С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 973
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
  Добро утро и от мен!
300гр съм надолу, доволно:) А рецептата за сиренето аз си помислих, че си е чисто българска и ти си носиш маята от България, там съм я виждала по много магазини. В Англия не съм я фокусирала никъде, но явно в e-bay човек всичко може да намери Crazy
  Момичета, открих пащарнака като зеленчук. Прилича на бял морков и е страхотно вкусен, като картоф с подправки Grinning Абсолютно режимен, по-беден на въглехидрати от морковите и доматите.
 Лек и отслабващ ден Hug

# 76
Аз се въртя около 75 кг. вече две седмици и ту качвам, ту свалям по малко. Ама резултат никакъв.

# 77
Здравейтеее!
Аз свалям бавно, но славно...вече съм почти 84 кила...което си е страхотно постижение...5кила ги няма.Карам 3/3 и съм доволна.
Почвам фитнес, че ще трябва стягане...то не е само да си слаб, ама желиран. CrazyА вчера си правих антицелулитен масаж....лелеееее...днес не мога да си пипна, да мърдам, а докато седна вия, та хората се чудят на какво ли сядам. hahahaДнес явно ще го пропусна, но пък ще ида да се розвихря на уредите.
Лек ден и не забравяйте водата! Hug
По-късно ще ви пусна една готина рецепта за пиле, в която съм влюбена.
Едиркаааа  bouquet

# 78
Здравейте!  smile3535
От около 2 седмици ви чета smile3529 и обмислям,как точно да започна с диетата. Изумена съм от постигнатите ви резултати - БРАВО момичета!!! newsm20
 Наистина много добре ми повлия вашият позитивизъм,аз нямам кой знае колко за сваляне,но вече след
втората бременност ,не се чуствам добре с 10 кг. отгоре,пък и постоянно имам проблемни-я с черният дроб,
я с бъбреците,но както и да е, предполагам и силно се надявам ,че след започването на диетата ще има положителен ефект върху моето тяло.
Даже мисля  да подложа и цялотото си семейство на диетата-поне в готвените работи cook,надявам се и на тях тя да им се отрази
добре.
Толкова много полезна информация открих тук!Блогодаря ви! newsm51
Надявам се да ме приемете във вашата групичка.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 12:36 от tarataika

# 79
Здравейте.. да се похваля 8ден и се чувствам много добре..Зная, че ще успея. Mr. Green За 1ва фаза от 5 дни свалени 3кг.. Мисля да се меря след всеки 5/5 за да не се демотивирам случайно, ако видя голям застой.. а иначе от утре почвам да ходя на фитнес (отново  Blush) Млада съм на 21..не знам как съм могла да бъде 110-13кг... Сега може би ще свалям по-бавно,защото с други диети свалих 25кг от началото на януари тази година.. върнала съм 5, но с Дюкан почти ги няма.. Дай боже след няколко месеца да бъда една от свалилите много кг.. та похвалих се колко съм мотивирана.. успокоих се.. Mr. Green Успешен ден  Peace

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 14:14 от Полудях

# 80
За новите аз да си кажа-разгледайте снимките на Мирка 75, поне за мен това е в топ 3 на промените /в офиса дори ме убеждаваха, че това е монтаж, а аз съм я виждала на живо/
Ехеее - Талии  Hug че си ми една от слабостите във форума - така е, че те харесвам и на яве ,и това е така ,ама ти пък как ме четкааашш  Flutter Crazy Embarassed Радвам се да те чета ,аз не пиша много ,че няма какво... а за колегите - УВИ не е монтаж ... и аз често гледам тези снимки , че да ми държи влага ,като реша да пусна прасенцето  Wink
Кали08- Peace радвам се за хорцата - знаеш,че аз съм за спорта и момента в който видях двуцифрено число на кантара започнах и така вече почти три години  Hug
Лек,усмихнат и отслабващ ден на всички любими муцунки

# 81
  • Ispania
Здравейте моми4ета, моля ви , тези които са в трета фаза,или са ве4е в 4етвьрта,да споделят как то4но стана преминаването от втора фаза в трета.
От януари до сега се опитвам да мина в трета и няма Шанс Confused,по4вам да ка4вам усилено Confused,и пак си се врьЩам вьв втора фаза.
Ядете ли вси4ко ,което трябва вьв втора фаза,заЩото аз не сьм опитвала никакви ниШестени храни, и пак ка4вам.
Какво коли4ество са порциите,предполагам ,4е в трета фаза има някакво ограни4ени,и не е като вьв втора?

# 82
Мирка изглеждаш страхотно..дай боже всички да постигнем твоите резултати 1 ден и най-важното да ги запазим..
ето сега направих малко колажчета на преди и сега
На половината от пътя... -25кг... http://poludqh.snimka.bg/humor/predi-i-sega-i-produljavammm.546556  Парола : dukan

# 83
  • София
Полудях, страхотна си!!!
Има видима, очеАдна разлика. Поздравления за постигнатия резултат. Успех и в останалата половина от пътя   Hands Thumbsup

# 84
Полудях, направо полудях  Laughingкато те видях! СтраОтна! Ти си много красиво момиче-продължавай все така!  bouquet

# 85
Полудяхмного си готина,това е по средата на пътя акато стигнеш до края  леле просто нямам думи.Успех ще се справиш.

# 86
Привет   bouquet
Полудях браво страхотен резултат!
Отчет от мен: 1ва фаза 3 дни - 2кг от днес съм на 2ра ще я правя 7ПЗ и 3П след това, имам да свалям още 3кг искам да ви питам значи да влизам във трета когато стигна до още -3кг  или правя 2ра само 7на 3 и минавам във 3та? Blush

# 87
и постоянно имам проблемни-я с черният дроб,
я с бъбреците,но както и да е, предполагам и силно се надявам ,че след започването на диетата ще има положителен ефект върху моето тяло.

Точно диетата на Дюкан може да задълбочи  проблемите с черния дроб и бъбреците,ако наистина имаш такива.Не я започвай докато не си изясниш на какво се дължат тези твои болки.Ако имаш наистина проблеми, консултирай се с лекар дали можеш да правиш точно тази диета, не започвай нищо на своя глава.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 15:52 от nikolexa

# 88
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
добър ден и от мен-400г.ПОЛУДЯХ ама ти наистина си станала яка мацка.

# 89
ПОЛУДЯХ ама ти наистина си станала яка мацка.
Бях яка мацка..сега ще се старая да стана само мацка... Иначе най-дебелият период ми е на бала. Всички почнаха да слабеят..аз не си намерих рокля, реших да си шия...и..не ми се мисли..НЯМА ОПРАВДАНИЕ особено млад човек като мен..Лакомия просто.. Crazy Crazy Ух ето ме вижте ме, гледайте ме..като ви се дояде се сещайте и така  Peace
Та след 2-3 месеца to be continue...-12 ( надеждата  smile3525 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт