSK, 35 годишен проблем беше разрешен. Момичета, благодарение на тези фибри няма проблем с 00. Всички чайчета , таблетки и билки бяха прилежно изхвърлени. 1 супена лъжица фибри се оказа най- доброто решение. Nikolexa опитът ти е безценен.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт