С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 948
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!
Мдаа, всеки носи отговорност за себе си...затова сме стигнали до килограми, които сега се борим да свалим...
/нищо лично Сис/
Лакомията е в главата ни...трудно е да я "разкараме". Борбата не е лесна.

А защо не се замислите,че някой може да е качил килограми заради здравословни проблеми и лекарствена намеса,а не от лакомия?!

# 376
Добро утро!
Мдаа, всеки носи отговорност за себе си...затова сме стигнали до килограми, които сега се борим да свалим...
/нищо лично Сис/
Лакомията е в главата ни...трудно е да я "разкараме". Борбата не е лесна.

А защо не се замислите,че някой може да е качил килограми заради здравословни проблеми и лекарствена намеса,а не от лакомия?!

аз подозирам именно това за мен
защото не е било лакомия
смятам, че имам някаква лека начална форма на проблеми с щит. жлеза и хиперинсулинемия
не се хващат още с изследвания
но фактът, че имам проблеми с теглото, го потвърждават
реших да не чакам до там, изследванията да ми покажат проблема

# 377
Сис, Ок, съгласна съм има и такива сред нас.
Предполагам, че тези от нас, които са качили поради здравословни проблеми, след тяхното възстановяване и връщането им към техния нормален начин на хранене и живот...няма от какво да се боят, защото мозъкът няма да им казва - ЯЖ!

# 378
Сис, Ок, съгласна съм има и такива сред нас.
Предполагам, че тези от нас, които са качили поради здравословни проблеми, след тяхното възстановяване и връщането им към техния нормален начин на хранене и живот...няма от какво да се боят, защото мозъкът няма да им казва - ЯЖ!

Точно това имах впредвид,когато казах,че всеки отговаря за себе си! Peace

# 379
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Честно казано и аз в началото на диетата /преди 2 години точно/, възхитена от бързия си успех и прекрасен вид, не обръщах внимание на някои предупреждения и съвети  newsm47. Дори гледах с пренебрежение дебелите хора по улиците и си мислех, че никой няма право да е дебел, при условие, че е измислен режимът.Учудвах се на момичетата, които се връщат в темата с нови килограми и си мислех "хубаво, де, като качиш 1,2,3 килограма, що не вземеш мерки, а оставаш да станат 15?" и разни такива  Rolling Eyes.
Но ето, че разбрах всичко от първа ръка  newsm03 /такава съм си любознателна  Mr. Green/.Намирам си и своите грешки, може би останах прекалено дълго във втора за някакви 2 килограма, уморих се, започнах 3-та без желание, качвах по 1 килограм на месец, та за година качих десетина при доста ограничения.
След това минах през някакъв хаотичен период, прегрешения-протеинови дни, лунна диета, пак Дюкан, плодове и така  Crazy
Късмет и много усмивки!
Ейй това все едно имам де жа вю и е излязло от моята клавиатура, логната с друг ник!! Heart Eyes
Много точно описана ситуация!!!!!Точно това е моята истината. Всеки дошъл преди МЦ около килограм, не си тръгваше след това!!!

Аз съм в 4-та вече 2 месеца, не е лесно да спреш на време, повярвайте ми...провтарям много от старите си навици...да, докато бях на режима всичко беше ок, но сега... Колкото и информирана да съм, колкото и да се харесвам, колкото и мотивирана да съм....понякога просто не мога да издържа и налитам на всякаква храна, не се съобразявам какво ще последва...правя голяма грешка, осъзнавам го, но го правя...както и да е...ще стигнете 4-та и се надявам да не сте като мен  Hug Peace

Ето още една осъзната истина!!
Това, което сме казвали много пъти тук в темите, дъвкали сме в чата или по срещи е, че Дюкан ни прави лоша шега с многото и и често хранене и след това, тези чести похапвания на които си по свикнал, заместваш, я със солета, я с нещо безобидно на пръв поглед, кашкавал, шунка, плод... и от се трупа ли не трупа!!!

# 380
Добро утро и от мен момичета,страхотна дискусия се е заформила БЛАГОДАРЯ на всички стари дюканки,които се завърнаха и споделят своя опит.Когато  бях за пръв път на режима бях в такава еуфория от бързо изчезващите ми килограми и си мислех ,че никога няма да се върнат.Изкарах трета фаза почти докрай оставахами няколко дни ,започнаха коледните празници инеусетно ...........на поправка.За себе си разбрах ОГРАНИЧЕНИЕ и стриктно спазване на режима. От пет дни вече си стоя на 69кг и не мърдам,първия път точно на тези килца имах задържане от цял месец но знам че ще тръгнат на долу.На всички желая лек и отслабващ ден  bouquet

