Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря пилешки дреболии като сърца и дробчета в Англия?
Къде мога да намеря магазин за халал храни в Англия?
Какви видове храни се предлагат в магазините за халал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря пилешки дреболии като сърца и дробчета в Англия?
Можете да намерите пилешки дреболии като сърца и дробчета в супермаркети като Tesco, Asda, Lidl, Waitrose и чрез онлайн поръчки. Въпреки че сърцата може да са по-трудни за намиране, дробовете се предлагат в по-големите вериги. Освен това можете да използвате уебсайтове като www.mysupermarket.co.uk, които предоставят сравнение на цените и информация за промоции.
-
Къде мога да намеря магазин за халал храни в Англия?
-
Какви видове храни се предлагат в магазините за халал?
В магазините за халал се продават хранителни продукти, които отговарят на изискванията на ислямските закони. Това включва месо, което е заклано според ислямските правила и други сертифицирани като халал продукти. Магазините могат да предлагат различни видове месо, подправки, зърнени храни и други продукти в съответствие със стандартите за халал.
-
Какви са възможностите за намиране на продукти в магазините за хранителни стоки по време на диета?
-
Какви са отзивите на други потребители за диетата на Дюкан?

Опъва ми се гадината засега.
Радвам се на резултатите ти, да те видя тук също.
Дано вие го усетите вместо мен
-
Вчерашния рибен ден веднага даде резултат в комбинация с танците.(голямо потене падна и там)
После забременях отново качих още,сетне една година кърмене,хайде още 15 кила отгоре,еми резултата беше потресаващ - 120 килограма.Преди само 11 години бях 65кг.Искрено се надявам да успея отново да стана толкова.Всеки ми казва и какво като станеш ,кой ти гарантира ,че отново няма да си върнеш всичко свалено.Ами вярвам ,че когато положа толкова труд да махна тоя товар от мен ,просто никога няма да допусна да стига пак до там.Ще следя теглото си ежедневно ,ще се ограничавам разбира се,ще променя начина си на хранене изцяло.Просто друг начин няма.Както много пъти сме чели,най важното е не колко сме успели да свалим ,а колко ще успеем да задържим.