Какъв крем за лице използвате - II тема

• 84 292
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
За Клиник гласувам с 2 ръце! Имам хроничен конюнктивит, който се обостряше от почти всичко, което си слагах на 2-3см от очната линия. От няколко години насам, откакто започнах да ползвам серията им, нямам абсолютно никакви симптоми, да не говорим за какво качество на продуктите става въпрос!

# 61
P-r-o-l-e-t благодаря ти много за подробния и изчерпателен отговор  Hug Hug Работата е ясна май Клиник  Crazy

# 62
Аз съм от недоволните от Супердифенс-а на Клиник Peace. Ползвала съм варианта за комбинирана кожа върху 3-та стъпка (хидратиращия гел) и лицето ми лъсваше като тиган на месечина Whistling Тежък и неборещ признаците на стареене крем. Според мен не е "тежка артилерия" и може преспокойно да се започне употреба към 24-25 г. Така или иначе не повлиява финните линии Mr. Green

От крема с киселините на Нюкс получавам дискомфорт на лицето, веднага след нанасяне. Пробвала съм да го мажа като нощна грижа няколко дни, но се изпъпчих Sick много сериозно и се отказах Peace

# 63
kiora - имаш предвид крема за избелване на Нюкс, нали? В какво се изразяваше дискомфорта - пресушаване, опъване или запушване на пори и възпаление?

Аз съм склонна към възпаления и много сериозни петна след всяка пъпка, които стоят дълго. Има жени, които ако им излезе пъпка поклрай цикъл им минава за 3 дни, а при мен стои седмица и после задължително петно. Понякога си мисля да не съм сериозно болна щом от всяко нещо петно правя....Sad

# 64
# 65
kiora - имаш предвид крема за избелване на Нюкс, нали? В какво се изразяваше дискомфорта - пресушаване, опъване или запушване на пори и възпаление?

Аз съм склонна към възпаления и много сериозни петна след всяка пъпка, които стоят дълго. Има жени, които ако им излезе пъпка поклрай цикъл им минава за 3 дни, а при мен стои седмица и после задължително петно. Понякога си мисля да не съм сериозно болна щом от всяко нещо петно правя....Sad

mirradara, малко оф топик Embarassed, но втората част от поста ти все едно аз съм я писала Peace Абсолютно идентичен казус - ако ми излезе пъпка, много трудно минава. Петното си стои дълго време след това - с месеци ooooh! Cry Confused За да сведа до минимум появата на нова гадинка Twisted Evil, гледам да ходя редовно на почистване при козметик + пилинги есенно-зимния сезон.

Имам предвид Крем Étincelante® с киселини на Нюкс:
http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=10

Дискомфортът се изразяваше в запушване на пори и излизане на пъпки, а при самото нанасяне усещах щипане Peace

# 66
Някой ползвали ли е кремови на Лаборатория Ериксон и Д-р Рюно?
Също ме интересува избелващия крем и серум на Биодерма?

# 67
mirradara,кремът на NUXE с плодови киселини не бих го нарекла точно избелващ,а избистрящ тена на лицето.
kiora,при теб явно не са взаимодействали добре типа кожа и дадения крем.Ти с каква кожа си всъщност?
При мен никакво щипане няма,нито дискомфорт,попива толкова бързо,все едно съм без крем,но всичко си е до кожа  Peace
Благодаря на всички,които се изказаха относно Клиник   bouquet

# 68
аз съм доволна от Клиник  супердефенз  Peace

# 69
# 70
  • София
Добре момичета....Кой от двата да избера в крайна сметка, защото се обърках тотално ooooh!  Супердифенса или Youth Surge SPF 15 . За зимата кой е по-подходящ. Тъкмо си избера крем и прочета за някой друг нещо хубаво и...се обърквам. Помогнете Praynig След работа отивам до БЗ на CCS и купувам.Но не разчитам много на "компетентното" мнение на продавачките, защото доста пъти ми се е случвало да попадам на такива, които изобщо нямат и идея какво продават.

# 71
най добре ги пробвай,според мен супердефенз не е тежък,аз съм много доволна и бързо ми попива,има за суха и за мазна кожа,този за суха е по тежък

# 72
  • София
Аз си взех вече...Youth Surge SPF 15 . Mr. Green И поисках мостра от Супердифайнс-а. Абе, момичета....колко ви излезе на вас 50мл от него? Не съм доволна от обслужването в магазина на ЕЛ Naughty За последен път пазарувам от там.  Sunglasses

# 73
  • София
И аз съм недоволна от обслужването в магазина на ЕЛ на Витошка (ако за него става въпрос)  Crossing Arms Продавачките някак "преценяват" клиентките си... Оглеждат от глава до пети и ако им се сториш не особено платежоспособен човек, се държат троснато и се стискат за мостри... Влизала съм в магазина много неглиже и са се държали много непрофесионално просташки. Влизала съм и на път за някакво важно събитие - изтупана и излъскана на макс. Тогава едва не ми облизаха подметките! НЯма да им правя оборот на тия патици! А същевременно много ми хареса обслужването в Сефора, в Карина, в Бюти зоната в Сити центъра... Преди и в ЦУМ ми беше приятно да си пазарувам, но откакто разкопаха там не съм ходила.

# 74
  • София
Точно за този магазин иде реч. Обслужи ме едно девойче с може би целия антураж от фон дьо тен-и в магазина в/у физиономията и със супер надменно държание.   Clown #Silly Попадала съм и на любезни момичета там де, но тая кифличка много ме подразни. Поне, като предлагат такъв висок клас козметика, да подбират и продавачки от висок клас и с някакво възпитание. Crossing Arms Иначе мостра ми дадоха де. Mr. Green А по другия въпрос..за цената на крема 50 мл, някой има ли спомени?

Общи условия

Активация на акаунт