# 381
здравейте момичета Hug Hug Hug
Леле мн.ми е зле ooooh!оффф уж празна глава не боли,а моята направо ще ме спука ooooh!от 4ч.сутринта ме е вдигнала ,нищо не помага ни хапчета ни кафе #Cussing out,втори ден откъде се взе това главоболие ,чак ми се и повдига ooooh! ooooh!Накрая ще си сипя едно уиски ,може пък то да помогне newsm78А и Кантарев тази сутрин мее ядоса сложи ми +2кг. ooooh!и още по зле ми стана Whistling
Трета си е опасна и туй то Naughtyлакомията трудно се овладява ,а аз съм от хората ,които без едно могат ,ама  с едно НЕ ooooh!И така снощи реших-НИКАКВО СЛАДКО!!!няма гала няма мала,щом немога да задържа прасето в кочинката ,да стои наказано,щом 7мес.изкарах без сладко значи мога да живея и без него NaughtyЕто от днес ставам нов човек(ОТНОВО),дано утре Кантарев бъде по благосклонен ,ще гоня 60кг.ако ще турско да стане hahaha Joy
Лек усмихнат и успешен ден  bouquet
 П.П А и още нещо което разбрах(е сигурно не съм открила топлата вода),хапнеш си нещо забранено например като мене чер.шоколад,Кантарев не го отразява,и аз си умирам от кеф,хапна пак и пак и пак и накрая някоя сутрин се чуваа в 5ч.сутринта олееееее майко цели 2-3кг.отгоре ooooh! ooooh!,ето това е гадният капан за прасенца на Дюки NaughtyАйде спирам ,че мн.ми е трудно да си подредя мислите ooooh!

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 10:43 от миле-на

# 382
...Точно това е моята истината. Всеки дошъл преди МЦ около килограм, не си тръгваше след това!!!
...

именно, това беше и моята реалност
само че аз имах късмет да ми се случи в началото на 3 фаза, за да мога да преосмисля режима и да го променя според моите нужди

# 383
  • София
Здравейте Дюканки Hug.
Искам и аз да се включа в дискусията, въпреки че май ще стана досадна, защото това съм го писала Joy.
Аз съм в 4-та от 1 година. Започнах режима януари 2009 - 68 килограма, стигнах до тях след много хранене с какви ли не чудеса(т.е. не е бременност или някакво заболяване). За 5 месеца, до май бях във втора, свалих 15 килограма и станах 53 кг - килограми, на които никога не съм била, калкулаторът ми показаваше 56. Изкарах си 3 -та фаза  - 5 месеца, в която качих 2-3 килограма, влязох в 4 -та фаза + още 2 и от тогава - 1 година. Но една година съм на тези килограми 56- 58, в зависимост от периода. По линийката ми виждате, че искам да се върна на 53, но не е задължително, защото и сега се харесвам, много повече от колкото на 68.
Каква е моята истина - няма как да се яде всичко и да останеш слаб, ако по рождение не си такъв. И до сега избягвам въглехидратите - особено картофи, тестени неща почти не ям, избягвам похапвания от рода на чипс, солети, марети и други ненужни за тялото неща. Опитвам се да спортувам - страхотно е и за тялото, и за духа. Истината е, че не можеш да си вечно на режим, защото се уморяваш, но и не може вечно да си угаждаш, трябва да има баланс и хармония.
Ето ви да си припомните моята промяна. Последните две са актуални bowuu.
Успех на свалящите и задържащите, не се предавайте, борбата не е загубена Mr. Green.
http://kai4eto1983.snimka.bg/other/predi-i-po-vreme-na.353744.all, паролата е 1983 

# 384
Изглеждаш страхооотно,ако ме питаш няма нужда от -5кг, но всеки си знае........
Поздавявам те newsm51

# 385
Здравейте Стари и нови като мен дюканки  bowuu
Направихме си страхотен шоколад по тази рецепта. 6с.л сухо мляко (1,5% по-ниско не намерихме)  1с.л. како (нискомаслено), 1с.л. (посладител), прясно мляко 3-4 с.л. (пак режимно).. Та въпроса ми е този разкош колко пъти може да го ям.. и в какви количества за деня. И като цяло сухото мляко по колко е режимно на ден  ooooh!
Благодаря предварително   bouquet

# 386
Мисля си,че тук думата шоколад трябва да я кодираме.... Joy Joy Joy Joy
Колкото и да се опитвам да не мисля за него....все някой го споменава Joy Joy Joy
PLS

# 387
А проверихте ли в това обезмаслено сухо мляко дали няма добавени растителни мазнини? newsm78 newsm78
И аз така мисля ,че не става много мазнини и въглехидрати има и като сложиш и какаото май доста стават,но всеки решава сам какво да яде.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 12:21 от korni68

# 388
А проверихте ли в това обезмаслено сухо мляко дали няма добавени растителни мазнини? newsm78 newsm78
. "състав сухо мляко с малсност 1.5%, Енергийност 366кал/100гр.
Химичен състаВ: Белтъчини 34%, Въглехидрати (лактоза) .- 54%"
Сега като го чета и изпадам в размисли.. тази лактоза..  ooooh! уфф май не е точно млякото, което е позволено..
А по принцип колко лъжици е допустимо на ден ??

# 389
Някой някакви идеи има ли как да размърдам килограмите?

Кога ти е фитнеса- сутрин или вечер?
През седмицата е вечер след работа, събота или неделя като ходя е сутрин, но след като закуся.

Общи условия

Активация на акаунт