С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 950
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Ами... Embarassed червя се и сори за спама...Никога не съм купувала цяло пиле, мразя кокали...нямам идея какво месо е и откъде го свалят  Laughing
За рибаа важи същото...заредила съм фризера с едни филета в индивидуални опаковки цяла торба и са ми спасение, ако нямам друго под ръка.
И ще е срам и позор в САЩ да стоя гладна като съм на месна диета  Embarassed Тук месото е без пари спрямо Бг  Rolling Eyes Друг е въпроса с какво е натъпкано  Confused

# 361
  • Пловдив
Та за режима - не стой гладна, ако ти се яде яж. Няма ограничения в количествата на разрешените храни, с изключение на млякото и триците. Просто си хапвай, щом се чувстваш гладна.

# 362
Едира, а колко вода изпи ? Важно е!

Момичета хубаво е да се вслушвате във всяко мнение на препатили дори и да не ви харесва.Така ще си направите изводите за себе си.Аз нямам никакви проблеми в четвърта.Ям абсолютно всичко, което обичам разбира се с мярка. За спорта съм ви казвала вече пък то е всеизвестно само дето все се намират оправдания.Който и режим да спазвате свалите ли толкова много килограми трябва коренна промяна в храненето (и това е всеизвестно).Не е виновен Дюкан проблема е в нас и всеки трябва да го открие и да се опита да се промени, ако желае да задържи това, към което се е стремил.
Новите момичета имат изключителното предимство да ползват многото информация, която се е натрупала във форума стига да им се чете.Аз искрено желая успех на всички   bouquet 

пп Николекса впечатлена съм от информацията, която ни поднасяш всеки ден.Благодаря   bouquet

# 363
Мерси за отговора Вещи   bouquet, така и правя, исках да сравня апетита си обаче.  
Мименсита, преди малко гледах твоите снимки - страхотна си. Наистина метаморфозата е огромна.
Междувременно аз забравих да се похваля - преоткрих си пудовката и швейцарската топка, отделно си въртя и обръча по 10 мин. на ден...
Нахъсването е голямо, дано да има трайни резултати. Като реша, че не ме е срам да се покажа по бански може да си платя и едно плуване с което да поддържам форма.
Покрай последните постове, се замислям сериозно за някакъв постоянен спорт. В Бг обожавах ездата, тук за съжаление малко са се объркали, какво означава това понятие и се налага да се замисля за друго.

tqna не падам под 2л. Може и повече, но никога по-малко. Принципно от време на време правя бъбречни кризи, а знам какво става като наблягаш на белтъците, така че зареждам 5 бутилки по половин литър и гледам да са изпити допреди да си легна. В това количество не влиза колата, която пия 1 път седмично - не я обичам, чая и кафето. Според това, което съм чела, водата се усвоява, само и единствено като вода, под друга форма променя молекулата си...Николекса мисля също беше писала за това.

# 364
кате, благодаря че сподели

за мен добро решение се оказа вместо 3 фаза - ВМ НВХ, със силово трениране

и да припомня за първоавторката на темата АССА
тя точно това е направила
и вече 5год си запазва постигнатото

3 и 4 фаза не са за нормални хора, които качват при нормално хранен
те са за онези "дебеланковци" (както Д ги нарича) които прекаляват с храната, за хората с хранителни разтройства

аз НЕ съм от тях
и никога не съм била
но с годините почнах да пълза нагоре
и затова направих своя избор

един от големите капани на Д е именно бързото сваляне
действа много опияняващо, да
но и последиците му са кофти

# 365

КатеHug!
И пак се връщаме на идеята за вечна трета... Thinking

За спорта:
моля ви споделете, какво точно правите,
т.е. не каланетика, а повече - какво именно!?
 Praynig

Филе от акула:
дайте ми моля ви съвет - как да я сготвя.
Досега не съм правила, да не се изложа...

chef

# 366
Мма (извинявай по-лесно ми е  Grinning) във всеки пост го повтаряш тоя режим.Хубаво е, че при теб работи обаче аз например само докато му прочета името и ми се повдига (извинявам се).През целия си живот съм мразела мазното под всякаква форма.Като чуя само за бекон, сланина, пилешка кожа и тем подобни и  Sick
Така че, приеми, че това не е универсален режим и не може да се спазва от всички.Нищо лично  bouquet

Енвиа можеш да поразгледаш тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520212.0 Интересно и полезно  Peace и тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=477797.0

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 08:42 от tqna

# 367
 Bothnia или друг просветен, какво е ВМ НВХ ? Rolling Eyes високомазнинен...???
envia Аз започвам с леки разтягащи упражнения - с каквито ни посрещаха по комунистическо пред училище  Laughing
После ето Tова
Върху швейцарската топка си правя коремните преси Simple Smile и разнообразявам с 10 мин въртене на обръч.
Ще ви чеа утре... На мен лека нощ, на вас прекрасен и режимен ден  Peace

# 368
Мма (извинявай по-лесно ми е  Grinning) във всеки пост го повтаряш тоя режим.Хубаво е, че при теб работи обаче аз например само докато му прочета името и ми се повдига (извинявам се).През целия си живот съм мразела мазното под всякаква форма.Като чуя само за бекон, сланина, пилешка кожа и тем подобни и  Sick
Така че, приеми, че това не е универсален режим и не може да се спазва от всички.Нищо лично  bouquet

hmmm
такива неща и аз не ям, освен изпържен хрупкав бекон
при мен важи: масло и кашкавал, свинско и агнешко, зехтин

просто името те подвежда

# 369
Може би, но понеже четох доста преди да се спра на Дюкан и тук и в Спайдърите та си спомням, че още тогава категорично го подминах като вариянт много крайно ми се струва като начин на живот.Аз обичам да си хапвам от всичко а там силно са ограничени неща, които обичам.Затова може би на мен Дюкан ми залепна  Laughing Абсолютно всичко ми е по вкуса  Wink

# 370
Специален поздрав за всички диетуващи и спортуващи!
И всеки сам носи отговорност за себе си! Peace

# 371
Здравейте момичета.Доста сте изписали вчера, но прочетох всичко.За отчет днес съм 0,500гр. нагоре въпреки,че вчера бях на П ден.Но нещо май се опитва да ме застигне грипа и не ми се яде нищо.Затова и имам плюс вчера само един омлет с 1 кисело мляко съм яла.
Ограничение в храненето и аз стигнах за себе си до този извод.Една година след като бях спряла режима съм се ограничавала и съм внимавала какво си хапвам и всеки ден съм яла трици.Но това лято изпуснах нещата от контрол и хоп килцата на горе.Затова съм на поправка сега.Нямам намерение да допусна втора такава грешка.
Хубав ден и по-вече минусчета момичета.  bouquet

# 372

Кате,  Hug!
И пак се връщаме на идеята за вечна трета... Thinking

За спорта:
моля ви споделете, какво точно правите,
т.е. не каланетика, а повече - какво именно!?
 Praynig
...

написах го
силови тренировки със свободни тежести

Може би, но понеже четох доста преди да се спра на Дюкан и тук и в Спайдърите та си спомням, че още тогава категорично го подминах като вариянт много крайно ми се струва като начин на живот.Аз обичам да си хапвам от всичко а там силно са ограничени неща, които обичам.Затова може би на мен Дюкан ми залепна  Laughing Абсолютно всичко ми е по вкуса  Wink
много неща и аз обичам, или по-скоро обичах
но за мен здравето е на първо място
затова избрах ограниченията, за да избегна наследствените болести - става въпрос за диабет, високо кръвно, рак, хашимото
за всичките съм в рискова група

# 373
  • София
Здравейте, момичета  Hug

Ей, много е хубаво като се появяват старите пишещи  Laughing Hug. /Вещи, ти защо не се включваш в тия дебати, сякаш нарочно мълчиш  Wink/

Катеджин, радвам се, че писа  Hug.Хубаво е всеки като чете да си вземе каквото ще му е от полза.Понякога ми е странно като стават спорове от различните мнения, но както и да е.

Честно казано и аз в началото на диетата /преди 2 години точно/, възхитена от бързия си успех и прекрасен вид, не обръщах внимание на някои предупреждения и съвети  newsm47.Дори гледах с пренебрежение дебелите хора по улиците и си мислех, че никой няма право да е дебел, при условие, че е измислен режимът.Учудвах се на момичетата, които се връщат в темата с нови килограми и си мислех "хубаво, де, като качиш 1,2,3 килограма, що не вземеш мерки, а оставаш да станат 15?" и разни такива  Rolling Eyes.
Но ето, че разбрах всичко от първа ръка  newsm03 /такава съм си любознателна  Mr. Green/.Намирам си и своите грешки, може би останах прекалено дълго във втора за някакви 2 килограма, уморих се, започнах 3-та без желание, качвах по 1 килограм на месец, та за година качих десетина при доста ограничения.

След това минах през някакъв хаотичен период, прегрешения-протеинови дни, лунна диета, пак Дюкан, плодове и така  Crazy
Спирам подробностите, че са съвсем частен случай, а и за себе си избрах.

В същото време познавам хора /не пишат в темата/, които постигнаха и запазиха резултатите си, така че не се отчайвайте  Peace

Явно всеки има своя режим, който трябва да намери  Peace

Късмет и много усмивки!

# 374
Добро утро!
Мдаа, всеки носи отговорност за себе си...затова сме стигнали до килограми, които сега се борим да свалим...
/нищо лично Сис/
Лакомията е в главата ни...трудно е да я "разкараме". Борбата не е лесна. Инфото от Катя, която се осмели да каже истината направо, е полезно...кофтито е, че вероятността да върнем килограмите е по-голяма отколкото да ги задържим. Факт!

Аз съм в 4-та вече 2 месеца, не е лесно да спреш на време, повярвайте ми...провтарям много от старите си навици...да, докато бях на режима всичко беше ок, но сега... Колкото и информирана да съм, колкото и да се харесвам, колкото и мотивирана да съм....понякога просто не мога да издържа и налитам на всякаква храна, не се съобразявам какво ще последва...правя голяма грешка, осъзнавам го, но го правя...както и да е...ще стигнете 4-та и се надявам да не сте като мен  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт